Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Χωρίς φόβο και πάθος, υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που πιστεύουν πως ζούμε μια προσχεδιασμένη δυστοπική πραγματικότητα; Εγώ πλέον είμαι πολύ κοντά στη βεβαιότητα.
Ειναι πολυ πιθανο
Το οτι υπηρχαν κρουσματα μεταξυ των μεταναστων που επιχειρησαν να περασουν τον Εβρο το ξερω απο φιλο και συνεργατη που ειχε παει εκει να καλυψει δημοσιογραφικα τα γεγονοτα.
Δυστυχως κολλησε και αυτος και πλεον ειναι σε αυστηρη καραντινα.
Ειναι σιγουρο οτι προσπαθησαν να "ξεφορτωσουν" μεταναστευτικες ομαδες που ειχαν ηδη διαγνωστει ανεπισημως με κρουσματα.
Ισως και η προσπαθεια να περασει αλλο ενα σαπιοκαραβο χτες να ηταν τετοιου τυπου.
Προσχεδιασμένη? Όχι
δυστοπική πραγματικότητα? Ναι
Άποψη μου.
Διαβαζα πριν λιγο την συνέντευξη γιατρού και απορώ πραγματικά..
Είναι δυνατόν να στηρίζει τα λίγα κρούσματα στην Ελλάδα στο γεγονός οτι έχουμε καλό καιρό?? Το οτι ο Γενάρης κ Φλεβάρης ηταν τουριστικά νεκροί εν αντίθεση με βόρεια Ιταλία κ Ισπανια δεν του περνά απ το μυαλό??
Το γεγονός οτι στην Ιταλία παίχτηκε αγωνας champion's league, μόδα ατο Μιλάνο, τα πάντα όλα ανοιχτά και ελεύθερα (περιττό να αναφέρω τις βόρειες ευρωπαϊκές χώρες) τη στιγμή που εμείς ΗΔΗ παίρνανε μέτρα δεν ρου περνά απ το μυαλό??!!!!
Το οτι κάνει αναφορά στα τεστ μην λαμβάνοντας υπόψιν πως σήμερα δεν είμαι θετικός αλλά αύριο κατά κάποιον τρόπο είμαι... Δεν του περνά απ το μυαλό ότι θέλουμε ενα σκασμό τεστ ανα άτομο??!!!
http://www.topontiki.gr/article/377...poiei-tha-tinahtoyn-ola-ston-aera-den-mporeis
Χωρίς φόβο και πάθος, υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που πιστεύουν πως ζούμε μια προσχεδιασμένη δυστοπική πραγματικότητα; Εγώ πλέον είμαι πολύ κοντά στη βεβαιότητα.
Προσχεδιασμένη? Όχι
δυστοπική πραγματικότητα? Ναι
Άποψη μου.
Ολοι θελουν λιγη δημοσιοτητα..Φυσικα αν τον ειχαν ορισει επικεφαλη τα ιδια με Σωτηρη Τσιοδρα θα εκανε
Οι επιστημονες πολεμουν με τα εργαλεια και τις δομες που εχουν
[offtopic]
Δεν ξέρω πως νιώθετε εσείς, εγώ μόλις πέρασα το 6ο βράδυ βλέποντας εφιάλτες.
Προχθές είδα ότι δεν θυμόμουν πια το πρόσωπο και το όνομα κανενός στη δουλειά / πελάτες. Ακούγεται αστείο όταν είσαι ξύπνιος, αλλά στον ύπνο μου ήταν φρικτό.
Χθες είδα ότι το πατρικό μου σπίτι πλημμύρισε κι ήμουν με τη γυναίκα μου και προσπαθούσαμε να βγάλουμε το νερό.
Η μάνα μου σήμερα θα γινόταν 80 χρονών και δεν μπορώ να πάω στο νεκροταφείο. Σκατά.
Περπατάω καθημερινά 5 χιλιόμετρα, για να ξεπεράσω τη κλεισούρα, αλλά δεν παλεύεται.
[/offtopic]
Λοιπόν, φτιάχνω ένα πρόγραμμα για να βγάζει σε xls τα στοιχεία του COVID-19 κανονικοποιημένα ανά 100.000 κατοίκους, εμπλουτισμένα με ποσοστό κατοίκων άνω των 65 ετών και "ευθυγραμμισμένα" ως προς την ημ/νία.
Ευθυγραμμισμένα σημαίνει ότι η ημέρα 0 είναι η ημέρα που η αναλογία νεκρών είναι 1 στους 100.000 κατοίκους. Αυτό πως σας φαίνεται σαν παραδοχή ?
Εκτός από την αναλογία ποσοστό 65άρηδων + στο σύνολο του πληθυσμού, ποιο άλλο μετρικό νομίζετε πρέπει να λάβω υπόψη μου ?
