Ιοί

Status
Not open for further replies.
Εδω στους φουρνους φορανε γαντια , σου δινουν το ψωμι και με τα ιδια γαντια παιρνουν τα λεφτα στο χερι και σου δινουν ρεστα...

Η υποχρέωση αυτή υπάρχει πριν την επιδημία, η σωστή εφαρμογή της βέβαια (αφαιρείς το γαντι για ολες τις αλλες ενέργειες με γυμνό χέρι εκτός αν γινονται με ειδική λαβίδα) εναπόκειται στον υγειονομικώς υπεύθυνο του καταστήματος που υποτιθεται ότι ειναι υποχρεωμένος να περάσει σεμινάριο και μετά να εκπαιδεύει κατάλληλα τους υπαλλήλους της επιχείρησης.

Re: Απάντηση: Ιοί

Σε Δήμο, πριν λίγο.Η υπάλληλος που παραλαμβάνει αιτήσεις φορούσε γάντια. Με το ίδιο χέρι έπαιρνε το κουλούρι από δίπλα και έτρωγε.

Το γάντι έχει πούδρα πάνω..Πέφτει ο ιός και πνίγεται. :)

Το γάντι έχει πούδρα πάνω..Πέφτει ο ιός και πνίγεται. :)

Δεν πνίγεται! Τυφλώνεται ! Πάει να πηδήξει στο επόμενο θύμα, δε βλέπει, χτυπάει στον τοίχο, παρ' τον κάτω......

Φέτος βλέπω να κάνουμε Πάσχα με τα cd του Γαϊτάνου στη διαπασών... Diy επιτάφιος κάτω από τα τραπέζια και μπάρμπεκιου με σουβλάκια να στριφογυρίζουν πάνω σε αυτοσχέδιες διχαλες..
Το μέλλον προβλέπεται συναρπαστικό. :)

Φέτος βλέπω να κάνουμε Πάσχα με τα cd του Γαϊτάνου στη διαπασών... Diy επιτάφιος κάτω από τα τραπέζια και μπάρμπεκιου με σουβλάκια να στριφογυρίζουν πάνω σε αυτοσχέδιες διχαλες..
Το μέλλον προβλέπεται συναρπαστικό. :)

Ολα μια εμπειρια ειναι .

Μην το κανουμε χωρις αρνι και με χορτα του βουνου ειναι το ζητουμενο και κυριως μακρυα απο τους δικους μας λογω υγειας.

Ολα μια εμπειρια ειναι .

Μην το κανουμε χωρις αρνι και με χορτα του βουνου ειναι το ζητουμενο και κυριως μακρυα απο τους δικους μας λογω υγειας.

Δεν θα με πείραζε καθόλου..Έτσι κι αλλιώς μόνο κοτόπουλο τρώω από κρέας..

Ήρθε διάψευση

Λογικό...6 χρόνια σειρές σε επιστράτευση;
Δεν παίζει. 2 πολλά θα ήταν.

Όχι. Είσαι ο άγνωστος στρατιώτης.

Κλαίω...

Και βγήκε μια κυρά και διαμαρτυρόταν που τους αντιμετωπίζουν σαν λεπρούς.

Να δούμε αν θα τα λέει, αν νοσήσει κάποιος δικός της...Κωσταλέξι θα τον έχει.

Ανακοινώνεται ο πρώτος θάνατος από το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Πρόκειται για 66χρονο Έλληνα πολίτη, με υποκείμενα νοσήματα, ο οποίος εισήχθη στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης του ΠΓΝ Πατρών στις 2 Μαρτίου 2020 και διασωληνώθηκε στις 6 Μαρτίου 2020. Το πρωί της 10ης Μαρτίου, ο ασθενής παρουσίασε σημαντική επιδείνωση, που εξελίχθηκε σε πολυοργανική ανεπάρκεια και κατέληξε, πάρα τις γενόμενες θεραπευτικές παρεμβάσεις, στις 12 Μαρτίου 2020 στις 03:15

Ως αναμενόταν...

Πάντως σήμερα στις τράπεζες, κάποιοι διευθυντές, κλειδώνουν τις πόρτες ανά χρονικά διαστήματα και έχουν ξεκινήσει οι αντεγκλήσεις.

Το κακό είναι ότι μαζί με αυτούς παθαίνει και το κοινωνικό συνολο.

Ο ορισμός της αντικοινωνικής συμπεριφοράς.

Και βγήκε μια κυρά και διαμαρτυρόταν που τους αντιμετωπίζουν σαν λεπρούς.

H Karen ήταν?

C735F62C-23DD-434A-9B93-77B59ABC66D4-1080x640.jpeg

Αυτή τη στιγμή στο γραφείο...

