Ιοί

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ιοί

ναι γιατί δεν είναι μια απλή γριπούλα, αν μπει σοβαρά στον οργανισμό σε διαλύει τελείως...

Γιατί,υπάρχει περίπτωση να μπεί στα αστεία στον οργανισμό?

Και μη τρελλαθούμε τελέιως,οι περισσότεροι έχουν συμπτώματα κρυολογήματος,δεν εννοείται οτι ο ιός θα σε διαλύσει..

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας δήλωσε στο MEGA ότι από τον κορωνοϊό νοσούν αυτή τη στιγμή 3.000 έως 5.000 άτομα στην Ελλάδα, χωρίς όμως να το ξέρουν, καθώς εμφανίζουν ήπια συμπτώματα

Παράλληλα ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής δήλωσε πως αναμένεται την κορύφωση της επιδημίας στην Ελλάδα, περίπου το Πάσχα, για να προσθέσει ότι ίσως τα πράγματα αποδειχθούν λιγότερο δραματικά, από ότι φαίνονται τώρα.

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Γιατί,υπάρχει περίπτωση να μπεί στα αστεία στον οργανισμό?

Και μη τρελλαθούμε τελέιως,οι περισσότεροι έχουν συμπτώματα κρυολογήματος,δεν εννοείται οτι ο ιός θα σε διαλύσει..

θα ίσως καλύτερα να το διατυπώσω ότι σε περίπτωση που ο ιός βρει έδαφος και αρχίσει να δημιουργεί επιπλοκές

Το νοσοκομείο της Καστοριάς (και άλλα σαν αυτό) είχε παραπάνω από 40 άτομα? Πόσα? 41?

Έμεινε ένας λοιπόν, θα τα καταφέρει, οπότε μπορούμε να παρακολουθήσουμε άνετα συναυλίες, λειτουργίες και σύντομα όσες κηδείες τραβάει η ψυχή μας.

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας δήλωσε στο MEGA ότι από τον κορωνοϊό νοσούν αυτή τη στιγμή 3.000 έως 5.000 άτομα στην Ελλάδα, χωρίς όμως να το ξέρουν, καθώς εμφανίζουν ήπια συμπτώματα

Παράλληλα ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής δήλωσε πως αναμένεται την κορύφωση της επιδημίας στην Ελλάδα, περίπου το Πάσχα, για να προσθέσει ότι ίσως τα πράγματα αποδειχθούν λιγότερο δραματικά, από ότι φαίνονται τώρα.

ναι τα νούμερα είναι στην καλύτερη περίπτωση x10 - x20

Re: Απάντηση: Ιοί

Δεν βγήκα μεν για βόλτα στην παραλία, αλλά δεν το θεωρώ και κακό, το περπάτημα σε τόσο ανοικτό χώρο. Εφόσον τηρούνται εννοείται κάποιες αποστάσεις.
Να τώρα αν βγει κανείς δεν θα είναι πάνω από 5 νοματαιοι στο στρεμμα

Μμμμ δεν είναι τόσο απλό.

Κάθεται ο άλλος μόνος του στο παγκάκι και οι υπόλοιποι είναιι στα 10 μέτρα μακριά.

Αισθάνεται ασφαλής.

Δεν ξέρει όμως ποιος κάθισε εκεί πριν 5 ώρες για παράδειγμα.

Η λύση είναι μια: όλοι στα σπίτια μας.

Να πάρει η ευχή στους παππούδες μας ζητήσανε να πάνε στον πόλεμο και πήγανε.

Σε εμάς ζητάνε να αράξουμε στο καναπέ και κάνουμε κόνξες.

Όταν αντιληφθεί ο κόσμος ότι κάθε 10 μέρες τα κρούσματα 10πλασιάζονται ίσως αρχίσει να ξυπνάει.

Το νοσοκομείο της Καστοριάς (και άλλα σαν αυτό) είχε παραπάνω από 40 άτομα? Πόσα? 41?

