Ιοί

Status
Not open for further replies.
repost από άλλο site
Στην Νότια Ιταλία στην περιοχή του Foggiano,πέθανε από τον ιό ένας 75χρονος.Ειχε κάνει εξετάσεις και τα αποτελέσματα ότι ήταν θετικός,βγήκαν μια ώρα μετά την κηδεία.300 άτομα που ήταν στην κηδεία μπήκαν σε καραντίνα και ψάχνουν να βρουν κυρίως ποιος αγκάλιασε για να συλλυπηθει τη χήρα, στην οποία άφησε τον ιό :worshippy:

Eιναι σαγηνευτικο (αν και αντιλαμβανομαι οτι ειναι σαγηνευτικο μονο για μενα)
οτι ο ιος ΔΕΝ ρωτα κανεναν. Ουτε νοηματοδοτει τις πραξεις του, ουτε αξιολογει,
ουτε επιλεγει.

ΟΠΟΥ βρει, βαραει.

Re: Απάντηση: Ιοί

Oλοι προασπιζονται "ημετερες Θερμοπυλες", οποιες και αν ειναι αυτες ....
και δεν μπορουν να "κοιταξουν" με ματια και καρδια μικρου παιδιου :
ο ιος θα μεταδοθει, θα μολυνει και θα σκοτωσει ΒΑΣΕΙ φυσικης επιλογης.

Για τον απλουστατο λογο οτι ΤΡΕΧΕΙ(-ΕΤΡΕΧΕ) πολυ γρηγοροτερα της οποιας ενημερωσης
(αρα και της οποιας προφυλαξης). Οταν ξεκινουσε η κριση στην Κινα, ΠΟΙΟΣ απο δω
ετρεχε να προφυλαχθει ? "Μα δεν ξεραμε οτι ηταν τοσο μεταδοτικος" θα πουν μερικοι.

Και γιατι η Φυση (*) ΩΦΕΙΛΕΙ να φρεναρει μεχρι να ενημερωθειτε ?
Τι ακριβως τι ειστε ? Μπατζανακηδες ? Η νταβατζηδες ?

* = ο Covid-19 ΔΕΝ ειναι ακριβως ιος που προεκυψε με φυσικο τροπο
ΑΛΛΑ εξακολουθει να συμπεριφερεται ως ιος .... αρα ΕΙΝΑΙ μερος της φυσης.
Ας γνωριζαμε καλυτερα να μην παιζουμε με αυτα τα πραγματα, τωρα ειναι αργα.
Στον επομενο ιο .... παλι "δεν γνωριζα, δεν φανταζομουν" θα πουμε .... γκαραντι !

Γιατι το συλλογικο ασυνειδητο εχει φτιαξει μια γυαλα-πεποιθησεων που ΘΕΩΡΕΙ οτι ειναι περιπου ατρωτη και απροσβλητη.
Και η συνειδητοποιηση οτι ενας ιος μπορει να φρεναρει (μην πω τιποτα χειροτερο) τις κοινωνιες μας, ειναι .... τοσο τοσο
τοσο οδυνηρη. Οποτε το ριχνουμε στην σαστισμαρα και τα πλυμμενα καθαρα χερακια (γιατι ΕΚΕΙ νιωθουμε in control !!!)

Den katalabeno!

Όταν ξεκίνησε η κρίση στην Κίνα, δηλαδή όταν το μάθαμε εκτός Κίνας?
ΟΚ, όταν το μάθαμε ότι ένας ιός κάνει θραύση στην Κίνα, εμείς τι έπρεπε να τρέξουμε να κάνουμε για να προφυλαχθούμε?

Δηλαδή ο παπάς τους πήγε σε Swinging party στα Ιεροσόλυμα; :flipout:

Τα swingers party *τα κάνουνε στην Κρήτη πλέον.

Τώρα τι κάνανε οι εκδρομείς... ποιος ξέρει.

Το θέμα τώρα είναι να δείξουμε εμείς υπευθυνότητα. :flipout:

Απάντηση: Re: Ιοί

Τι είχαμε,τι χάσαμε.

