Re: Απάντηση: Ιοί
Βρε Γιωργο
αυτος ο κοσμος δεν ειναι σχεδιασμενος για ΠΛΗΡΗ αποστειρωση, οσο και να το θελουμε.
Απο καπου θα μας ερθει. Για την ακριβεια, μας εχει ερθει ... ειναι ΕΞΟΧΩΣ αργα τωρα.
Τωρα, αυτην την στιγμη που γραφεις, ειτε τον κουβαλας (ασυμπτωματικα), ειτε εχεις
αναπτυξει τα απαραιτητα αντισωματα και ΔΕΝ τον κουβαλας.
Οτι κανεις (να κανεις !!!) το κανεις για συγγενικα προσωπα ανω των 70 και 80 και 90.
Δεν συμφωνω καθολου με αυτα που λες. περι πληρους αποστειρωσης, περι του "δε ζουμε ετσι"...κλπ
Το λεω ξεκαθαρα. Μου θυμιζει σταση Ελληναρα που λεει "σιγα εγω μην αλαξω το χουϊ μου για τους αλλους".
Φυσικα ξεχνοντας οτι οι αλλοι οι συμπατριωτες του ειναι αυτος.
Μανο δεν μου κανει εκπληξη η εμμονη σου να μην τηρουνται βασικα μετρα απλα. Αφου εχεις δηλωσει την ελπιδα σου εξαφανισης του ανθρωπινου ειδους αρκετες φορες.
Αλλα δεν ειμαστε ολοι ετσι.
Εαν καποιες μεριδες του μας ειναι απεχθεις υπαρχουν καποιες που εχουν κανει και κανουν τον κοσμο να ειναι το κάλος που μας περιστοιχιζει. Και να αξιζει να συνεχιζεται σαν κοσμημα της δημιουργιας.
Τα υπολοιπα που λες οτι "ολοι τον κουβαλαμε, η εχουμε ανπτυξει αντισωματα, οτι και να κανουμε" κλπ... ειναι γνωμη σου και εχει αξια ως τετοια ουτε ιατρικη ουτε επιστημονικη βαση εχει.
Εμενα μου θυμιζει ανατολιτικο φαταλισμο και κομπογιανιτικες συνταγες.
Κανε οτι νομιζεις
Κανουμε
οτι περναει απο το χερι μας για να φρεναρουμε τον ιο, γιατι αγαπαμε η σεβομαστε η και τα δυο τους συμπολιτες μας.
Και φυσικα ολα αυτα μπορουμε να τα κανουμε.
-------------------------------------------------------------------------------
Α και ξεχασα αν και νομιζω δεν ειναι αναγκη να το πω....
Τα πομολα απο τις πορτες σας ισως και μπαλκονοπορτες, Γιατι συχνα τα ανοιγοκλεινουμε οταν επιστρεφουμε σπιτι πριν τις συγκεκριμενες απολυμανσεις των χεριων.