Έμεινε ένας λοιπόν, θα τα καταφέρει, οπότε μπορούμε να παρακολουθήσουμε άνετα συναυλίες, λειτουργίες και σύντομα όσες κηδείες τραβάει η ψυχή μας.
120 άτομα περίπου είναι η δύναμη του σε προσωπικό

Αν γνωρίζετε γεροντάκια που ζουνε μόνα τους και δεν έχουν κάποιον να τους φροντίζει, προσφερθείτε να τα εξυπηρετήσετε με τα ψώνια του super market ώστε να μην βγουν έξω.

Μπορείτε να τους τα αφήνετε στην πόρτα.

Το έκανα το πρωί..Πήγα σε γείτονα άνω των 80 που έχει θέματα (διαβητικός)...Με κοίταξε σαν να ήμουν εξωγήινος και μου λέει όλα καλά δεν έχω προβληματα..
Από κει και πέρα τι να του πεις.

Τι να πω βρε Νίκο... αυτή η κατάσταση εκτός των άλλων έβγαλε και όλη τη βλακεία στην επιφάνεια....

Είναι απίστευτο!

ίσως πρέπει να αρχίσουν να δέρνουν κόσμο όπως κάνανε στην αρχαία Αθήνα οι ραβδούχοι.

Το έκανα το πρωί..Πήγα σε γείτονα άνω των 80 που έχει θέματα (διαβητικός)...Με κοίταξε σαν να ήμουν εξωγήινος και μου λέει όλα καλά δεν έχω προβληματα..
Από κει και πέρα τι να του πεις.

Ξαναπας αύριο και του το ξαναλές.

Κάθε μέρα.

Ας σε διώχνει αυτός, δεν πειράζει...

Παιδιά τι γίνεται με τα deliveries των SM? Λειτουργούν ακόμα; Θα ήταν μια καλή λύση, και βέβαια να δωθεί προτεραιότητα σε ομάδες υψηλής επικινδυνότητας (κάποιο τρόπο μπορούν να βρουν..)

Ναι λειτουργούν.

Και σήμερα η κυβέρνηση τους επέτρεψε πλέον να κάνουν delivery και τις κυριακές και τις αργίες.

Μα καλα τώρα πέσατε από τα σύννεφα με την ποσότητα βλακειας που υπάρχει εκεί έξω;
Μόνος μου μουρμουριζω κάθε μέρα με αυτά που βλέπω;
Η απογοητευση και καταρράκωση του ηθικού μου απο την βλακεια της κοινωνίας μας δεν έχει σταματημό, και τα τελευταία των ημερών είναι μια από τα ίδια απλώς πιο τονισμενα.

Και κάπου άκουσα ότι θα δοθούν κίνητρα για extra προσλήψεις για μεταφορά αγαθών με online παραγγελίες

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

αν καθότανε όλοι σπίτι τους για 14 μέρες τόσο δύσκολο είναι πια;

έχω φίλο με πρόβλημα που δεν καταλαβαίνει τίποτα πχ Παρασκευή πήγε για σουβλάκια!

Δεν ειναι προνομιο μονο των ελληνων.
Τωρα εβλεπα στη γαλλια τα "κιτρινα γικεκα" να αψηφουν την καραντινα.
Αλλοι εξω απο τα σημεια που ψηφιζαν, χορευαν μπουλουκι αγκαλια.

Τα μέτρα ήταν σαφής. Μένουμε σπίτι. Όχι πάτε βόλτες σε θάλασσες και βουνά κρατώντας αποστάσεις.. Γιατί στην βόλτα κάπου θα συ αναστραφείς με άλλους, κάτι θα αγοράσεις κτλ κτλ. Κανονικά έπρεπε να βγει πολιτοφυλακή να τους μαντρώνει

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Η οδηγία είναι αποφυγή συνωστισμου.

Δεν νομίζω εάν βγω για περπάτημα στο δάσος ότι ενεργώ λάθος.
Στις παραλίες υπήρξε συνωστισμός, γι αυτό και έκλεισαν.

Εαν επιβληθεί καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας, τότε το συζητάμε.

Εάν τηρουσαμε τα παραπάνω, δεν θα υπήρχε ανάγκη επιβολής του σκληρότερου μέτρου της καθολικής απαγορευσης

Status
Not open for further replies.