Ιοί

Status
Not open for further replies.
Για οσους δεν εννοουν να πάρουν χαμπαρι ποσο επικινδυνη ειναι η κατασταση και τι κανουν αλλα κρατη που ο ιος στην κυριολεξια θεριζει.

Διαβαστε αλλη μια φορα το μηνυμα του Γιωργου γιατι μου φαινεται οτι ο πολυς ηλιος και η ελλειψη ρεαλισμου μας κανει να σκεφτομαστε διαφορα...

Ενα χιλιομετρο απο το σπιτι μας. Μαξιμουμ.
Επειδη στην περιοχη μου εχει μια τεραστεια εξαπλωση τελευταια σε μια πολη εδω διπλα το Σαναρυ επιτρεπεται μονο 10 μετρα απο την πορτα.
Ναι δεκα...
Ειναι εκει που εκλεισε το αστυνομικο τμημα που ειχα πει πριν μερες...
Ξερω ειναι δυσκολη και σκληρη κατασταση.

Ε καλά στην Κίνα δεν είχαν αντίθετα αποτελέσματα με την αυστηρή απομόνωση.. Μια χαρά υπάκουσαν όλοι. Η παίρνεις δραστικά μέτρα η τα αφήνεις στο φλου και στο περίπου

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

9c18856bcb3fd30e53506828346c10f6.jpg

Αλήθεια το λες αυτό;
Η κάμερα είναι κάπου εδώ στημένη. Σε καμμία περίπτωση δεν θα την έχει τοποθετήσει ο εικονολήπτης στην άκρη. Δεν είναι αφελής να ρισκάρει να πληρώσει την κάμερα, αν πέσει στο νερό.
Με ζουμ, άνετα βλέπεις κάποιον να περνάει μπροστά σου, υπάρχει χώρος αρκετός.

Το είδες το πρώτο video στο ποστ μου μέσα στο spoiler? Το 18ο δευτερόλεπτο εμφανίζεται ποδηλάτης ο οποίος περνά μπροστά από την κάμερα, από τα αριστερά προς τα δεξιά με ταχύτητα. και στη συνέχεια ακολουθεί ένας ακόμα. Αν αυτός ο ποδηλάτης δεν έχει προστεθεί στη λήψη εκ των υστέρων αλλά όντως πέρασε από εκεί με εκείνη την ταχύτητα, μάλλον έπεσε μέσα στη θάλασσα. Εκτός αν σταμάτησε με έντο ακριβώς μπροστά από τη θάλασσα και στη συνέχεια τον έριξε μέσα ο ακριβώς από πίσω του.

Αθήνα πάντα έτσι.

Στις διοργανώσεις του ΣΔΥΑ πήγα αρκετές φορές, στα 10χλμ πάντα (ήμουν και τη χρονιά με την καταρρακτώδη βροχή, νομίζω το 2013).

Athens Classic Marathon, Καλλιθέα Run, Κυριακίδεια, Νέα Σμύρνη, Δαφνί, Λυκαβηττό και διάφορα άλλα.
Πηγαίνω ακόμη απλά πέρσι και φέτος δεν πρόλαβα αρκετά. Αυξάνονται και οι οικογενειακές υποχρεώσεις οπότε..

Το 10άρι του ΣΔΥΑ δεν το προτιμούσα επειδή ήταν πολύ κοντά στην Κλασική. Σίγουρα έχουμε συν-τρέξει σε κάποιους από αυτούς που αναφέρεις
Το 2016 ήταν η τελευταία μου χρονιά. Δαφνί 14ος Γενικής και 20άρι του ΣΔΥΑ 1ος Κατηγορίας 50+ και 26ος Γενικής. Αποχώρησα με το κεφάλι ψηλά και το γύρισα σε πιο βαριά αθλήματα.
Συνέχισε όσο μπορείς!
:ernaehrung004:

Τα αυστηρότερα μέτρα κυκλοφορίας που έρχονται, σωστά έρχονται.
Δεν υπάρχει μέτρο και γίνεται κατάχρηση των SMS. Κάθε τρεις μέρες supermarket ή το πολύ κάθε δύο είναι υπεραρκετό διάστημα για τους περισσότερους. Επίσης ξεφτιλίστηκε το θέμα με την άθληση και τις βόλτες των σκύλων.

