Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Eγώ περιμένω πότε θα ακούσω την μεγάλη κουβέντα...
"Οποιος θυσιάζει ουσιαστικές ελευθερίες για λίγη ασφάλεια απο τον κορονοιό, δεν αξίζει ούτε το ένα ούτε το άλλο"... :) :) :)

Ντου και ξύλο. Καμία ελαστικότητα. Γιατί αυτοί είναι οι εγκληματίες και όχι αυτοι που πετούν φέιγ βολάν και τρικάκια. Γιατί δεν κατεβαίνει ένα κλιμάκιο με εισαγγελέα μια βόλτα προς τα εκεί;

Υπάρχουν αστυνομικοί με ντουντούκες, αλλα δεν καταλαβαίνουν τίποτα!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Υπάρχουν αστυνομικοί με ντουντούκες, αλλα δεν καταλαβαίνουν τίποτα!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Δε θέλει ντουντούκες, βούρδουλες θέλει. Τώρα βλέπω πως διοργανώνονται και παιδικά πάρτυ γεννεθλίων, όλα καλά.

Ντου και ξύλο. Καμία ελαστικότητα. Γιατί αυτοί είναι οι εγκληματίες και όχι αυτοι που πετούν φέιγ βολάν και τρικάκια. Γιατί δεν κατεβαίνει ένα κλιμάκιο με εισαγγελέα μια βόλτα προς τα εκεί;

Και τι θα τους κανεις ρε συ Νικο ?

Δεν μιλαμε για χουντα τωρα. Μπορεις να κανεις συστασεις ισως αυστηρες αλλα μεχρι εκει.

Αυτα που εκαναν οι κινεζοι δεν γινονται .

Δεν μιλαμε για χουντα τωρα. Μπορεις να κανεις συστασεις ισως αυστηρες αλλα μεχρι εκει.

Να ενεργοποιηθεί διάταγμα, δεν ξέρω και εγώ τι, ώστε να μπορούν να τους ασκούνται διώξεις. Όταν ο Λοβέρδος τραβολογούσε στα δικαστήρια και στα μανταλάκια τις οροθετικές βάσει κάποιου νόμου το έκανε, σωστά;

Απάντηση: Re: Ιοί

Όταν με το καλό βγούμε από αυτή την περιπέτεια και έρθει η ώρα, θα ήθελα για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Τσιόδρα. RESPECT γιατρέ.

Είδες πώς "έσπασε" σήμερα? Ο άνθρωπος λύγισε μπροστά στην επιστήμη.

Κάθε μέρα στις 6 κρέμομαι απ τα χείλη τους και μου βγάζουν μια σιγουριά και μια ελπίδα.

και εγώ για να τους ευχαριστήσω,μένω σπίτι μου..

Απάντηση: Re: Ιοί

Δεν είναι δα και φοβερό να πάρουν μια κλούβα και να κάνουν μερικές προσαγωγές για παραδειγματισμο.
Δεν πρόκειται να τους βάλουν φυλακή φυσικά.
Μπορούν να τους αφήνουν μετα σε γκρουπακια ελεύθερους να πάνε στα σπίτια τους
Και μόνο η εικόνα του να μαζεύουνε στην κλούβα όσους δεν συμμορφωνονται θα θορυβησει αρκετούς τσάμπα μάγκες της βόλτας

Παιδες εγω σκεφτομαι και τους μπατσους τωρα ή τον στρατο οποιον καλεσουν να μας ...μαζεψουν.

Θα πρεπει να ερχονται σε επαφη ισως και σωματικη με τον καθε βλαμμενο για να τον πανε σπιτι του ?

Το καλυτερο ειναι να πεφτει ενα χρηματικο προστιμο να δεις για ποτε μαζευομαστε.

Στις 3 παρατηρησεις ας πουμε 500ευρω. Να δεις ολοι μεσα με αγκυρα θαναι....

