Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
σωστός πιστεύω το κατά δύναμει τα έξω πρέπει να μένουν έξω και τα μέσα μέσα

στη βεράντα όλα να τα δει το ήλιος, τα παπούτσια από κάτω τα περνάω με ότι αντισηπτικό σπρέι έχω....

τα ψώνια του σουπερμάρκετ όλα ένα ένα με μαντηλάκι

Βρε βγάλτε τα παπούτσια, στην είσοδο δεν κάνει κακό. Είναι και καλύτερο για τα πόδια σου.

Αν είναι να την πάθουμε από την σόλα χεσε μέσα συγνώμη δηλαδή.. Τσάμπα η ffp2 και τα γάντια. Αν είναι να πάρω και μια στολή μιας χρήσης από τις λευκές..
Ιταλία πάλι τα ίδια σήμερα.. Αν συνεχίσει έτσι δεν θα μείνει τίποτα

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Αν βγάλεις παπούτσια στην είσοδο και βάλεις παντοφλίτσες δε θα την πάθεις από καμία σόλα. Μην τρελαίνεστε, απλά προσέξτε.

Όσοι έχουν μικρά παιδάκια, καλό είναι να τους φτιάξετε έναν περιφραγμένο χώρο για να παίζουν, μακριά από την είσοδο και τα παπούτσια.

Όταν παραλαμβάνετε πακέτο (ή έρχεστε από SM), σκουπίστε όσα πράγματα σκουπίζονται, πλύντε τα υπόλοιπα καλά.

Αποφύγετε τα delivery γεύματα αν μπορείτε.

Βγαίνετε στα μπαλκόνια σας να παίρνετε αέρα/αερίζετε το εσωτερικό του σπιτιού.

Εγώ επίσης αποφεύγω τα φρέσκα λαχανικά ωμά. Βράστε τα, ψήστε τα, σωτάρετέ τα, αλλά ίσως η ωμή σαλάτα να είναι λίγο παρακινδυνευμένη. Εκτός φυσικά αν τα πλύνατε καλά και τα αφήσατε 1-2 μέρες.

100% προστασία ΔΕΝ υπάρχει. Υπάρχουν απλά τρόποι να αυξήσετε την ασφάλεια σας χωρίς να πάψετε να ζείτε.

...
Όταν παραλαμβάνετε πακέτο (ή έρχεστε από SM), σκουπίστε όσα πράγματα σκουπίζονται, πλύντε τα υπόλοιπα καλά.

...

πως βρε παιδιά?

Πως σκουπίζεις τα ψώνια του S/M? τα περνάς με detol ένα ένα?

Το ψωμί?

πως βρε παιδιά?

Το ψωμί?

Τα σκουπίζω ένα-ένα. Ψωμί ευτυχώς εδώ δεν παίρνουμε φρέσκο (είναι απογοήτευση σκέτη :D )

Πακετάκια τοστ κλπ, που από μέσα είναι κλεισμένα για αρκετό καιρό, απέξω τα σκουπίζεις. Υπάρχουν επίσης κάτι ψωμιά που τα ψήνεις ο ίδιος, σκέφτομαι να τα δοκιμάσω.

πως βρε παιδιά?

Το ψωμί?

έχω κόψει το ψωμί και έχω δει την υγειά μου! (υπόψιν τρελαίνομαι για το ψωμί!)

Για να σκουπίζουμε ότι μπαίνει στο σπίτι (συσκευασίες κλπ) πρέπει να έχουμε ένα βυτίο με απολυμαντικό και οινόπνευμα, αφού το πράγμα έχει μέλλον. Εγώ έχω ξεμείνει με ένα μικρό μπουκαλάκι, τι να πρωτοαπολυμάνω; Μωρομάντηλα και απλά αντιβακτηριδιακά είναι μάλλον για ψυχολογικούς λόγους.

Άρχισε να ζυμώνεις ή κόψε το ψωμί, θα χάσεις και κανένα κιλό από το πολύ το μέσα που όσο να είναι παχαίνει.
Και ναι, έχω απορία πως ψεκάζετε τα πάντα. Βρέθηκαν μάλλον αυτοί που δεν μου άφησαν μπουκαλάκι στο ράφι.

πως βρε παιδιά?

Το ψωμί?