Το είδες το πρώτο video στο ποστ μου μέσα στο spoiler? Το 18ο δευτερόλεπτο εμφανίζεται ποδηλάτης ο οποίος περνά μπροστά από την κάμερα, από τα αριστερά προς τα δεξιά με ταχύτητα. και στη συνέχεια ακολουθεί ένας ακόμα. Αν αυτός ο ποδηλάτης δεν έχει προστεθεί στη λήψη εκ των υστέρων αλλά όντως πέρασε από εκεί με εκείνη την ταχύτητα, μάλλον έπεσε μέσα στη θάλασσα. Εκτός αν σταμάτησε με έντο ακριβώς μπροστά από τη θάλασσα και στη συνέχεια τον έριξε μέσα ο ακριβώς από πίσω του.

Παρατηρώ όλη αυτήν την ανάλυση με το βίντεο και τις φωτογραφίες (πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τος γνώσεις και έχει ενδιαφέρον) αλλά τι θέλουμε να πούμε; Ότι είναι φτιαχτά και αποτελούν υπερβολή;
Και εγώ σου λέω ότι δεν είναι το πρόβλημα η παραλία της θεσσαλονικης η του Π.Φαληρου σήμερα.. είναι γενικότερα η τάση χαλάρωσης του κόσμου στα μέτρα. Εκτός αν δεν το βλέπει κανείς.. Και ρωτώ είναι υπερβολικά τα μέτρα; Προτιμάμε μήπως μοντέλο Σουηδία; Καλό είναι να ακουστούν και αυτές οι απόψεις αφού συζήτηση κάνουμε

Εν τω μεταξύ γιατί δε μας λένε από ποιά υποκείμενα νοσήματα έπασχαν οι νέοι άνθρωποι που έφυγαν; Σήμερα νεκρός 51 ετών...

Τι σημασια εχει ρε συ Νικο ? Απο την στιγμη που συνδεθηκε και με κορωνοιο τον συγκαταλεγουν στα θυματα.

Σαμπως ξεραμε ολα τα θυματα της εποχικης γριπης απο τι εφευγαν στα αληθεια ? Το ιδιο πραγμα ειναι ακριβως.

Σαμπως ο αλλος που πεθανε απο κιρσοραγια τωρα θα επρεπε να προσμετρηθει ? Μιλαμε για τραγικη νοσο.

Αλλα προσμετραται. Και καλα κανουν οσο πιο πολλοι θανατοι "ανακοινωνονται" λογω της ιωσης τοσο πιο πολλοι φοβουνται και δεν κανουν του κεφαλιου τους.

Δεν ειναι ολη η παραλια ευθεια ομως υπαρχουν εξεδρες που ειναι πιο μεσα στην θαλασσα οπως στις ομπρελες η στο καφε..μηπως πανε προς κατι τετοιο οι ποδηλατες?

Τι σημασια εχει ρε συ Νικο ? Απο την στιγμη που συνδεθηκε και με κορωνοιο τον συγκαταλεγουν στα θυματα.

Σαμπως ξεραμε ολα τα θυματα της εποχικης γριπης απο τι εφευγαν στα αληθεια ? Το ιδιο πραγμα ειναι ακριβως.

Ναθαναήλ πως δεν έχει. Αν συμπεριλαβμάνεται στα υποκείμενα νοσήματα η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση για παράδειγμα, αυτομάτως αντιλαμβάνεται,κανείς πως ουσιαστικά δεν απαιτείται κανένα υποκείμενο νόσημα για να σε ξεκάνει..

Μα εχουν υπαρξει περιπτωσεις οπου θυματα δεν ειχαν κανενα υποκειμενο νοσημα.Δεν νομιζω οτι ειναι αυτος ο στοχος τους να επιδειξουν δηλαδη οτι αν εισαι απολυτως υγιης εισαι και ασφαλης.

Αλλα να καταδειξουν οτι οσοι εχουν τετοια νοσηματα κινδυνευουν ακομα πιο πολυ

υγ

Μολις εμαθα για παλιο οικογενειακο μας γνωστο οτι ειναι στην εντατικη και η γυναικα του με ηπια μεχρι στιγμης συμπτωματα.

