Ιοί

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ιοί

To λεω γιατι μου κανε εντυπωση που στον αξονα Χ ... εγραψε t !!!!!
Ενας που τελειωσε ενα απλο Λυκειο θα εγραφε .... Χρονος !
Επισης, σχεδιασε με προβλεψη. Η πρωτη καμπυλη Gauss
να του πιασει το μισο χαρτι ... και η δευτερη, ολοκληρο.
Ενας Βαμβακουλας (σε μουα :proud:) θα χε σχεδιασει
την πρωτη καμπυλη σε ολο το μηκος του χαρτιου
και μετα θα ψαχνε ... αλλη κολλα χαρτι :flipout::flipout:....

Γιά το t - χρόνος, δεν μπορώ να το θεωρήσω σημαντικό.
Γιά τα άλλα, ναι είναι θετικής κατεύθυνσης, πρωτοδεσμίτης.

Δεν είναι αυτό που βοήθησε την κατάσταση. Εξάλλου δεν υπάρχει θεραπεία και το ποσοστό θανάτων δεν είναι μικρότερο από αλλού.

Τα δρακόντια μέτρα βοήθησαν.

Κάτι τέτοια δηλαδή:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εδώ θα γινόταν αποδεκτά τέτοια μέτρα?

Τους λέει η πολιτεία καθήστε στο σπίτι και πάνε βόλτες στις καφετέριες.

...Ούτε στη Κίνα έγιναν αποδεκτά. Απλά οι κινέζοι αστυνομονοσηλευτές έχουν "τον τρόπο τους".

....Πόσους τέτοιους θα χρειαζόμασταν γιά να "μαζέψουμε" τους αναρχοκαρναβαλιστές της Πάτρας ;

Δεν ξέρω βλέπω όμως ότι αυξάνονται κρούσματα σε μέση Ανατολή και Αυστραλία με θερμά κλίματα και δεν είναι όλα εισαγώμενα.. Γιατί δεν πεθαίνει ο ιός εκεί;
Αρχίζω και πιστεύω όλο και πιο πολύ τον Χίο μου φαίνεται

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

...Ούτε στη Κίνα έγιναν αποδεκτά. Απλά οι κινέζοι αστυνομονοσηλευτές έχουν "τον τρόπο τους".

....Πόσους τέτοιους θα χρειαζόμασταν γιά να "μαζέψουμε" τους αναρχοκαρναβαλιστές της Πάτρας ;

Τέτοια μέτρα δεν είναι αποδεκτά σε δυτικές κοινωνίες όπου η αντίδραση του κόσμου είναι άλλη. Σε καθεστώτα τύπου Κίνας είναι φυσιολογικό και επόμενο. Εκεί μπορεί να σε μπουζουριάζουν και να σε καρπαζωνουν στη μέση του δρόμου και οι υπόλοιποι να τραβάν φωτογραφίες γιατί «κάτι θα έκανε, ξέρουν αυτοί»

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

νομίζω βρήκες ευκαιρία να βγεις ΟΤ

E .... αντε να μπω λιγο και in topic ....

https://ourworldindata.org/coronavirus

Κατατοπιστικο, με γραφηματα και ενημερωση αρκουντως προσφατη !
Ακομη το διαβαζω (κυριως απο γραφιστικη αποψη και page layout :flute:).

:laugh::flipout::laugh::flipout::laugh: :flipout::laugh: ... για μενα ? :rolleyes: ... στω, στω :proud:
(ποσο χαιρομαι οταν με σκεπτονται τα παιδακια μου εδω μεσα :proud:)

Λοιπον, απο το παραπανω λινκ, το πιο ανυσηχητικο .... ειναι το 0.9% (κατω-κατω) για Κινα.

Fatality rate by age.jpg

Γιατι καποιος πρεπει να εξηγησει απο ΤΙ πεθαναν ατομα ΧΩΡΙΣ προβληματα υγειας
(και ΓΙΑΤΙ οι υπολοιποι το ξεπερασαν και επιβιωσαν .... θελει ΣΟΒΑΡΟ ψαξιμο εκει !)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ιοί

E .... αντε να μπω λιγο και in topic ....

https://ourworldindata.org/coronavirus

Κατατοπιστικο, με γραφηματα και ενημερωση αρκουντως προσφατη !
Ακομη το διαβαζω (κυριως απο γραφιστικη αποψη και page layout :flute:).