Συγγνώμη αλλά αυτά από τη στιγμή που αποτελούν μόνο δυνητική εστία κινδύνου, τα βλέπω υπερβολή. Κυρίως από άνθρωπο σε άνθρωπο κολλάει, και δεν είναι θανατηφόρα νόσος, δεν είναι αυτός ο λόγος που προφυλασσομαστε, αλλά η ανάσχεση του ρυθμού εξάπλωσης. Εάν κόψουμε 90% τον ρυθμό τηρώντας τα βασικά περί απομόνωσης και δραστικου περιορισμου των επαφών, ο κόπος να πιάσουμε το επόμενο 5% είναι δυσανάλογα μεγάλος, και δεν ξέρω εάν θα είναι όφελος με πραγματικό αντίκρισμα.
Θυμίζει την αναβάθμιση από καλό hifi σε high end με κριτή τον κοινό ακροατή.

Μια από τα ίδια μόνο αντισηπτικά έχω πείτε καμία ιδέα πως να σκουπίζω τα προϊόντα γιατί θα τρελαθώ.. Με έχει πιάσει και μια φοβία σήμερα γιατί τος προηγούμενες μέρες έπαιρνα κανα καφέ σε πλαστικό στο χέρι..

Re: Απάντηση: Ιοί

Συγγνώμη αλλά αυτά από τη στιγμή που αποτελούν μόνο δυνητική εστία κινδύνου, τα βλέπω υπερβολή. Κυρίως από άνθρωπο σε άνθρωπο κολλάει, και δεν είναι θανατηφόρα νόσος, δεν είναι αυτός ο λόγος που προφυλασσομαστε, αλλά η ανάσχεση του ρυθμού εξάπλωσης. Εάν κόψουμε 90% τον ρυθμό τηρώντας τα βασικά περί απομόνωσης και δραστικου περιορισμου των επαφών, ο κόπος να πιάσουμε το επόμενο 5% είναι δυσανάλογα μεγάλος, και δεν ξέρω εάν θα είναι όφελος με πραγματικό αντίκρισμα.
Θυμίζει την αναβάθμιση από καλό hifi σε high end με κριτή τον κοινό ακροατή.

Συμφωνώ απολύτως Τάσο.

Τέτοια πράγματα είναι κόλαση, ότι πρέπει να σου μείνει OCD και να τρέχεις στους ψυχιάτρους.

Το μόνο που με φοβίζει είναι για τον πατέρα μου.

Τον έχω στο Κωσταλέξι πλέον. :flipout:

Η νομική IMO είναι εξ'ορισμού θετική επιστήμη!

ΜΗΝ πω τώρα τίποτε για την νομική.

Έχω 3 μέρες που ασχολούμαι με νομοθεσία και έχω λαλήσει.

Γμτο! πολυτεχνείο πήγα ο άνθρωπος....

Θα το ρίξω στα μαθηματικά να ξελαμπικάρω!

Χρήστο, οι πολύ ηλικιωμένοι είναι όπως τα παιδιά: θέλουν ειδική μεταχείριση.

Με έχει πιάσει και μια φοβία σήμερα γιατί τος προηγούμενες μέρες έπαιρνα κανα καφέ σε πλαστικό στο χέρι..

Μου θυμισες ενα τυπο που ειδα σημερα στο δρομο, με μασκα-γαντια-καφε-τυροπιτα. :p

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σκάι βλέπετε; Έχουμε μπλέξει άσχημα. Δεν είναι βέβαια ώρα για κριτική και χώσιμο, αλλά οι ίδιοι οι γιατροί που τώρα τραβάνε τις κ@λότριχές τους με αυτά που βλέπουν πως προκαλεί ο ιός, οι ίδιοι προ διμήνου έλεγαν πως είναι σχετικά ήπια γρίπη. Κοντολογίς αυτός ο δαίμονας είναι φονικό όπλο. Εντός ή εκτός εισαγωγικών, όπως προτιμάτε.

Μου θυμισες ενα τυπο που ειδα σημερα στο δρομο, με μασκα-γαντια-καφε-τυροπιτα. :p

Sent from my iPhone using Tapatalk

..Καλά η μάσκα θα είχε τρύπα γιά το καλαμάκι, αλλά την τυρόπιτα πως θα τη χλαπάκιαζε;

@Νίκο, αυτοί οι γιατροί δεν πίστευαν ότι τελικά θα τρώγαμε τον κορωνιό στη μάπα! Κι' αυτό το πιστεύαμε ή μάλλον το ελπίζαμε όλοι μας.

Status
Not open for further replies.