Ιοί

Status
Not open for further replies.
Όσο και να το έψαξα δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο παρά γενικότητες.. Πως ορίζεται μια ευπαθή ομάδα η ομάδα υψηλού κινδύνου; Δεν μιλάμε για αυτούς που νοσούν από χρονιές ασθένειες καρδιάς, πνευμόνων κτλ. Υπάρχει περίπτωση κάποιος να ανήκει σε αυτές τις κατηγορίες και να μην το ξέρει;

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Το ερωτημα ειναι μπορει να φτιαχτει ενας τετοιος ιος σε εργαστηριο?

Όσοι έχουν χαμηλό ανοσοποιητικό λόγω ηλικίας, τρόπου ζωής, ασθενειών όπως ο διαβήτης κλπ.
Όχι ότι οι άλλοι είναι 100% ασφαλείς, αλλά αν έχεις μια προδιάθεση...
Είναι να το έχει η κούτρα σου να κατεβάζει ψείρες

Απάντηση: Re: Ιοί

Όσοι έχουν χαμηλό ανοσοποιητικό λόγω ηλικίας, τρόπου ζωής, ασθενειών όπως ο διαβήτης κλπ.

Και ιστορικο να μην εχεις .... οταν εισαι ΠΑΝΩ απο 80 .... τζοβενο, ΔΕΝ εισαι !
15% θνησιμοτητα βγαζει ο WHO (σε μεσο ορο, στην Κινα ανεβηκε στο 22%).

Για τις δικες μας ηλικιες ... 1.3% .....

Για μικροτερες ηλικιες (νεογνου, οπως του Ιασωνα :flute:) .... 0.2% :rolleyes:

Σωστά τα λες αλλά ξέρεις πόσοι είναι τριγύρω μας σε αρκετά νεότερες ηλικίες που ο τρόπος ζωής τους κάπνισμα, διατροφή άσκηση δεν είναι ιδανικός; Μιλάμε για παρά πολύ κόσμο. Στη δουλειά μου ξέρω πολλούς 30 χρόνους που μια απλή γρίπη τους γυρνάει σε βροχικα. Όλοι αυτοί μπορεί να μην είναι στην κόκκινη γραμμή αλλά δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο οργανισμός εκεί είναι και ο φόβος του κόσμου

Όχι, το βασικό ερώτημα είναι «γιατί» να γίνει κάτι τέτοιο.

Τα τρισεκατομμύρια που έχουν χαθεί και θα συνεχίσουν για μήνες ακόμα δε με βοηθάμε να καταλάβω το κίνητρο.

Μα για αυτό έβαλα στην εξίσωση και τον τρόπο ζωής.
Παίζει ο 20άχρονος τοξικομανής να είναι σε χειρότερη θέση από έναν 70άρη που δεν καπνίζει, δεν πίνει, περπατάει και έχει μέτρο στη ζωή του.

Ποσοι 70αρηδες εχουν τοσο υγιεινο τροπο ζωης ?
Ασε που ΜΟΝΟ το παχος τους, ειναι αφορμη για καθε δεινο που θα τους βρει.
Χωρις συνδρομη ιου .... μονο το παχος (και βαρος) τους.

Όχι, το βασικό ερώτημα είναι «γιατί» να γίνει κάτι τέτοιο.

Τα τρισεκατομμύρια που έχουν χαθεί και θα συνεχίσουν για μήνες ακόμα δε με βοηθάμε να καταλάβω το κίνητρο.

τρις επισης χαθηκαν στην παγκοσμια οικονομια οταν τα γκολντεν μποις εκαναν τα δικα τους...
ποσοι κολοσσοι βιομηχανικοι ενω ηξεραν οτι σκοτωνουν ανθρωπους συνεχιζαν να πλουτιζουν εις βαρος τους?δες π.χ το προσφατο dark waters βασισμενο σε αληθινη ιστορια..