Διαβαστε αυτο οσοι δεν το ειδατε για να καταλαβουμε οτι ακομα ειμαστε στην πολυ αρχη της κρισης.

Το πιθανότερο είναι οι ποδηλάτες να "πέφτουν" στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο. Αλλά ότι κάνουμε από την μία σόου και από την άλλη δεν είναι και κατάσταση αυτή είναι γεγονός.

έντιτ
τώρα που το ξαναβλέπω και στο google μάλλον οι ποδηλάτες πάνε στην εξέδρα στο Μακεδονία και η κάμερα είναι στις ομπρέλες.

Ναθαναήλ πως δεν έχει. Αν συμπεριλαβμάνεται στα υποκείμενα νοσήματα η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση για παράδειγμα, αυτομάτως αντιλαμβάνεται,κανείς πως ουσιαστικά δεν απαιτείται κανένα υποκείμενο νόσημα για να σε ξεκάνει..

Μην το ψάχνεις πλέον βρε φίλε, τα έχουμε ξαναπεί ο ιός είναι απρόβλεπτος και δεν ξέρεις πως αντιδράει ο κάθε οργανισμός κάθε ηλικίας άσχετα με την ηλικία η τυχών προβλήματα. Είναι όμως όπως λένε σε μικρό ποσοστό
Χτες πέθανε 14χρονος στην Πορτογαλία. Σήμερα 12χρονη στην Γαλλία.. Ο Γερμανός 43 εδώ εδώ δεν είχε τίποτα.. Πρέπει χωρίς πανικό να καταλάβουμε ότι ο ιός δεν κάνει διακρίσεις.. Λες όλες αυτά οι πρωτόγνωρες καταστάσεις με απαγορευσεις κτλ σε όλη τη γη βγήκαν έτσι απλά;

Απάντηση: Re: Ιοί

Ε καλά στην Κίνα δεν είχαν αντίθετα αποτελέσματα με την αυστηρή απομόνωση.. Μια χαρά υπάκουσαν όλοι. Η παίρνεις δραστικά μέτρα η τα αφήνεις στο φλου και στο περίπου

Aυτο πρεπει να ειναι η τρολια της βδομαδας.
Δηλαδη, να συγκρινεται η μνημειωδης αυτοπειθαρχια των κινεζων
με την στοιχειωδως χρειαζουμενη αυτοπειθαρχια του νεοελληνα.
Και δεν μιλαω για πειθαρχια αλλα για ΑΥΤΟπειθαρχια.

Η παραλια θεσσαλονικης το αποδεικνυει.
Δεν θα πρεπε να υπαρχει ουτε ενας (ουτε για τρεξιμο, ουτε για περπατημα, ουτε για ποδηλατο).
Ας κανει περπατημα ΜΕΤΑ απο εναν μηνα, δεν θα παθει τιποτα. Ας κανει τον γυρο του οικοδομικου
τετραγωνου που διαμενει. Δυο και τρεις φορες. Εγω πως συνεφερα την μανα μου μετα την εγχειρηση
στο γονατο της ? Με βολτες στην παραλια ? Αλλα πειτε το ξαστερα .... ο νεοελληνας θελει

ΑΑΑΑΑΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑ και ΡΟΜΑΝΤΖΑΑΑΑΑΑΑΔΑ με ηλιοφανεια .... και ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑΑΑΑΑΑ.

Γιατι δεν το λεει κανεις ? Δηλαδη, εγω ειμαι πιο ελληνας απο σας ? .... ΟΧΙ βεβαια !
Ριξτε δεκα προστιμα μπροστα απο τον Λευκο Πυργο, τις ομπρελλες του Ζογγολοπουλου,
το Μακεδονια Παλλας, τον Ιστιοπλοικο Ομιλο, την Σαλαμινα .... και να δεις για ποτε
σφιγγει ο κωλος του Δια και της Ηρας. Ολα αυτα προχθες (οχι μεθαυριο).

Αλλα .... αλλα λογια να αγαπιομαστε !

