Ιοί

Status
Not open for further replies.
89381718_640389216782354_4559523219710672896_o.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Τα πομολα απο τις πορτες σας ισως και μπαλκονοπορτες, Γιατι συχνα τα ανοιγοκλεινουμε οταν επιστρεφουμε σπιτι πριν τις συγκεκριμενες απολυμανσεις των χεριων.[/B]

- Το γυαλίζει το πόμολο;
- Και το απολυμαίνει κίολας!

Καλά τώρα...has been reported και can be present άλλο τίποτα...ακριβέστατο...

Απάντηση: Re: Ιοί

Χρήστο εγώ αντιλαμβάνομαι πως η κλινική εικόνα γρίπης και κορωνοϊού είναι ίδια..go figure..

Πλην του πυρετού και του βήχα δεν λέει τίποτα το παραπάνω... Τι θα πει "αναφέρεται" ή "δυνατό να υπάρχει";
Πάντως σοβαρή διαφοροποίηση από το κοινό κρύωμα είναι βλέπω το φτάρνισμα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

- Το γυαλίζει το πόμολο;
- Και το απολυμαίνει κίολας!

LOL !!!!

Kαι το θυμαμαι εσεις μου τα ειχατε μαθει κατι τετοια εδω μεσα... παλιοπαιδα :flipout:

Re: Απάντηση: Ιοί

Παντως σε δυο smartphones σπιτι, κανενα δεν χτυπησε απο το alert ΤΟΥ 112.
Πριν απο καποιο καιρο, με αφορμη του περιστατικου στο Ματι και με τα τοτε alert μηνυματα που ειχαν σταλει, ειχα τσεκαρει τις ρυθμισεις στα κινητα, αν εχουν κατι απενεργοποιημενο. Δεν βλεπω να υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να ειναι on και δεν ειναι.
Εχω ομως και στα δυο φραγη χρεωσιμων εισερχομενων μηνυματων απο πενταψηφια νουμερα, τιποτε αλλο που να εξηγει γιατι δεν χτυπησαν.

Ούτε και σε μένα ήλθε, αλλά ήλθε στη γυναίκα μου. Από ότι κατάλαβα από απλή παρατήρηση στον περίγυρό μου, στα καινούρια κινητά τελευταίας 2ετίας, όπως πχ αυτά που έχουν οθόνη full view, ήλθε το alert. Σε όσους είχαν... παλαιτζούρες όπως εγώ, προφανώς δεν υποστηρίζουν τη λειτουργία. Δεν είναι πάντως ένα απλό SMS, ό'τι και να κάνεις εκείνη τη στιγμή μπαμ εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Ούτε και σε μένα ήλθε, αλλά ήλθε στη γυναίκα μου. Από ότι κατάλαβα από απλή παρατήρηση στον περίγυρό μου, στα καινούρια κινητά τελευταίας 2ετίας, ήλθε το alert. Σε όσους είχαν... παλαιτζούρες όπως εγώ, προφανώς δεν υποστηρίζουν τη λειτουργία. Δεν είναι πάντως ένα απλό SMS, ό'τι και να κάνεις εκείνη τη στιγμή μπαμ εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Χτες, ολα τα κινητα στο σπιτι χτυπαγαν ταυτοχρονα, μέχρι να καταλάβουμε τι ειναι ο ήχος ψαχνομασταν!

Μονο το δικο μου δεν χτυπησε ..... :nounder: ..... :bigcry: .......

Εγω ψυχουλα δεν εχω ? ...... :bigcry: ....

(καντε ανακατευθυνση καποιος στο κινητακι μ :rolleyes: ...)

Για να κάνουμε λίγο τις συγκρίσεις να δούμε έχουμε ελπίδες;
Τι έφτιαξαν στην Κίνα σε 6 μέρες και τι φτιάξαμε στην Ελλάδα.

PhotoCollage_20200312_131935742.jpg

Παντως, το νοσοκομειακο συγκροτημα "των 6 ημερων" .... ομοιαζει επικινδυνα με μακετουλα των Thunderbirds (του 70). :flipout:
Ειναι πραγματικη φωτο απο την περιοχη ? :rolleyes:

Just kidding, though -bye-

Μονο το δικο μου δεν χτυπησε ..... :nounder: ..... :bigcry: .......

Εγω ψυχουλα δεν εχω ? ...... :bigcry: ....

(καντε ανακατευθυνση καποιος στο κινητακι μ :rolleyes: ...)

Σε όσους δεν ήρθε το μήνυμα...... δεν κινδυνεύουν.