Eίναι σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος δεν περνάει η ώρα με τίποτα. Πήγα μια βόλτα με την μηχανή μέχρι Πάτρα μόνο και μόνο να ξελαμπικάρω ούτε καφέ δεν πήρα, ρε παιδιά πλήρωνα τα διόδια με φόβο που φτάσαμε που φτάσαμε ήρθε η Άνοιξη έχει πολύ γύρη η ατμόσφαιρα, πήγα από τον παλιό και θυμήθηκα την δεκαετία του 80 και 90 με το Αντίρριο, και γύρισα από Ιονία, πάντως εμένα η κίνηση στην Ιονία μου φάνηκε σχετικά μεγάλη.

Θέλω και δεν θέλω να φτάσει Μάιος φοβούμενος τι θα γράφουν οι πίνακες του τρόμου.

Κάπου διάβασα ότι ένας επιδημιολόγος έγραψε θα φτάνει σε ένα μέγιστο αριθμό θυμάτων ανά ημέρα σε κάθε χώρα η καμπύλη, θα σταθεροποιείται για λίγο και μετά αργή πτώση. Δηλαδή αυτό δεν χρείαζεται να το πει επιδημιολόγος όλοι το ξέρουμε και το καταλαβαίνουμε αλλά τέλος πάντων.

Κοιτάζοντας τα worldometer σε καμία μα καμία χώρα εκτός Κίνας δεν έχουν φτάσει στην κορύφωση ακόμα.

Ουδέν νεώτερον από το δυτικόν μέτωπο....

Re: Απάντηση: Re: Ιοί

Δεν είναι δα και φοβερό να πάρουν μια κλούβα και να κάνουν μερικές προσαγωγές για παραδειγματισμο.
Δεν πρόκειται να τους βάλουν φυλακή φυσικά.
Μπορούν να τους αφήνουν μετα σε γκρουπακια ελεύθερους να πάνε στα σπίτια τους
Και μόνο η εικόνα του να μαζεύουνε στην κλούβα όσους δεν συμμορφωνονται θα θορυβησει αρκετούς τσάμπα μάγκες της βόλτας

Kαι μετά θα γίνει κίνημα εναντίον "των περιορισμών και της καταπίεσης|"..

Έχουμε αρκετούς ηλίθιους να το κάνουν και αυτό.

Προστιματάκια (χιλιαρικο minimum|). Χρεωμένα κατευθείαν στο taxis να έχει το κράτος να αγοράζει μάσκες και αναπνευστήρες.

Από αυτό θα καταλάβουν μόνο.

Με κάθε επιφύλαξη διότι ο φίλος είναι και λίγο παπατζής. Η αστυνομία του έκανε δύο επισκέψεις στο κατάστημα cafe delivery που έχει ενώ συχνάζουν αστυνομικοί εκεί τον καλό καιρό και ξέρουν ότι είναι νόμιμος. Του είπαν λοιπόν ότι ψάχνουν εξιλαστήριο θύμα μπας και συμμαζευτούν κάποιοι. Και εγώ το βλέπω εδώ. Πχ σε άλλο καφέ η κλασσική μεσημεριανή συμμορία κάθεται στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Ρε παιδιά ντρέπομαι που το λέω αλλά γέλασα δυνατά!

Κορονοϊός: Έλληνας τουρίστας εγκλωβισμένος στο Μεξικό (pics, video)

Μετά την απαγόρευση πτήσεων, ο Δημήτρης Μπατζανόπουλος δεν μπορεί να επιστρέψει από το Μεξικό. Η απίστευτη περιπέτεια και η έκκληση του στις ελληνικές αρχές. Φωτογραφίες και βίντεο.
Υπό τον φόβο να μείνει από την μια μέρα στην άλλη χωρίς χρήματα και στέγη, ένας 25χρονος Έλληνας τουρίστας στο Μεξικό, ζητά τον άμεσο επαναπατρισμό του, αφού σε κάθε άλλη περίπτωση κινδυνεύει να μείνει άστεγος και απροστάτευτος απέναντι στον κορονοϊό, που από τις αρχές Μαρτίου έχει αρχίσει να εξαπλώνεται σταδιακά στη χώρα.