Εδώ δεν ξέρω τι να σχολιάσω...

https://www.youtube.com/watch?v=dfiy43vPPtg
Άνετα ρίχνει μια μήνυση στον δημόμπατσο ο παππούς, όχι ότι είχε δίκιο καθώς μάλλον δεν ήταν δικαιολογημένα εκτός σπιτιού, αλλά ο δημόμπατσος δεν έχει δικαίωμα να τον ακουμπήσει καν

Άνετα ρίχνει μια μήνυση στον δημόμπατσο ο παππούς, όχι ότι είχε δίκιο καθώς μάλλον δεν ήταν δικαιολογημένα εκτός σπιτιού, αλλά ο δημόμπατσος δεν έχει δικαίωμα να τον ακουμπήσει καν

Δεν είδαμε από την αρχή την φάση.

Το μόνο που λέει είναι ότι άρπαξε το μπλοκ των κλήσεων και το κατέστρεψε.

Και πάλι όμως αυτό που βλέπουμε είναι πολύ άγριο.

Παρατηρώ όλη αυτήν την ανάλυση με το βίντεο και τις φωτογραφίες (πραγματικά εντυπωσιάστηκα με τος γνώσεις και έχει ενδιαφέρον) αλλά τι θέλουμε να πούμε; Ότι είναι φτιαχτά και αποτελούν υπερβολή;
Και εγώ σου λέω ότι δεν είναι το πρόβλημα η παραλία της θεσσαλονικης η του Π.Φαληρου σήμερα.. είναι γενικότερα η τάση χαλάρωσης του κόσμου στα μέτρα. Εκτός αν δεν το βλέπει κανείς.. Και ρωτώ είναι υπερβολικά τα μέτρα; Προτιμάμε μήπως μοντέλο Σουηδία; Καλό είναι να ακουστούν και αυτές οι απόψεις αφού συζήτηση κάνουμε

Βασικά ότι είναι φτιαχτά. Ότι επίτηδες δεν απεικονίζουν την πραγματικότητα και τη διαστρευλώνουν. Ότι ο κόσμος σε γενικές γραμμές έχει τηρήσει τα μέτρα. Ότι αυτοί παρόλα αυτά κάτι ξέρουν παραπάνω και θέλουν να τα τροποποιήσουν προς το αυστηρότερο. Ότι χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικού ελέγχου (αντί για μέσα μαζικής ενημέρωσης) για να περάσουν τα μέτρα αυτά πάνω στον κόσμο. Και ότι πρέπει για να γίνουν τα μέτρα αυτά αποδεκτά από το ευρύ κοινό να δαιμονοποιηθούν άνθρωποι ως ανεύθυνοι, σιχάματα, κατακάθια κλπ κλπ κλπ. Σε μεγάλο βαθμό το όποιο μπάχαλο επικρατεί, είναι γιατί τα μέτρα είναι κάκιστα δωσμένα.
Το αν τα μέτρα αυτά είναι απαραίτητο να τροποποιηθούν ας τροποποιηθούν όπως πρέπει. Αλλά μη μου πουλάς παραμύθι. Αυτό το δικαίωμα δεν το έχεις. Και προφανώς όπως πάει το πράγμα, λόγω αδυναμίας εφαρμογής, μαζί με τα ξερά θα καίγονται και τα χλωρά. Πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι.

Αν δεν το είδα, πως στο σχολιάζω;
Δεν πέφτουν σε καμμία θάλασσα, υπάρχει αρκετός χώρος.
Η ταχύτητα είναι λόγω τηλεφακού.

Το πιθανότερο είναι οι ποδηλάτες να "πέφτουν" στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο. Αλλά ότι κάνουμε από την μία σόου και από την άλλη δεν είναι και κατάσταση αυτή είναι γεγονός.

έντιτ
τώρα που το ξαναβλέπω και στο google μάλλον οι ποδηλάτες πάνε στην εξέδρα στο Μακεδονία και η κάμερα είναι στις ομπρέλες.

Εγώ ψηφίζω ιστιοπλοϊκό...στην μικρή προβλητούλα που έχει εκεί. Εκεί σκάνε οι ποδηλάτες. Η κάμερα όντως μπορεί να βρίσκεται όντως δεξιότερα, εκεί υπάρχει χώρος να στειθεί και η εικόνα θα φαινότα έτσι, όπως στην τηλεόραση.

Status
Not open for further replies.