Ιοί

Status
Not open for further replies.
Τεστ μονοκλωνικού αντισώματος ε; Μια εβδομάδα μόλυνσης τουλάχιστον δεν απαιτεί αυτό γιατρέ;

η μόνη αξιόπιστη μέθοδος ανίχνευσης του ιού είναι η αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης PCR (polymerase chain reaction) που γίνεται στο Παστέρ...

όλα τ´άλλα είναι να κονομήσουμε στην αναμπουμπούλα

ποιός σου είπε οτι ο Κογκολέζος έχει μηδενικά κρούσματα?
Πόσους τσεκάρανε δηλαδή?

Όσους πολίτες τσεκάρει η κάθε χώρα τους.. Δηλαδή ο αριθμός κρουσμάτων ανα κράτος για σένα είναι πλασματικός αριθμός;

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

η μόνη αξιόπιστη μέθοδος ανίχνευσης του ιού είναι η αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης PCR (polymerase chain reaction) που γίνεται στο Παστέρ...

όλα τ´άλλα είναι να κονομήσουμε στην αναμπουμπούλα

Σωστός... Εγώ να ρωτήσω.. Ξέρω καλά πως μηχανές PCR έχουν σε κάμποσα πανεπιστήμια στη χώρα. Μήπως θα έπρεπε να τα "επιτάξουν" ; Ας περιμένει ένα μήνα η έρευνα..

Tι διαολο γινεται στην Ιταλια ρε σεις ? πως αρπαξε τοσο πολυ εκει ?

αλλοι 49 νεκροι σημερα λεει σχεδον 200 συνολο.

O φορεας 0 (στην Ιταλια) ειχε χρονο επωασης ενα ΜΗΝΑ. :laugh:
Να προλαβει να κολλησει οσους περισσοτερους μπορουσε. :rolleyes:
Τριπλοβαρδιες δουλευε ο κακομοιρης (δεν κοιμοταν καν σπιτι). :flute:

Έχουν χάσει εδώ και καιρό την ιχνηλάτηση. Δηλαδή πλέον δεν ξέρουν αρχικά κρούσματα και ο καθένας μπορεί να κολλήσει τον οποιονδήποτε.

Γιαυτο εγραψα οτι ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ανθρωποτητα επρεπε να κλειστει σπιτι με το που ακουστηκαν τα πρωτα κρουσματα στην Κινα.
ΟΣΟ και αν φανταζει φαιδρο.

Σωστός... Εγώ να ρωτήσω.. Ξέρω καλά πως μηχανές PCR έχουν σε κάμποσα πανεπιστήμια στη χώρα. Μήπως θα έπρεπε να τα "επιτάξουν" ; Ας περιμένει ένα μήνα η έρευνα..

Σε κανα μήνα που ο αριθμός των κρουσμάτων θα έχει ξεφύγει λες να τους ενδιαφέρει ακόμα η έγκαιρη ανίχνευση τους; Τότε αρχίζει το δίλλημα ποιός θα ζήσει (κρεβάτι σε ΜΕΘ) και ποιος θα αφεθεί να πεθάνει

Σε τηλεφωνική επικοινωνία φίλος γιατρός μου είπε το εξής εύστοχο, τυχεροί όσοι νοσήσουν νωρίς, τουλάχιστον αυτοί θα τύχουν αξιοπρεπής περίθαλψης…

Και κάτι πιο χρηστικό:

Ηλίας Μόσιαλος ( καθηγητής Οικονομικών Υγείας στο London School of Economic )

…Το κάπνισμα αυξάνει κατά 50% τον κίνδυνο ένας καπνιστής να εκδηλώσει σοβαρή μορφή λοίμωξης από τον κορωνοϊό σε σύγκριση με ένα μη καπνιστή. Ο κίνδυνος μια σοβαρή κατάσταση να εξελίχθει σε πολύ σοβαρή στους καπνιστές αυξάνεται κατά 133%...

Ακούστε τον κάτι περισσότερο ξέρει

Σε κανα μήνα που ο αριθμός των κρουσμάτων θα έχει ξεφύγει λες να τους ενδιαφέρει ακόμα η έγκαιρη ανίχνευση τους; Τότε αρχίζει το δίλλημα ποιός θα ζήσει (κρεβάτι σε ΜΕΘ) και ποιος θα αφεθεί να πεθάνει

Σε τηλεφωνική επικοινωνία φίλος γιατρός μου είπε το εξής εύστοχο, τυχεροί όσοι νοσήσουν νωρίς, τουλάχιστον αυτοί θα τύχουν αξιοπρεπής περίθαλψης…

Και κάτι πιο χρηστικό:

Ηλίας Μόσιαλος ( καθηγητής Οικονομικών Υγείας στο London School of Economic )

…Το κάπνισμα αυξάνει κατά 50% τον κίνδυνο ένας καπνιστής να εκδηλώσει σοβαρή μορφή λοίμωξης από τον κορωνοϊό σε σύγκριση με ένα μη καπνιστή. Ο κίνδυνος μια σοβαρή κατάσταση να εξελίχθει σε πολύ σοβαρή στους καπνιστές αυξάνεται κατά 133%...

Τη γ@μήσαμε.. Θέλω μιά σακούλα καπνό κάθε δύο μέρες..

....

Αμα ακουσεις κατι και για αλκοολ, σχετικα με το ιο εννοω, αν θες να μας το πεις...

Εγώ το ξέρω ότι θα έχω θέμα 40χρονος, 1 πακέτο την ημέρα τα έχω ήδη τα μπουκώματα μου. Πέρασα και φοιτητής πνευμονία δεν με βλέπω καλά.. Ευτυχώς που δεν πάω δουλειά μέχρι τέλους μήνα να κλειστώ μπας και γίνει κανα θαύμα

Μόνο οι ανέραστοι και οι vegan θα ζήσουν.
Αυτό που πέταξαν ότι η αυτοϊκανοποίηση ενισχύει το ανοσοποιητικό τι είναι πάλι;
Αν ισχύει την γλυτώσαμε σαν έθνος!

Να πάρεις ηλεκτρονικό και να βάλεις Θεία Κοινωνία μέσα..Σκοτώνει τα πάντα..Να ,το λένε και οι επιστήμονες.

Μου φυλάξει έχει η μάνα μου ένα μπουκαλάκι αγιασμό στο σπίτι μου, θα αρχίσω να πίνω μια γουλίτσα κάθε μέρα μου φαίνεται!

Status
Not open for further replies.