Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Μάνο δεν παίζει αυτό που λες, παρά μόνο στη μετάδοση, όχι στην εξέλιξη στον ασθενή.
Γιατι ?
Προ της εξελιξης (κυοφορησης/ασθενειας) δεν προηγειται η μεταδοση !
Το ιδιο ειναι να με βομβαρδιζουν 2000 ιοι (στην τυχη το νουμερο) δυο ατομα μεσα σε ενα σπιτι
και το ιδιο 200 ιοι απο εναν περιπτερα που πηγα να παρω μια τσικολατα (για 3 λεπτα συνδιαλαγη) ?
Για εξηγησε μου το ... κατι μου διαφευγει εδω !
Ο επιπολασμός της νόσου σε άνθρωπο, δηλαδή ο λυσιγονικός κύκλος (πολλαπλασιασμός) του ιού, παράγει δισεκατομμύρια ιούς στο σώμα του. Αν έστεκε αυτό που λες δε θα υπήρχαν ομαδικοί θάλαμοι νοσηλείας για κανένα λοιμώδες.
O "έχουμε τόσα κρούσματα, αλλά πιστεύουμε ότι στην πραγματικότητα είναι 10 φορές περισσότερα").
Όταν ακόμα ήμασταν στα 250 κρούσματα είχα βρεθεί σε μια συζήτηση με δύο γιατρούς από το διαβαλκανικο που μας έλεγαν ότι σε σχέση με τους αριθμούς που ανακοινωνονται να υπολογίζετε επί δέκα.
Πιστεύω πως αυτό δεν ήταν κρυφό.
+Νικος Πετειναρακης
Μας κρύβουν πράγματα, είμαι πεπεισμένος. Στην Αμερική η πλειοψηφία των κρουσμάτων είναι κάτω των 50
Νίκο, μη μπερδεύεις το κρούσμα με τον ασθενή. Κρούσμα σημαίνει "βρέθηκα θετικός", μπορεί να μην κάνει ούτε ένα γκουχ....
Ο στρατιωτικός είπαν πως ήταν παχύσαρκος, όχι απλά υπέρβαρος.Εμένα με πόνεσε ο χαμός δύο νέων ανθρώπων,σημάδι του πόσο απρόβλεπτα δρα αυτός ο ιός.
Ενας Γερμανός καθηγητής στην Κρήτη 42 χρονών μόνο!
Και ένας στρατιωτικός στην Ξάνθη 46 χρονών μόνο!
Και οι δύο δεν είχαν υποκείμενο νόσημα,ήταν θεόγεροι στην υγεία τους.
Ο στρατιωτικός είπαν πως ήταν παχύσαρκος, όχι απλά υπέρβαρος.
Εμένα με πόνεσε ο χαμός δύο νέων ανθρώπων,σημάδι του πόσο απρόβλεπτα δρα αυτός ο ιός.
Ενας Γερμανός καθηγητής στην Κρήτη 42 χρονών μόνο!
Και ένας στρατιωτικός στην Ξάνθη 46 χρονών μόνο!
Και οι δύο δεν είχαν υποκείμενο νόσημα,ήταν θεόγεροι στην υγεία τους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.