Ιοί

Status
Not open for further replies.
O Trump ανακοινωσε travel ban απο Ευρωπη...

... διότι λέει "οι Ευρωπαίοι ήταν ελλιπώς προετοιμασμένοι σε σχέση με μας και θα μας φέρουν τον ιό".

... α ρε κούνια που σε κούναγε... προβλέπω πολύ χειρότερα δράματα εδώ.

Ο ρυθμός ανάπτυξης σε όλες τις χώρες είναι ίδιος με αυτόν στην Ιταλία.

https://i.redd.it/drjcgm0u94m41.png

drjcgm0u94m41.png

Τα μέτρα που πήρε η Δανία:

All students are to be sent home friday, and stay at there for the following two weeks

Schools, universities etc. will be closed for two weeks starting monday

Meetings of more than 100 people are discouraged

All public servants are sent home for two weeks (with pay)

Bars, restaurants, cafés etc. are encouraged to stay closed for the period

All cultural institutions will be closed for the two-week duration

Private businesses must send those who can work from home, home

People are, in general, encouraged to stay home

Vital institutions will NOT shut down. Do not hamster supplies and do not panic.

Religious societies are encouraged to cancel gatherings

Απάντηση: Re: Ιοί

Παιδιά εχθές σε φίλο του γιου μου ήρθε το εξής μνμ:

<Ενημερώνουμε τους πολίτες οτι ξεκιναει η διαδικασία επιστράτευσης σειρών αρχής γενομένης 298 έως 326 , θα δοθουν υπόλοιπες πληροφορίες εν καιρω.>,

Το έψαξαν και βρήκαν στο διαδίκτυο αναφορές οτι το μνμ είναι πλαστό ... τι άρρωστα μυαλά υπάρχουν ?

Αυτή η είδηση ξεκίνησε απο αυτό το σαιτ - ένα σαιτ που δεν μπορεί να δει κανείς τι και που είναι, δεν έχει πουθενά κάποια ώρα ή ημερομηνία σε οποιοδήποτε άρθρο...
http://archive.ph/RcEEq
Η είδηση - απο το copy/paste που έκαναν ακολούθως άλλα media, ξεκίνησε στις 3 Μαρτίου - πριν 9 ημέρες - και το παράξενο είναι οτι δεν βρήκα καμμία διάψευση απο το ΓΕΕΘΑ (που λογικά θα ενημερώθηκε απο ενδιαφερόμενους) και μεσολάβησαν και τόσες ημέρες απο τότε...
(παίζει πάντως να γίνονται και κάποιες κινήσεις στο ηλεκτρονικό παιχνίδι παραπλάνησης με τους απέναντι...)

Αυτό πάντως που αρχίζουν να χτυπάνε περίεργα και να μιλάνε τα κινητά του σπιτιού μόνα τους, το λες και τεστ για το αν ανήκεις στην ευπαθή ομάδα των καρδιοπαθών...

Απάντηση: Re: Ιοί

Παιδιά εχθές σε φίλο του γιου μου ήρθε το εξής μνμ:

<Ενημερώνουμε τους πολίτες οτι ξεκιναει η διαδικασία επιστράτευσης σειρών αρχής γενομένης 298 έως 326 , θα δοθουν υπόλοιπες πληροφορίες εν καιρω.>,

Το έψαξαν και βρήκαν στο διαδίκτυο αναφορές οτι το μνμ είναι πλαστό ... τι άρρωστα μυαλά υπάρχουν ?
Φαινεται οτι ειναι πλαστο απο το οτι γραφει σειρα "298-326". Ο στρατος δεν αναγνωριζει ετσι τις σειρες. (εγω ειμαι 297 :p ) . Επισημο μηνυμα θα ανεφερε την ΕΣΣΟ και το ετος

