Τα πομολα απο τις πορτες σας ισως και μπαλκονοπορτες, Γιατι συχνα τα ανοιγοκλεινουμε οταν επιστρεφουμε σπιτι πριν τις συγκεκριμενες απολυμανσεις των χεριων.[/B]
Χρήστο εγώ αντιλαμβάνομαι πως η κλινική εικόνα γρίπης και κορωνοϊού είναι ίδια..go figure..
- Το γυαλίζει το πόμολο;
- Και το απολυμαίνει κίολας!
Παντως σε δυο smartphones σπιτι, κανενα δεν χτυπησε απο το alert ΤΟΥ 112.
Πριν απο καποιο καιρο, με αφορμη του περιστατικου στο Ματι και με τα τοτε alert μηνυματα που ειχαν σταλει, ειχα τσεκαρει τις ρυθμισεις στα κινητα, αν εχουν κατι απενεργοποιημενο. Δεν βλεπω να υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να ειναι on και δεν ειναι.
Εχω ομως και στα δυο φραγη χρεωσιμων εισερχομενων μηνυματων απο πενταψηφια νουμερα, τιποτε αλλο που να εξηγει γιατι δεν χτυπησαν.
Ούτε και σε μένα ήλθε, αλλά ήλθε στη γυναίκα μου. Από ότι κατάλαβα από απλή παρατήρηση στον περίγυρό μου, στα καινούρια κινητά τελευταίας 2ετίας, ήλθε το alert. Σε όσους είχαν... παλαιτζούρες όπως εγώ, προφανώς δεν υποστηρίζουν τη λειτουργία. Δεν είναι πάντως ένα απλό SMS, ό'τι και να κάνεις εκείνη τη στιγμή μπαμ εμφανίζεται στο προσκήνιο.
Μονο το δικο μου δεν χτυπησε ..... :nounder: ..... :bigcry: .......
Εγω ψυχουλα δεν εχω ? ...... :bigcry: ....
(καντε ανακατευθυνση καποιος στο κινητακι μ...)
Ο κορονοιός δεν είναι αστείο δεν είναι απλή εποχική γρίπη που λένε μερικοί άντε 80 άτομα πεθαίνουν κάθε χρόνο από την γρίπη και τι έγινε, ο κορονοιός όταν ξεκινάει δεν σταματάει.
Στην Ιταλία 200 άτομα πεθαίνουν κάθε χρόνο, από εποχική γρίπη, αλλά τώρα πεθαίνουν 150 την μέρα με τον κορονοιό:
Για να κάνουμε λίγο τις συγκρίσεις να δούμε έχουμε ελπίδες;
Τι έφτιαξαν στην Κίνα σε 6 μέρες και τι φτιάξαμε στην Ελλάδα.
ακριβώς.
Το τραγικό είναι ότι όλο αυτόν τον καιρό έχω ακούσει στα μέσα πολλούς ιατρούς να λένε, ότι ασχολούμαστε με τον κορονοϊό με λίγα θύματα (στην Ιταλία τότε ήταν σε διψήφιο νούμερο) και όχι με την εποχική γρίπη η οποία έχει "πολλαπλάσια θύματα"!
Δεν ξέρω πόσο κατάλληλος είναι για επαγγελματίας υγείας κάποιος που δεν κατανοεί την έννοια της γεωμετρικής προόδου.
Βουλγαρία ή Ρουμανία, να υποθέσω;
...
Το τραγικό είναι ότι όλο αυτόν τον καιρό έχω ακούσει στα μέσα πολλούς ιατρούς να λένε, ότι ασχολούμαστε με τον κορονοϊό με λίγα θύματα (στην Ιταλία τότε ήταν σε διψήφιο νούμερο) και όχι με την εποχική γρίπη η οποία έχει "πολλαπλάσια θύματα"!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.