Oχι παιδιά δεν είναι ετσι! δυστυχως αν το χαλαω! το ότι είμαστε τελευταίοι στα τεστ δεν πρεπει να το αποσιωπούμε με το τσουβάλιασμα τι κι αν είσαι τι κι αν δεν είσαι κατσε σπίτι και τελος!
Το ότι δεν κάνουμε τεστ ειναι εξαιτίας της αδυναμίας του κρατικου συστήματος υγειας που κάποιοι , βλέπε Αδωνις, έκαναν τα παντα για να τον αποδυναμώσουν περισσότερο. Τώρα θα μοιράσουν 800 ευρώ δώρο πασχα , από το κομμένο εδω και χρόνια, και θα πρέπει να τους χειροκροτήσουμε κιόλας?
Η ουσιά της των τεστ είναι κρίσιμη για να δεις πως εξελίσεται η πανδημία (?) . Τι σόι πανδημία είναι αν δεν γνωρίζεις πως εξελίσεται?! εμεις το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι πόσους νεκρούς χρεώνουμε στον ιο και πόσους έχουμε στις ΜΕΘ εξαιτίας του.
Εδω και βδομάδες κυκλοφορούν στην ελλαδα φορείς που δεν γνωρίζουν οτι είναι φορεις για να προφυλάξουν τον εαυτό τους και τους υπολοιπους κατι που σε συνδυασμό με τον φιλοτομαρισμο της φυλής μας κάνει το μειγμα εκρηκτικο!
Αφηστέ τα περι απαγόρευσης κυκλοφορίας! το χαρτί που συμπληρώνεις πρακτίκα σου δίνει δικαίωμα με τους 6 λόγους μετακίνησης να κυκλοφορείς σχεδόν ανεξέλεκτος όλη μερα.
Εγώ έχω από την δουλειά μου ελευθερο να κυκλοφορώ από 08:00 ως 20:00 καθε μέρα! αν είμαι ασυμπτωματικός φορέας ποιος θα με εμποδίσει να κολλήσω άλλους?
Επίσης οι μεροκαματιάρηδες που ψάχνουν καθημερινό μεροκάματο όπου λάχει θα μείνουν σπίτι? και ποιος θα φέρει το 30αρι στο σπίτι ? ο τσιόρδας?
Αν όμως είχαν διαγνωστεί ως φορείς θα είχαν ένα κινήτρο για να μείνουν σπίτι.
Οπότε την γύμνια του συστήματος υγείας που επι χρόνια κάποιοι απεργάζονται εκπροσωπόντας τα ιδιωτικά συμφέροντα ας μην την τσουβαλιάζουμε με την προνόηση ότι βάλαμε μια απαγόρευση και καθαρίσαμε! οι δρόμοι σε αθηνα και θεσσαλονικη είναι γεμάτοι με εν δυνάμει υγεονομικές βόμβες!!!