Προσωπικά...δεν ασχολούμαι τον τελευταίο καιρό με το άθλημα.

Οπότε η αποχή είναι δεδομένη.(έως αδιάφορη:BDBDG54:)

Προτιμώ την Εκκλησία.:)

Σκαϊπαρα σημερα με φιλους Ιταλους που εχω ηδη πει σε προηγουμενο ποστ οτι ειναι στην πρωτη γραμμη, σαν εθελοντες της Πολιτικης Προστασιας αλλα και στην περιοχη του Πιεμοντε (διπλα στην Λομβαρδια) και που ειναι επισης απο τς λεγομενες ευαισθητες....

Τους βρηκα πολυ χαλαρους. Περαν του δεοντος.
Πρωτα απ'ολα επιμενουν παντα οτι εχουν την καλυτερη ιατρικη προβλεψη και τις καλυτερες συνθηκες που υπαρχουν, λεγοντας οτι ειναι απλα θεμα χρονου για τους αλλους.
Αλλα οχι μονο.
Μου εθεσε την εξης ερωτηση στην οποια δεν γνωριζα την απαντηση.

Μου ειπε "λετε οτι εχετε τοσες περιπτωσεις". Ναι του λεω. "Μηπως σας αναφερουν σε ποσα τεστ εχετε αυτες τις περιπτωσεις;" συνεχισε...
Εκει καταλαβα.
Επισης μου ειπε ενα παραδειγμα. Εκει στο χωριο που μενουν ενας πεθανε με κοροναβιρους. Και επανελαβε τονιζοντα ΜΕ κοροναβιρους οχι εξαιτιας του κοροναβιρους.

Επειτα με ρωτησε ποσα ομολογουμενα εργαστηρια εχουμε για να μπορεσουμε να διαχειριστουμε ποσα τεστ... βεβαια εμεινα μλκς... οταν ου ειπε οτι απο τις περιπτωσεις θανατου που ανακοινωθηκαν καποια ηταν post mortem. Αρα εγινε αυτοψια μετα... Με τι συστηματικοτητα γινεται αυτο στα Γαλλικα νοσοκομεια με ρωτησε.
Αυτα... που με εβαλαν σε σκεψη.
Μου ειπε μαλιστα οτι προβλεπαν να ερθουν στις 18 Απριλη για καποια διεκπαιρεωση σε καποια γειτονικη πολη, και ετσι να ερθουν να μας δουν αλλα καταλαβαν οτι οι συνομιλητες τους δεν το εννιωθαν τοσο. Οποτε θα ενεργησουν απο αποσταση στελνοντας τα χαρτια για υπογραφες κλπ... Κι μου λεει. Τα συνορα δεν εχουν κλεισει ελατε ...
Του λεω δεν γινεται υποχρεωσεις. Μου λεει "ΟΚ τον Μαϊο θα ερθουμε οπωσδηποτε εμεις".
"Να πινετε ζεστα ροφηματα οχι κρυα" (εκτος των γνωστων που λεμε εδω) .

Πολυ ανετοι... μου ενεβασαν το ηθικο. :fahne90:

Οι αρμοδιοι φορεις επιλεγουν τι θα κλεισει και τι θα μεινει ανοιχτο,αλλα σε κανενα γηπεδο δεν εχουν πει εαν δεις Μεσι θα αγαλιασει η ψυχη σου κ δεν θα κολλησεις,ουτε σε θεατρο ουτε σε μπαρακι''αυτη ειναι η διαφορα
και εαν λενε τετοια και επιστημονες για την εκκλησια,πρεπει να παρεμβει η πολιτεια και να παρει επισημη θεση γιατι σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση θα παρεμβαινε σε τετοιες δηλωσεις που ειναι επικινδυνες..

