Ιοί

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Kαι αιφνης, εξερχομενος του διαμερισματος, προς προμηθεια χαρτου καθαριοτητος ....

ακουω :blink: .....

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ....ζζζζβββββββ ......ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ......ζζζζζββββββ .... :hmmmm2::hmmmm: :hmmmm2::hmmmm:

Το μαστορακι .... περναγε σβουρακι το μαρμαρακι .... σε (προσεχες) μαγαζακι ανθεων !

:bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang: .... οι ανθρωποι επειγονται :blink: ... καιγονται να ανοιξουν !

Re: Απάντηση: Ιοί

Kαι αιφνης, εξερχομενος του διαμερισματος, προς προμηθεια χαρτου καθαριοτητος ....

ακουω .....

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ....ζζζζβββββββ ......ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ......ζζζζζββββββ .... :blink:

Το μαστορακι .... περναγε σβουρακι το μαρμαρακι .... σε (προσεχες) μαγαζακι ανθεων !

:bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang::bang: .... οι ανθρωποι επειγονται :blink: ... καιγονται να ανοιξουν !

Υπερβολικος...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Εγώ πάντως έκανα απόκρυψη για ένα μήνα ότι ελληνική ειδησεογραφική σελίδα είχα. Μας δουλεύουν κανονικά. Συνέχεια "ειδήσεις", βαφτίσουν τα πάντα "έκτακτη είδηση" και βλέπεις τίτλο "αισιόδοξα τα μηνύματα για το εμβόλιο" και λίγα κλικ πιο κάτω το ίδιο "δραματικές προβλέψεις για τον κορωνοϊό". Clickbait κανονικά.

Το επόμενο είναι να κάνω unfollow και αυτό το thread

Ασύλληπτο... Κρούσματα σε σχέση με προηγούμενες ημέρες;
Τώρα πια το πρόβλημα είναι ότι έχει κλατάρει το σύστημα υγείας και φοβούμαι ότι λόγω έλλειψης υγειονομικου υλικού (μάσκες, γάντια ) η μετάδοση είναι πιο εύκολη. Γιαυτό είναι απαραίτητη η συνέχιση των περιοριστικων μέτρων εδώ για να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Τώρα πια το πρόβλημα είναι ότι έχει κλατάρει το σύστημα υγείας και φοβούμαι ότι λόγω έλλειψης υγειονομικου υλικού (μάσκες, γάντια ) η μετάδοση είναι πιο εύκολη. Γιαυτό είναι απαραίτητη η συνέχιση των περιοριστικων μέτρων εδώ για να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Λογικό Πάνο.. Εγώ θα πρόσθετα και το burnout του νοσηλευτικού προσωπικού με ότι αυτό συνεπάγεται για την αποτελεσματικότητά του.

Λογικό Πάνο.. Εγώ θα πρόσθετα και το burnout του νοσηλευτικού προσωπικού με ότι αυτό συνεπάγεται για την αποτελεσματικότητά του.

Το νοσηλευτικό έχει καεί εδώ και 15+ χρόνια. Από 7-8 νοσηλευτές στην πρωινή βάρδια (+την προϊσταμένη), 3 απόγευμα και 3 βράδυ αρχές του 2000 φτάσαμε 2, 2 και 2 και με τα οφειλόμενα ρεπό να 40+ στους περισσότερους.
Τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι το 2009 που έφυγα. Δεν νομίζω να καλυτέρεψε μετά.

Τι χρήματα ή υλικό δώρισε είπαμε η εκκλησία σε αυτές τις δύσκολες ώρες?????

Διηγώντας τα να κλαις...μετά από καιρό, τι θα πουν;
Πως δεν δώσαμε τίποτα, παρά μόνο προσευχή, γιατί δεν είχαμε;

Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία, δεν κυβερνάει αριστερή κυβέρνηση. Τότε δηλαδή τι θα έλεγαν; Θα αφόριζαν και τα μέτρα;

Το νοσηλευτικό έχει καεί εδώ και 15+ χρόνια. Από 7-8 νοσηλευτές στην πρωινή βάρδια (+την προϊσταμένη), 3 απόγευμα και 3 βράδυ αρχές του 2000 φτάσαμε 2, 2 και 2 και με τα οφειλόμενα ρεπό να 40+ στους περισσότερους.
Τουλάχιστον έτσι ήταν μέχρι το 2009 που έφυγα. Δεν νομίζω να καλυτέρεψε μετά.
Μετά το 2009 χειροτερεψαν τα πράγματα φυσικά. Έκλεισαν κλίνες σε ΜΕΘ λόγω έλλειψης προσωπικού, το βίωσα από πρώτο χέρι όταν έκανα την Εντατικολογία.

Έχω βαρεθεί να βλέπω τα ίδια και τα ίδια στην τηλεόραση όλες τις ώρες.. Οι άνθρωποι το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο πλέον. Αντιλαμβάνομαι ότι λόγω αναδουλειάς το έχουν ρίξει στον κορονοιο όλη την ώρα και έχουν επιστρετεψει όλους τους ρεπόρτερ για αυτό.. αλλιώς θα έπρεπε να τους στείλουν σπίτι (και να λάβουν τα 800 ) Μόνο τους αθλητικούς ρεπόρτερ δεν έβαλαν ακόμη σε καμία πλατεία να κόψουν κίνηση για τους ελέγχους της αστυνομίας..Έλεος. Μου βγάζουν και τον κάθε ξεχασμένο γιατρό η επιστήμονα από την κάθε χώρα σε τηλεπαράθυρά να λένε τα ίδια και τα ίδια...

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Mετα την προειδοποιηση των γαλλων οτι σε 48 ωρες οι ΜΕΘ τους φτανουν στο οριο τους αντιστοιχα μηνυματατα ερχονται και απο την Ιρλανδια χωρα που ειναι στα δικα μας "νουμερα" μεχρι τωρα.

Φαντασου αν οι Γαλλοι ειναι στο κοκκινο πλεον τι συζηταμε εμεις αν μας παρει το κυμα .....

Εχω μαθει για στησιμο σκηνων σε ανοιχτους χωρους απλα δεν ξερω αν θαναι για υποστηριξη εκτακτων μοναδων ΜΕΘ ή για αλλες χρησεις. Τα χειροτερα ειναι μπροστα μας σιγουρα, ελπιζουμε να "καβαλησουμε" το κυμα απο πανω αντι να μας παρει μεσα του.

........ ελπιζουμε να "καβαλησουμε" το κυμα απο πανω αντι να μας παρει μεσα του.

Η μόνη ελπίδα...

Αν τη σκαπουλάρουμε, μας περιμένει άλλη ... Χάρυβδη, η οικονομία !

....δίσεκτο με τα όλα του.

Εμάς πάντως ξεκίνησαν τα όργανα...αναστολές συμβάσεων, εκ περιτροπής με 50% του μισθού κτλπ.
Δισεκτότατο!

Αυτά είναι... Στην υγειά μας βρε παιδιά :worshippy:

Attachments

• 91571265_10220030770652257_8619903774279860224_n.jpg
    91571265_10220030770652257_8619903774279860224_n.jpg
    104 KB · Views: 153
Ο Σκυλακάκης πριν λίγο μου είπε σαν μηχανικός να κάνω τηλε κατάρτιση αξίας 600 .. Καλά κρασιά φίλε.. Τα σεμινάρια δεν γεμίζουν το καρότσι στο σούπερ μαρκετ. Αν ποτέ βέβαια δεις απόδοση ΦΠΑ και εισφορές από δω και μέχρι να τελειώσει το θέμα σφύριξε μου κλέφτικα

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Status
Not open for further replies.