Ιοί

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα, με επιφύλαξη για το αν είναι αληθινό ακούστε και διαβάστε τι λένε οι Ιταλοί γιατροί που αντιμετωπίζουν τα περιστατικά.
Αρμαγεδών, κόλαση, χάος, καταρρέουν τα πάντα, να δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε εμείς:
https://files.catbox.moe/3ns6c1.mp4

Κονδύλι αποζημίωσης, από ποιον;

Εχθές διάβασα για κονδύλι των χωρών της Ευρωπαϊκής ένωσης για την από κοινού αντιμετώπιση του ιού, προφανώς δεν αφορά την Τουρκία.

Ρε τι κονδύλια και λεφτά σκέφτεστε πάτε καλά; Εδώ οι επιστήμονες λένε ότι ο ιός έχει τις ιδιότητες όπλου μαζικής καταστροφής. Διαδίδεται εύκολα, επιζεί για χρόνο βέλτιστο να πετυχαίνει την μέγιστη μετάδοση, σκοτώνει ακόμα και μετά την φαινομενική ίαση και πολλά άλλα.

Εγώ αναρρωτιέμαι τι παίζει με το Μαρινάκη. Έχετε καταλάβει αν έχει "προστεθεί" στα επίσημα ανακοινωθέντα για αυτούς που νοσούν?

Εγώ αναρρωτιέμαι τι παίζει με το Μαρινάκη. Έχετε καταλάβει αν έχει "προστεθεί" στα επίσημα ανακοινωθέντα για αυτούς που νοσούν?

Αποτελεί τα χθεσινά δύο νέα περιστατικά.

Κουραγιο συντεκνε ...

Πορτοκαλακια (ροδια), ζεστες σουπες, ζεστοι χωροι και .... υπομονη !

Ο πυρετος θα πεσει συντομα (εικαζω) αλλα θα παραμεινουν τα υπολοιπα.

Ο γαιδουροβηχας θα σε παει κανα διβδομαδο (εικαζω).

Πιο νωρίς στα δικαστήρια, ειμασταν καμια 40ρια άτομα σε αίθουσα 6χ9

Ειναι κοροϊδία να κλείνουν μόνο τα σχολεια

Περαστικά.

Την προηγούμενη εβδομάδα στις τράπεζες είχε χαος. Πρέπει να μπήκα σε τρεις-τέσσερις με 250 άτομα σε χώρο 10χ15.

Στην Ιταλία, οι βασικές υποδομές πως λειτουργούν; Με προσωπικό ασφαλείας υποθέτω. Το οποίο προφανώς ελέγχεται πλημμελώς.
Στο ενδεχόμενο άρνησης εμφάνισης (από φόβο όχι από δόλο) τι γίνεται;
Καταρρέουν όλα;
Δηλαδή αν είχαμε βαριά κρύα, οι μισοί θα πέθαιναν από το κρύο και οι υπόλοιποι θα καιγόντουσαν από τα αυτοσχέδια;
Καλά να μην σκεφτώ, αν πάγωναν τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης.

Ολίγον καταστροφικά αλλά συζητώντας τις υπερβολές, συνειδητοποιούμε καλύτερα την πραγματικότητα.

Re: Απάντηση: Ιοί

Κάλεσε άμεσα γιατρό ώστε αν πρόκειται για απλή γρίπη με κάποιο αντιικό να ξεμπερδέψεις σύντομα.

Μόλις κανόνισα delivery Tamiflu, στο γραματοκιβώτιο... Ρε π@ύστη μου σαν ταινία.

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Ε σου λενε ποσο καιρο θα λεμε οτι ειμαστε παρθενοι και θα μας πιστευουν. ?
Απο αυριο θα αλλαξουν το τροπαρι, αλλα τους εχω ικανους να πουν πως αυτος ηταν ο ασθενης μηδεν.
Τον εντοπισαν, τον απομονωσαν και η τουρκια ξανα εγινε 100% ασφαλης.

Oποτε να τρεξουμε να αγορασουμε κανα δερματινο και καμμια ιμιτασιον Αρμανι... :flipout:

Status
Not open for further replies.