Καλά αφήστε την Ιταλία.. Εκεί αποδείχθηκε ότι είναι μεγάλα τσακάλια το ίδιο και το σύστημα υγείας τους.. Μέχρι και στην Αργεντινή το πρώτο τους κρούσμα από Ιταλό ήταν. Τέτοια ανοργανωσιά που έχουν μετέτρεψαν την χώρα τους σε νούμερο ένα κίνδυνο στον κόσμο πλέον

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Θα συμφωνησω για την Ιταλια.
Τα νουμερα (κρουσματων-θανατων) παραπεμπουν σε ετοιμοτητα και οργανωση αλλων εποχων ... προπολεμικων.

κάνετε λάθος για την Ιταλία και το ξαναείπα πριν μέρες.
Όταν οι Ιταλοί έβγαλαν ότι είχαν 200 τόσα θετικά αυτά ήταν σε 3500 ολοκληρωμένα τεστ ήδη.
Πόσα έγιναν εδώ?
Πότε?
Πόσα έγιναν πχ στην Τουρκία?
Πόσα γίνονται στους "πρόσφυγες"?

Κάποιος ειδικός είπε σήμερα ότι τα πραγματικά κρούσματα είναι ήδη εκατομμύρια.

Απλά δεν έχουν γίνει αντιληπτά. Ακόμη.

Όταν οι Ιταλοί έβγαλαν ότι είχαν 200 τόσα θετικά αυτά ήταν σε 3500 ολοκληρωμένα τεστ ήδη.
Πόσα έγιναν εδώ?
Πότε?

Αυτο ακριβως/ (που μου ειπαν περιπου οι φιλοι μου)
Και οταν σκαει σε ενα αεροδρομιο στο Ριο ας πουμε ενας Ιταλος γινεται αμεσως τεστ.
Ενω ενας Αφγανος η ενας Αιγυπτιος ;

Πόσα έγιναν εδώ?
Πότε?

Ακριβώς!

Εδώ τα τεστ γίνονται μόνο σε κραυγαλέες περιπτώσεις και τις επαφές τους.

Μου κάνει εντύπωση που στέλνουν τα δείγματα στο Παστέρ και κάποια ακόμη εργαστήρια.
Άλλες χώρες έχουν έτοιμα τεστ.

Μεγάλη διαφορά.

Ακριβώς!

Εδώ τα τεστ γίνονται μόνο σε κραυγαλέες περιπτώσεις και τις επαφές τους.

Μου κάνει εντύπωση που στέλνουν τα δείγματα στο Παστέρ και κάποια ακόμη εργαστήρια.
Άλλες χώρες έχουν έτοιμα τεστ.

Μεγάλη διαφορά.

ζήτησε κανείς τεστ; 425 ευρώ η 25άδα

https://medical.gr/analosima-iatrei...gn=Τεστ+Ανίχνευσης+Κορονοϊού+COVID-19+IgG/IgM

Αυτο ακριβως/ (που μου ειπαν περιπου οι φιλοι μου)
Και οταν σκαει σε ενα αεροδρομιο στο Ριο ας πουμε ενας Ιταλος γινεται αμεσως τεστ.
Ενω ενας Αφγανος η ενας Αιγυπτιος ;

Λογικότατο αφού η Ιταλία είναι στο μην κόκκινη γραμμή.. Που θα κανείς τεστ στον Κογκολέζο με μηδενικά κρούσματα η στον Ιταλό; Εκτός αν κάνουν τεστ στον κάθε επιβάτη κάθε χώρας.. Παίζει να φτάσουμε και εκεί κάποια στιγμή

Λογικότατο αφού η Ιταλία είναι στο μην κόκκινη γραμμή.. Που θα κανείς τεστ στον Κογκολέζο με μηδενικά κρούσματα η στον Ιταλό; Εκτός αν κάνουν τεστ στον κάθε επιβάτη κάθε χώρας.. Παίζει να φτάσουμε και εκεί κάποια στιγμή

ποιός σου είπε οτι ο Κογκολέζος έχει μηδενικά κρούσματα?
Πόσους τσεκάρανε δηλαδή?

Status
Not open for further replies.