89760867_299080704405610_3593576429071106048_n.jpg

Τιρορέρε! Τιρορέρε!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Έπεσε σύρμα για home office και είχα κανονίσει να έρθει courrier σήμερα. :D

Παντως σε δυο smartphones σπιτι, κανενα δεν χτυπησε απο το alert ΤΟΥ 112.
Πριν απο καποιο καιρο, με αφορμη του περιστατικου στο Ματι και με τα τοτε alert μηνυματα που ειχαν σταλει, ειχα τσεκαρει τις ρυθμισεις στα κινητα, αν εχουν κατι απενεργοποιημενο. Δεν βλεπω να υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να ειναι on και δεν ειναι.
Εχω ομως και στα δυο φραγη χρεωσιμων εισερχομενων μηνυματων απο πενταψηφια νουμερα, τιποτε αλλο που να εξηγει γιατι δεν χτυπησαν.

Έπεσε σύρμα για home office και είχα κανονίσει να έρθει courrier σήμερα. :D

Εμας στο γραφείο μας δινουν 2 ημερες απο το σπιτι να δουλευουμε. Ειμασταν που ειμασταν οι μισοι στο γραφείο, με τους γονεις να κάθονται σπιτι θα ειμαστε 3 και ο κουκος. Το open office environment θα εχει ησυχια επιτέλους!

Εμάς πάλι μας είπαν άλλα...πως υπάρχει δυσκολία, δεν βγαίνει...πρέπει να είμαστε όλοι εδώ κανονικά.
Μετά άρχισαν ψιλοαπειλές από τους κλασικούς σπιούνους και όλα τα ωραία.

Δυστυχώς έγινε και επίσημο
https://radiolasithi.gr/proto-kroysma-koronoioy-stin-kriti-thetikos-45chronos-sto-irakleio/
Αν μάθω κάτι παραπάνω θα σας ενημερώσω.
Σημερα εμαθα οτι τελικα ΔΕΝ ειναι ο ιδιος ανθρωπος,απλα ο δικος μας πηγε εκδρομη καπου σους Αγιους Τοπους και τον εχουν κλεισει σε καραντινα στο σπιτι του.
Δεν εχει παρουσιασει συμπτωματα και σε 15 ημερες θα του κανουν το τεστ ,γιατι στο νοσοκομειο Ιεραπετρας δεν εχουν τα μεσα.

Βοήθησε λίγο, πού ήσουν;

Περασα Ευελπιδων και παραιτηθηκα.
Η βλακεια δεν ηταν που βγηκα, αλλα που μπηκα.
Ακουγα οτι ηταν κολεγιο, ακουσα τα 85 χιλιαρικα καθαρα μηνιατικα ... και τσιμπησα.
Τα λεφτα ΟΝΤΩΣ ηταν τοσα (το 84 η 85) αλλα ουτε η ΣΣΕ ηταν κολεγιο, ουτε εγω ημουν φτιαγμενος για στρατα.
Κατεβηκα κατω (Βαρη) με ενα μπρελοκακι με το συμβολο της ειρηνης : εφαγα ΕΞΤΡΑ καψονι για περιπου τρεις μηνες.
Αλλα περα απο τα καψονια, παραιτουμενος αναγκαστηκα να υπηρετησω (εξτρα) 5 μηνακια σε μοναδα στα Μεγαρα.
Δεν περασα ασχημα στα Μεγαρα, αλλα .... ενω οι αλλο εκαναν 21 μηνες .... εγω εκανα 26 !
Οταν βγηκα εξω .... ζυγιζα ΕΝΑΝ τονο απο αγανακτηση και νευρα και αηδια.

Ουσιαστικα παλιωσα μετα τους 21 μηνες .... μεχρι ΚΑΙ τους 21 μηνες .... σκοπιες και περιπολα και κυνηγητο.
Αγριο κυνηγητο !!! Ως πολιτης "ακουγα βηματα εξω απο τον θαλαμο" στις 5:45 καθε πρωι .... ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ !
Ολα αυτα τα θυμαμαι τωρα .... λες και καποιος αλλος τα εζησε (και οχι εγω) ... ενα περιεργο πραμα.

Αγριο κυνηγητο !!! Ως πολιτης "ακουγα βηματα εξω απο τον θαλαμο" στις 5:45 καθε πρωι .... ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ !

Κορονοϊός...χτυπάει το ακουστικό νεύρο...

Ολα αυτα τα θυμαμαι τωρα .... λες και καποιος αλλος τα εζησε (και οχι εγω) ... ενα περιεργο πραμα.

Κορονοϊός χ2...χτυπάει και στα υπόλοιπα...

