Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Ο άλλος υπέγραψε ημέρα εθνικής εορτής να γεμίσει η Ελλάδα hotspot. Ο Τούρκος φτιάχνει χάρτες κάνει παραβιάσεις τέτοια ήξερα και μεις μένουμε σπίτι και ασχολούμαστε με τον ιό

https://foldingathome.org/start-folding/

το folding@home μπαίνει στη μάχη του covid-19. Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για τον μεγαλύτερο αποκεντρωμένο υπερυπολογιστή στον κόσμο, όπου ο καθένας μπορεί να διαθέσει μέσω εφαρμογής υπολογιστική ισχύ από την κάρτα γραφικών του για εύρεση θεραπείας σε ασθένειες.

https://www.coindesk.com/thousands-...cy-now-theyre-working-on-coronavirus-research

Μεγάλη "φάρμα" με 6000 κάρτες γραφικών, αντί για εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, μπαίνει στο δίκτυο του folding@home στη μάχη κατά του covid-19.

Ο άλλος υπέγραψε ημέρα εθνικής εορτής να γεμίσει η Ελλάδα hotspot. Ο Τούρκος φτιάχνει χάρτες κάνει παραβιάσεις τέτοια ήξερα και μεις μένουμε σπίτι και ασχολούμαστε με τον ιό

Τί έπρεπε να κάνουμε δηλαδή, γιατί έχω απορία όπως το γράφεις.

Παιδιά, ας την τελειώνουμε αυτή την κουβέντα. Είπαμε να αφήσουμε λίγο λάσκα για την επικαιρότητα, αλλά ως εκεί.

Εμείς με την απαγόρευση τίποτα. Το κράτος πρέπει να δώσει λίγο παραπάνω βαρύτητα γιατί όλοι την έχουν ρίξει στον ιό

O δεικτης που εγω κοιταζω για να καταλαβω ποσο δυσκολα μπορει να γινουν τα πραγματα ειναι οι διασωληνομενοι.

20- 18 - 35 - 45 και σημερα 53

Αν κρατηθει αυτος ο ρυθμος αυξησης ισως αντεξει το ΕΣΥ.

Αν και οι αρμοδιοι δεν ειναι χαζοι που εχουν ετοιμο σχεδιο επιταξης ιδιωτικων νοσοκομειων και αλλων χωρων.

Και ένα περίεργο νέο μια ηλικιωμένη εδώ κοντά σε ένα χωριό το πρωτο δείγμα ήταν αρνητικό το δεύτερο θετικό το τρίτο πάλι αρνητικό. Έστειλαν και τέταρτο περιμένουμε να δούμε τι θα βγει.

Ο Γερμανός καθηγητής που υπέκυψε στο ΠΑΓΝΗ σήμερα ήταν μόλις 42, χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου που αποβιβάστηκε προχτές δεν πάει καλά.. Ωραία πράματα..

Απάντηση: Re: Ιοί

Ο Γερμανός καθηγητής που υπέκυψε στο ΠΑΓΝΗ σήμερα ήταν μόλις 42, χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Η επιβάτιδα του κρουαζιερόπλοιου που αποβιβάστηκε προχτές δεν πάει καλά.. Ωραία πράματα..

Καπνισμα?
Παχυσαρκια?
Αλκοολισμος?
Αυτα τα τσεκαρουν, ελεγχουν αν εχουν καποια σχεση ?

Και ένα περίεργο νέο μια ηλικιωμένη εδώ κοντά σε ένα χωριό το πρωτο δείγμα ήταν αρνητικό το δεύτερο θετικό το τρίτο πάλι αρνητικό. Έστειλαν και τέταρτο περιμένουμε να δούμε τι θα βγει.

Αναποφάσιστη.
Το τεστ βγήκε "δεν ξέρω/δεν απαντώ"

Το έχουμε ξανασυζητήσει νομίζω.. Υπάρχει περίπτωση να έχουμε θύματα και έχουμε ατόμων χωρίς προβλήματα η νεότερης ηλικίας χωρίς αυτό να είναι ο κανόνας η να συμβαίνει συχνά.. Άλλωστε και το απόγευμα ο Τσιόδρας το είπε ότι υφίσταται αυτό το σπάνιο φαινόμενο..
Υπάρχουν και αλλου https://www.in.gr/2020/03/25/world/...ethane-apo-ton-io-den-eixe-provlimata-ygeias/

Βέβαια όσοι καπνίζουμε αυτομάτως είμαστε μια ειδική ευπαθή ομάδα

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Πως θα γίνει να πάμε κι εμείς στο ξενοδοχείο που παραμένουν εθελοντικά αυτοί που βγήκαν αρνητικοί ρε παιδιά ? Πληρώνει ο φορολογούμενος... Εβδομάδες ολόκληρες μας λένε οτι όχι μόνο όσοι είναι αρνητικοί, αλλα κι αυτοί που θα βγούν θετικοί στον κορωνοιό καλούνται να μείνουν στο σπίτι τους (μέχρι να χρειαστούν νοσηλεία)... Σ'αυτούς που βγήκαν αρνητικοί, γιατί τους επετράπη (όσοι θέλουν) να μείνουν 2 εβδομάδες στο ξενοδοχείο - πληρωμένο απο εμένα - και δεν τους στέλνουν στα σπίτια τους ?

Status
Not open for further replies.