O Trump ανακοινωσε travel ban απο Ευρωπη...
Φαινεται οτι ειναι πλαστο απο το οτι γραφει σειρα "298-326". Ο στρατος δεν αναγνωριζει ετσι τις σειρες. (εγω ειμαι 297Παιδιά εχθές σε φίλο του γιου μου ήρθε το εξής μνμ:
<Ενημερώνουμε τους πολίτες οτι ξεκιναει η διαδικασία επιστράτευσης σειρών αρχής γενομένης 298 έως 326 , θα δοθουν υπόλοιπες πληροφορίες εν καιρω.>,
Το έψαξαν και βρήκαν στο διαδίκτυο αναφορές οτι το μνμ είναι πλαστό ... τι άρρωστα μυαλά υπάρχουν ?
Eγω που ειμαι 174 ? .....
Με αναγνωριζει ο στρατος ? .....![]()
Φυσικά το γνώριζαν.
Οι περισσότεροι δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία και κάποιοι άλλοι δήλωσαν πως δεν θα τους άφηνε απροστάτευτους κάποια ανώτερη δύναμη.
Παθαίνουμε ό,τι μας αξίζει...
Τώρα γύρισα από το μέτωπο. (Λαϊκή) ..Όλοι φοράνε γάντια..Έτσι πρέπει..
Εδω στους φουρνους φορανε γαντια , σου δινουν το ψωμι και με τα ιδια γαντια παιρνουν τα λεφτα στο χερι και σου δινουν ρεστα...Σε Δήμο, πριν λίγο.Η υπάλληλος που παραλαμβάνει αιτήσεις φορούσε γάντια. Με το ίδιο χέρι έπαιρνε το κουλούρι από δίπλα και έτρωγε.
Εδω στους φουρνους φορανε γαντια , σου δινουν το ψωμι και με τα ιδια γαντια παιρνουν τα λεφτα στο χερι και σου δινουν ρεστα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.