δεν υπάρχει καλύτερο απο αυτό
https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

όπου βλέπουμε ότι η καμπύλη των αποθεραπευμένων στην Κίνα κοντεύει να φτάσει τα κρούσματα

Re: Απάντηση: Ιοί

Γιατι καποιος πρεπει να εξηγησει απο ΤΙ πεθαναν ατομα ΧΩΡΙΣ προβληματα υγειας
(και ΓΙΑΤΙ οι υπολοιποι το ξεπερασαν και επιβιωσαν .... θελει ΣΟΒΑΡΟ ψαξιμο εκει !)

Ε καλά, δεν είναι στάνταρ πως επιβιώνεις, αν δεν έχεις κάτι άλλο.
Υπάρχουν τα κατασκευαστικά προβλήματα, υπάρχουν οι αστοχίες στην παρακολούθηση - θεραπεία...υπάρχουν διάφορα.

attachment.php

Εγω δεν καταλαβα τι εννοει το γραφημα.

Αν αθροισουμε τα ποσοστα μας δινουν 36.6%

Τι εννοει ο ποιητης. ?

Απο το 100% των νεκρων, το 36.6% πεθανε απο αυτα τα αιτια. ? (και το υπολοιπο 63.4% των νεκρων απο τι πεθανε ?) Δεν στεκει.
Απο το 100% των μολυσμενων, το 36.6% πεθανε απο αυτα τα αιτια. ? (δηλαδη η θνησιμοτητα βρισκεται στο 36.6%) Παλι δεν στεκει.

Τι μου διαφευγει. ?

Μάλλον συνδυασμός χρόνιων παθήσεων...
Στην Ιταλία αν δεν κάνω λάθος στην πρώτη θέση ήταν υπερτασικοί και μετά καρδιακά γενικής φύσης.. Αν ισχύει μιλάμε για διαφορετικά στατιστικά ανα κράτος;

Δεν αθροίζονται μεταξύ τους αυτά τα ποσοστά.

Μεταξύ τους, είναι άσχετα.

ΠΧ το 10,5% των όσων είχαν καρδιακά ζητήματα και ήταν μολυσμένοι πέθαναν. Δηλαδή το 89,5% όσων είχαν καρδιακά ζητήματα και ήταν μολυσμένοι επέζησαν. 10,5+89,5= 100%

το 7,5% όσων είχαν διαβήτη και ήταν μολυσμένοι πέθανε. Το 92,5% >> >> επέζησε. 7,5+92,5 = 100%

κι.λπ.

Σε μια γνωστη μου της ειπαν στο messenger αλλες μαναδες που πανε τα παιδια τους στο ιδιο σχολειο, πως θα κλεισουν τα φαρμακεια και τα σουπερ μαρκετ για δυο εβδομαδες και τρομοκρατηθηκε.

Καποιος μεσω facebook θα διεδωσε αυτη τη φαρσα.
Και δεν μπηκαν ΚΑΝ στην διαδικασια σκεψης.....στην κινα εχουν πεθανει 3000, στην ιταλια 850 και τα φαρμακεια και καταστηματα τροφιμων ειναι ανοιχτα. Στην ελλαδα με 99 κρουσματα θα τα κλεισουν. ?
Ειδησεις δεν βλεπουν. ? Απο ενημερωτικα sites. ? Δεν θα το διαβαζαν και παντου ως μια τοσο μεγαλης σημασιας ειδηση. ?

Κι ομως...αρχισε η μια να ενημερωνει την αλλη μεσω messenger και εσπειραν τον πανικο μεταξυ τους. Ποιος ξερει τωρα ποσες γνωστες/φιλεναδες, εχει ενημερωσει η καθε μια απο αυτες, ωστε να σπευσουν να αγορασουν πραγματα πριν κλεισουν.

Δεν θελω να το σχολιασω αλλο γιατι οκ καλη δικαιολογια ο πανικος, αλλα να σκεφτομαστε και λιγο.

Ρε παιδιά, αφήστε τα γραφήματα. Ο καθένας βγάζει στατιστικά με αμφίβολα δείγματα. Δε δουλεύει έτσι η στατιστική.

Το μόνο που ξέρουμε αυτή τη στιγμή με σχετική βεβαιότητα είναι ότι οι ηλικιωμένοι και χρόνια πάσχοντες κινδυνεύουν περισσότερο. Κανείς δε μπορεί να μας πει αν οι υπόλοιποι ΔΕΝ κινδυνεύουν καθόλου.

Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά αν προσθέσουμε τα παραπάνω ΚΑΙ μετά τα διαιρέσουμε με τις 6 κατηγορίες τότε προκύπτει μέσος όρος θνησιμότητας 6,1%, ε???

ΥΓ. από τα επιβεβαιομένα κρούσματα πάντα. Ακόμη και έτσι να είναι την πραγματική θνησιμότητα δεν θα την μάθουμε ποτέ.

Status
Not open for further replies.