mexico20.jpg

Το ταξίδι για τον 25χρονο Έλληνα ξεκίνησε την 1η Μαρτίου που αν και ο covid-19 είχε μπει για τα καλά στις ζωές των ευρωπαϊκών χωρών, καμία -μέχρι εκείνη την στιγμή- δεν είχε πάρει την απόφαση να κλείσει σύνορα και να αναστείλει πτήσεις.

https://www.newsit.gr/kosmos/koronoios-ellinas-touristas-egklovi/2998176

Δηλαδή ο τύπος εν μέσω επιδημίας, όταν ήδη είχε γίνει το μπαμ και στη χώρα μας, όταν στην Ιταλία είχε αρχίσει η εκατόμβη αυτός είχε στο νου του να πάει ταξιδάκι αναψυχής στο Μεξικό.

Άμα τον πεις ηλίθιο, το βρίζεις ή τον περιγράφεις με ακρίβεια?

Τέσπα. Κρίμα το παιδί.

Ας βάλουν λεφτά στην κάρτα του οι δικοί του να έχει να πορεύεται. Hesta la vista!

Αν έμενα άστεγος στο Μεξικό δεν θα ανησυχούσα για τον ιό αχαχαχαχχχααχαχα
Εγώ δεν ντρέπομαι καθόλου να γελάσω.

Όσο για τον παπά, ΑΝ έγινε έτσι, τι να πω? τόσο ήταν το επαναστατικό του κουράγιο?

Αν έμενα άστεγος στο Μεξικό δεν θα ανησυχούσα για τον ιό αχαχαχαχχχααχαχα
Εγώ δεν ντρέπομαι καθόλου να γελάσω.

Όσο για τον παπά, ΑΝ έγινε έτσι, τι να πω? τόσο ήταν το επαναστατικό του κουράγιο?

Όσο το διαβάζω τόσο γελάω!

Στην κόλαση θα πάω πανάθεμά με!

"Σχετικά με τον κορονοϊό στην Πόλη του Μεξικό ο 25χρονος θεωρεί πως γίνονται τραγικά λάθη: «Εδώ η κυβέρνηση από ό,τι έχω καταλάβει δε θέλει να δώσει μεγάλη έκταση στο θέμα για να αποφύγει τις οικονομικές συνέπειες. Έχουν κλείσει μόνο κάποιες δημόσιες υπηρεσίες, όπως σχολεία, πανεπιστήμια κτλ και από εκεί και πέρα οι άνθρωποι παίρνουν πρωτοβουλίες και πολλά μαγαζιά μένουν κλειστά εθελοντικά, μπαρ και κλαμπ δε λειτουργούν εδώ και 3-4 μέρες. Αλλά είναι πρωτοβουλίες πολιτών»."

Κάνει και κριτική στους Μεξικάνους στο πως χειρίζονται τον ιό!!!! :flipout:

Όσο το διαβάζω τόσο γελάω!

Στην κόλαση θα πάω πανάθεμά με!

"Σχετικά με τον κορονοϊό στην Πόλη του Μεξικό ο 25χρονος θεωρεί πως γίνονται τραγικά λάθη: «Εδώ η κυβέρνηση από ό,τι έχω καταλάβει δε θέλει να δώσει μεγάλη έκταση στο θέμα για να αποφύγει τις οικονομικές συνέπειες. Έχουν κλείσει μόνο κάποιες δημόσιες υπηρεσίες, όπως σχολεία, πανεπιστήμια κτλ και από εκεί και πέρα οι άνθρωποι παίρνουν πρωτοβουλίες και πολλά μαγαζιά μένουν κλειστά εθελοντικά, μπαρ και κλαμπ δε λειτουργούν εδώ και 3-4 μέρες. Αλλά είναι πρωτοβουλίες πολιτών»."

Κάνει και κριτική στους Μεξικάνους στο πως χειρίζονται τον ιό!!!! :flipout:

Αφού δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει τίποτα. Λογικά θα επιζήσει, αλλά δεν τον βλέπω να ξανακάνει τέτοια ταξίδια. Θα αναγκαστεί να γυρίσει με βάρκα από το Μεξικό!

Status
Not open for further replies.