Και μετά το αστείο,

εμείς που δεν βλέπουμε καθόλου τηλεόραση και βασικά μόνο youtube παίζει, χτες είδα το βιντεάκι του Μπλέτσα που εξηγεί με απλά λόγια ο άνθρωπος την κατάσταση.
Ο κορονοιός δεν είναι αστείο δεν είναι απλή εποχική γρίπη που λένε μερικοί άντε 80 άτομα πεθαίνουν κάθε χρόνο από την γρίπη και τι έγινε, ο κορονοιός όταν ξεκινάει δεν σταματάει.
Στην Ιταλία 200 άτομα πεθαίνουν κάθε χρόνο, από εποχική γρίπη, αλλά τώρα πεθαίνουν 150 την μέρα με τον κορονοιό:
https://www.youtube.com/watch?v=d_mRqoHSdQQ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Ο κορονοιός δεν είναι αστείο δεν είναι απλή εποχική γρίπη που λένε μερικοί άντε 80 άτομα πεθαίνουν κάθε χρόνο από την γρίπη και τι έγινε, ο κορονοιός όταν ξεκινάει δεν σταματάει.
Στην Ιταλία 200 άτομα πεθαίνουν κάθε χρόνο, από εποχική γρίπη, αλλά τώρα πεθαίνουν 150 την μέρα με τον κορονοιό:

ακριβώς.
Το τραγικό είναι ότι όλο αυτόν τον καιρό έχω ακούσει στα μέσα πολλούς ιατρούς να λένε, ότι ασχολούμαστε με τον κορονοϊό με λίγα θύματα (στην Ιταλία τότε ήταν σε διψήφιο νούμερο) και όχι με την εποχική γρίπη η οποία έχει "πολλαπλάσια θύματα"!

Δεν ξέρω πόσο κατάλληλος είναι για επαγγελματίας υγείας κάποιος που δεν κατανοεί την έννοια της γεωμετρικής προόδου.

Βουλγαρία ή Ρουμανία, να υποθέσω;

...και σαν να μην έφτανε όλος αυτός ο πανζουρλισμός, έκλεισαν πάλι σήμερα, ΤΡΙΤΗ φορά αυτή την εβδομάδα, το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα.

Μα πόσο ΚΑΘΙΚΙ πρέπει να είναι κανείς για να παίζει με τέτοια πράγματα τέτοια περίοδο;

Για να κάνουμε λίγο τις συγκρίσεις να δούμε έχουμε ελπίδες;
Τι έφτιαξαν στην Κίνα σε 6 μέρες και τι φτιάξαμε στην Ελλάδα.

Δεν είναι αυτό που βοήθησε την κατάσταση. Εξάλλου δεν υπάρχει θεραπεία και το ποσοστό θανάτων δεν είναι μικρότερο από αλλού.

Τα δρακόντια μέτρα βοήθησαν.

Κάτι τέτοια δηλαδή:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εδώ θα γινόταν αποδεκτά τέτοια μέτρα?

Τους λέει η πολιτεία καθήστε στο σπίτι και πάνε βόλτες στις καφετέριες.

ακριβώς.
Το τραγικό είναι ότι όλο αυτόν τον καιρό έχω ακούσει στα μέσα πολλούς ιατρούς να λένε, ότι ασχολούμαστε με τον κορονοϊό με λίγα θύματα (στην Ιταλία τότε ήταν σε διψήφιο νούμερο) και όχι με την εποχική γρίπη η οποία έχει "πολλαπλάσια θύματα"!

Δεν ξέρω πόσο κατάλληλος είναι για επαγγελματίας υγείας κάποιος που δεν κατανοεί την έννοια της γεωμετρικής προόδου.

Βουλγαρία ή Ρουμανία, να υποθέσω;

Κανονικά θα έπρεπε να τους ζητήσουν να απολογηθούν στις πειθαρχικές τους επιτροπές.

Αλλά αυτό είναι ανέκδοτο.

Εξάλλου δεν είναι μόνο οι γιατροί. Πόσοι και πόσοι στα κοινωνικά δίκτυα δεν γράφανε μλκς?

Τελικά δεν ήταν (μόνο) θέμα ορίου γιά τον Π.Ο.Υ να ανακοινώσει πανδημία.
Πέρσι 11/3/19 είχαν κάνει δηλώσεις γιά το πότε θα υπάρξει επόμενη πανδημία και όχι αν. Φέτος 11/3/20 την ανακοίνωσαν.

...

Παντως εγω δεν το εχω ακουσει αυτο απο γιατρους. Το μονο περιεργο που ακουσα χτες απο γιατρο-δημοσιογραφο (υπογραμιζω το δευτερο) ειναι οτι το οικονιομικο σκελος θα ειναι χειροτερο απο το υγειονομικο. Γιαυτο να μην τρομαζουμε τοσο με μετρα...

Status
Not open for further replies.