Σκεφτόμουν την πυκνότητα πληθυσμού ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο.
Κάτι άλλο ?
Σκοπεύω το xls να το ανεβάσω σε κάποιο google drive για να το μοιραστώ.
Αν έχετε προτάσεις, στείλτε τις είτε με pm είτε κάνοντας με quote @stel67 στο thread για να το πιάνει το tapatalk.
Για οσους θεωρουν το μένουμε σπίτι ή το δεν κολλάω εγώ γιατί είμαι άντρας δυνατός σιγά μην φοβηθούμε μια εποχική γρίπη
..........
Τα καθημερινά στοιχεία του COVID τα παίρνω από το Ευρωπαικό Κέντρο για τον Έλεγχο και Πρόληψη Ασθενειών, της ΕΕ. Είναι με καθυστέρηση 1 ημέρας.Ασχετα με τις παραδοχες δεδομενα απο που θα παρεις; Αυτο ειναι το βασικο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
[offtopic]
Προχθές είδα ότι δεν θυμόμουν πια το πρόσωπο και το όνομα κανενός στη δουλειά / πελάτες. Ακούγεται αστείο όταν είσαι ξύπνιος, αλλά στον ύπνο μου ήταν φρικτό.
Χθες είδα ότι το πατρικό μου σπίτι πλημμύρισε κι ήμουν με τη γυναίκα μου και προσπαθούσαμε να βγάλουμε το νερό.
Η μάνα μου σήμερα θα γινόταν 80 χρονών και δεν μπορώ να πάω στο νεκροταφείο. Σκατά.
Περπατάω καθημερινά 5 χιλιόμετρα, για να ξεπεράσω τη κλεισούρα, αλλά δεν παλεύεται.
[/offtopic]
....
[offtopic]
[/offtopic]
Λοιπόν, φτιάχνω ένα πρόγραμμα για να βγάζει σε xls τα στοιχεία του COVID-19 κανονικοποιημένα ανά 100.000 κατοίκους, εμπλουτισμένα με ποσοστό κατοίκων άνω των 65 ετών και "ευθυγραμμισμένα" ως προς την ημ/νία.
Ευθυγραμμισμένα σημαίνει ότι η ημέρα 0 είναι η ημέρα που η αναλογία νεκρών είναι 1 στους 100.000 κατοίκους. Αυτό πως σας φαίνεται σαν παραδοχή ?
Εκτός από την αναλογία ποσοστό 65άρηδων + στο σύνολο του πληθυσμού, ποιο άλλο μετρικό νομίζετε πρέπει να λάβω υπόψη μου ?
Σκεφτόμουν την πυκνότητα πληθυσμού ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο.
Κάτι άλλο ?
Σκοπεύω το xls να το ανεβάσω σε κάποιο google drive για να το μοιραστώ.
Αν έχετε προτάσεις, στείλτε τις είτε με pm είτε κάνοντας με quote @stel67 στο thread για να το πιάνει το tapatalk.
Σημαντικο. Για οσους θεωρουν τον εαυτο τους υπερανω και πιστευουν οτι ο ιος δεν ειναι για αυτους αλλα για τους αδυνατους.
Αν δε τον διαβασατε χτες, γραφτηκε και σε Ελληνικη ειδισιογραφια... Ο Αστυνομικος, σωματοφυλακας του Ιταλου πρωθυπουργου, 52 ετων πεθανε απο τον ιο.
Σωματοφυλακας προθυπουργου ειναι τα ιδια στανταρ με τα εδω στην Γαλλια... δεν ξερω αν καταλαβαινετε τι εννοω.
Και ομως...πεθανε.
Ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες στον Boris γιά το κορονοϊό. Ποιός είναι ο σύμβουλος του που είχε το βάρος της απόφασης.
https://www.in.gr/2020/04/05/plus/interviews/poinikes-eythynes-ston-tzonson-gia-ton-koronoio/
Και εμείς σπάσαμε ρεκόρ αφού από τις 3 με 4 που ήταν η ώρα που πηγαίναμε για ύπνο εδώ και δεκα μέρες, σήμερα πέσαμε στις 6 το πρωί.
Χωρίς να νυσταζουμε αλλά δεν έλεγε να μας πιάσει το πρωινό φως.
Εγώ χτες βίωσα άλλη μια παρενέργεια της κλεισούρας.
Αϋπνία. Μα πραγματικά δεν νύσταζα καθόλου.
Κοιμήθηκα μετά τις 4 το πρωί. Φριχτό πράγμα γιατί όλα σου έρχονται στο μυαλό, όλα σου φαίνονται μαύρα και παρότι τα ορθολογικοποιεί κανείς δεν βοηθάει .
Πως να κοιμηθούμε όμως? Με την κλεισούρα και τη συνεπαγόμενη έλλειψη σωματικής κούρασης είναι ένα θέμα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.