Εμεις κλειστα στον ιδιωτικο τομεα ακομη και δεν εχω ενημερωση τι θα γινει με τους καθηγητες που ειναι ωρομισθιοι . Παρανομως δεν τους εχω δωσει ακομη αδεια ή απολυση ή δεν ξερω εγω τι και τους κολλαω τα ενσημα σαν να εργαζονται για να μην χασουν καποια επιδοτηση απο ΟΑΕΔ /κρατος ή για να μπορεσουν να βγουν ταμειο ανεργειας αν τραβηξει πολυ το θεμα. Και τι θα γινει με την "σταση πληρωμων" απο τους γονεις που δεν θα ερθουν να με πληρωσουν ουτε για τα μαθηματα που εχουν κανει αυτο τον μηνα. Αν παει και σερι το Πασχα εγω δεν θα ανοιξω παλι. Θα περιμενει η σπιτονοικοκυρα μου 2 μηνες ενοικια ή η τραπεζα τις δοσεις; Η παραταση των πληρωμων των ασφαλιστικων ταμειων αυτο μας εκαιγε; Δηλαδη αν παρουν παραταση εγω θα τα "γεννησω" ξαφνικά τοτε τα λεφτα να τους τα δωσω;

Απο την επομενη εβδομαδα με βλεπω να σηκωνω skype μαθηματα.

Eγω που ειμαι 174 ? ..... :laugh:
Με αναγνωριζει ο στρατος ? ..... :flipout:

Όχι. Είσαι ο άγνωστος στρατιώτης.

Κλεισούρα, Πρεμετή, Οστροβίτσα, Πόγραδετς ή Ρούπελ;
Βοήθησε λίγο, πού ήσουν;

Φυσικά το γνώριζαν.
Οι περισσότεροι δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία και κάποιοι άλλοι δήλωσαν πως δεν θα τους άφηνε απροστάτευτους κάποια ανώτερη δύναμη.
Παθαίνουμε ό,τι μας αξίζει...

Το κακό είναι ότι μαζί με αυτούς παθαίνει και το κοινωνικό συνολο.

Ο ορισμός της αντικοινωνικής συμπεριφοράς.

Και βγήκε μια κυρά και διαμαρτυρόταν που τους αντιμετωπίζουν σαν λεπρούς.

Εν τω μεταξύ προχθές έγινε σεισμός στον Πύργο που έχουν κρούσματα και τους λένε να μένουν στα σπίτια τους.
Σε αυτές τις περιπτώσεις μένεις μέσα ή βγαίνεις έξω;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τώρα γύρισα από το μέτωπο. (Λαϊκή) ..Όλοι φοράνε γάντια..Έτσι πρέπει..

Σε Δήμο, πριν λίγο.Η υπάλληλος που παραλαμβάνει αιτήσεις φορούσε γάντια. Με το ίδιο χέρι έπαιρνε το κουλούρι από δίπλα και έτρωγε.

Σε Δήμο, πριν λίγο.Η υπάλληλος που παραλαμβάνει αιτήσεις φορούσε γάντια. Με το ίδιο χέρι έπαιρνε το κουλούρι από δίπλα και έτρωγε.
Εδω στους φουρνους φορανε γαντια , σου δινουν το ψωμι και με τα ιδια γαντια παιρνουν τα λεφτα στο χερι και σου δινουν ρεστα...

Ανακοινώνεται ο πρώτος θάνατος από το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Πρόκειται για 66χρονο Έλληνα πολίτη, με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του ΠΓΝ Πατρών στις 2 Μαρτίου 2020 και διασωληνώθηκε στις 6 Μαρτίου 2020. Το πρωί της 10ης Μαρτίου, ο ασθενής παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε, πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 12 Μαρτίου 2020 στις 03:15

Παμε για παγκοσμιο lockdown ετσι οπως δειχνει

Ο Τραμπ σε διάγγελμά του ανέφερε ότι οι ΗΠΑ θα αναστείλουν όλα τα ταξίδια από τις χώρες της γηραιάς ηπείρου προς την αμερικανική επικράτεια για 30 ημέρες
- Εξαιρείται το Ηνωμένο Βασίλειο - Το κλείσιμο των συνόρων για την Ευρώπη δεν αφορά τα εμπορεύματα

Re: Απάντηση: Ιοί

Εδω στους φουρνους φορανε γαντια , σου δινουν το ψωμι και με τα ιδια γαντια παιρνουν τα λεφτα στο χερι και σου δινουν ρεστα...

..Ααααα! Τα λεφτά έχουν ανοσία! Όλα κι' όλα!

Status
Not open for further replies.