Kυριοι (και κυριες)
Εκτος απο το κινητο σας και το πληκτρολογιο σας, σκεφτειτε κυριως το τιμονι του αυτοκινητου σας, λεβιέ και αλλα παραρτια για απολυμανση και καθαρισμο.

Διοτι και να προσεχουμε πλεον να μην τριβουμε το προσωπο μας, και το συνσιδητοποιουμε ολο και περισσοτερο οταν γινεται ειμαι σιγουρος, στην οδηγηση πιανουμε ολη την ωρα το τιμονι και σε καθε ευκαιρια χαλαρωσης τα χερια πανε στο προσωπο, ενω εχουμε περασει απο σουπερ μαρκετ και εχουμε πιασει τα παντα σκεφτομενοι (θα παω σπιτι και θα πλυνω τα χερια μου)

Μεχρι εκει υπαρχει το αυτοκινητο. Οτι εχουμε πιασει σαν μικροβιο βακτηριο η ιο παει πρωτιστως πανω στο τιμονι.

Keep cool, Be smart, Stay strong :a0210:

Βρε Γιωργο

αυτος ο κοσμος δεν ειναι σχεδιασμενος για ΠΛΗΡΗ αποστειρωση, οσο και να το θελουμε.
Απο καπου θα μας ερθει. Για την ακριβεια, μας εχει ερθει ... ειναι ΕΞΟΧΩΣ αργα τωρα.
Τωρα, αυτην την στιγμη που γραφεις, ειτε τον κουβαλας (ασυμπτωματικα), ειτε εχεις
αναπτυξει τα απαραιτητα αντισωματα και ΔΕΝ τον κουβαλας.

Οτι κανεις (να κανεις !!!) το κανεις για συγγενικα προσωπα ανω των 70 και 80 και 90.

Βρε Γιωργο

αυτος ο κοσμος δεν ειναι σχεδιασμενος για ΠΛΗΡΗ αποστειρωση, οσο και να το θελουμε.
Απο καπου θα μας ερθει. Για την ακριβεια, μας εχει ερθει ... ειναι ΕΞΟΧΩΣ αργα τωρα.
Τωρα, αυτην την στιγμη που γραφεις, ειτε τον κουβαλας (ασυμπτωματικα), ειτε εχεις
αναπτυξει τα απαραιτητα αντισωματα και ΔΕΝ τον κουβαλας.

Οτι κανεις (να κανεις !!!) το κανεις για συγγενικα προσωπα ανω των 70 και 80 και 90.

Δεν συμφωνω καθολου με αυτα που λες. περι πληρους αποστειρωσης, περι του "δε ζουμε ετσι"...κλπ

Το λεω ξεκαθαρα. Μου θυμιζει σταση Ελληναρα που λεει "σιγα εγω μην αλαξω το χουϊ μου για τους αλλους".
Φυσικα ξεχνοντας οτι οι αλλοι οι συμπατριωτες του ειναι αυτος.
Μανο δεν μου κανει εκπληξη η εμμονη σου να μην τηρουνται βασικα μετρα απλα. Αφου εχεις δηλωσει την ελπιδα σου εξαφανισης του ανθρωπινου ειδους αρκετες φορες.
Αλλα δεν ειμαστε ολοι ετσι.
Εαν καποιες μεριδες του μας ειναι απεχθεις υπαρχουν καποιες που εχουν κανει και κανουν τον κοσμο να ειναι το κάλος που μας περιστοιχιζει. Και να αξιζει να συνεχιζεται σαν κοσμημα της δημιουργιας.

Τα υπολοιπα που λες οτι "ολοι τον κουβαλαμε, η εχουμε ανπτυξει αντισωματα, οτι και να κανουμε" κλπ... ειναι γνωμη σου και εχει αξια ως τετοια ουτε ιατρικη ουτε επιστημονικη βαση εχει.
Εμενα μου θυμιζει ανατολιτικο φαταλισμο και κομπογιανιτικες συνταγες.

Κανε οτι νομιζεις

Κανουμε οτι περναει απο το χερι μας για να φρεναρουμε τον ιο, γιατι αγαπαμε η σεβομαστε η και τα δυο τους συμπολιτες μας.
Και φυσικα ολα αυτα μπορουμε να τα κανουμε.

-------------------------------------------------------------------------------

Α και ξεχασα αν και νομιζω δεν ειναι αναγκη να το πω....

Τα πομολα απο τις πορτες σας ισως και μπαλκονοπορτες, Γιατι συχνα τα ανοιγοκλεινουμε οταν επιστρεφουμε σπιτι πριν τις συγκεκριμενες απολυμανσεις των χεριων.

Status
Not open for further replies.