Με αυτή τη λογική κινδυνέουν εξίσου οι νεότεροι που κάνουν καταχρήσεις, κακή διατροφή ξενύχτια κτλ.. Όποτε όταν προβλέπουν εκκατομυρίων θυμάτων από τον ιό στον κόσμο κάτι ξέρουν αλλά δεν το λένε καθαρά να μην υπάρξει πανικός..

Μα το έχω, πει όντως έχω προβληματιστεί αρκετά δεν περίμενα να την πάθω από ιό. Μου ξυπνάει και μνήμες παρελθόντος που δεν ήταν καθόλου ευχάριστες..

Oλοι εχουμε θορυβηθει ....
Απλα σκαρφιζομαστε τροπους να μην μας παιρνει απο κατω -bye-

coronavirus-2.jpg

Λεμε ΟΧΙ .... στο PandaMonium :proud:

Εννοείται πως ναι. Το κάνουν ήδη από τη δεκαετία του 80. Τροποποιούν ιούς γενετικά και τους χρησιμοποιούν σε γονιδιακές θεραπείες, ενώ παράλληλα (και θεωρητικά) τους κάνουν αβλαβείς.

Εγώ καπνίζω,δεν γυμνάζομαι,τρώω σουβλάκια και σαλάτες (πάλι καλά),δεν τρώω φρούτα κλπ "υγειινά"

Αα.. και εκκλησιάζομαι τακτικά και κοινωνώ μία φορά τον μήνα.

Κρατήστε μου μια θεσούλα σε καμμιά ΜΕΘ..:firstprize:

Απάντηση: Re: Ιοί

Μα το έχω, πει όντως έχω προβληματιστεί αρκετά δεν περίμενα να την πάθω από ιό. Μου ξυπνάει και μνήμες παρελθόντος που δεν ήταν καθόλου ευχάριστες..

Επειδή βλέπω μια αρχή πανικού,ηρέμησε.Δεν είναι σίγουρο οτι θα κολλήσεις κορωνοιό.

Κατ αρχήν οι περισσότεροι την βγάζουν με ελαφρά συμπτώματα κρυολογήματος.

Η γρίπη είναι πιο επικίνδυνη για την ώρα,εσύ εμβολιάστηκες?

Στην τελική,όλοι από κάτι θα πάμε.

Αν είναι το τυχερό μας από εναν κ@λοιό,να πάει να μαμηθεί.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα και επικίνδυνα πράγματα εκεί έξω,για τα οποία ανησυχώ περισσότερο.

Εννοείται πως ναι. Το κάνουν ήδη από τη δεκαετία του 80. Τροποποιούν ιούς γενετικά και τους χρησιμοποιούν σε γονιδιακές θεραπείες, ενώ παράλληλα (και θεωρητικά) τους κάνουν αβλαβείς.

σωστός... δείτε από το 2011 προσπάθεια γονιδιακής θεραπείας για την αιμορροφιλία Β με αδενοϊό

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa1108046

Eγώ θα βγω εκτός θέματος ιου, για να αναφέρω ότι ήδη ένας στους 4 μας περίπου θα πεθάνει από καρκίνο.
In the United States, cancer is responsible for 25% of all deaths with 30% of these from lung cancer. The most commonly occurring cancer in men is prostate cancer (about 25% of new cases) and in women is breast cancer (also about 25%).
κληρονομικότητα, τρόπος ζωής, φυτοφάρμακα, κτηνιατρικά φάρμακα, ακτινοβολίες και τόσα άλλα.

Δηλαδή πρέπει να φοβόμαστε ή να το πάρουμε απόφαση αφού γεννηθήκαμε πως θα πάμε είτε από καρκίνο είτε από καρδιά είτε από ιό είτε από αυτοκίνητο κλπ κλπ κλπ.
Κάθε θάνατος και αιτία και μακροπρόθεσμα όλοι θα πεθάνουμε, δεν το λένε τα ρητά; Δεν τα έφτιαξαν τα ρητά για τους άλλους για εμάς τα έφτιαξαν και μη ρωτάς για ποιόν χτυπάει η καμπάνα......

Status
Not open for further replies.