... μην με παρεξηγείτε
Εγω εβαλα 20 βενζινη πριν τρεις εβδομαδες και ακομη εχω γιατι παω μονο για τα ψωνια δυο οικογενειων. Το θεμα ειναι οτι εγω και οι γυναικα μου δεν θα παρουμε ουτε αυτα τα 800 για 45 ημερες και εχω παγια εξοδα σε σχολη και σπιτι 1500 χωρις να υπολογιζω φαι για τριμελη οικογενεια. Με αυτα που καταφερα να εισπραξω ως χρεωστουμενα μεχρι τις 10 Μαρτιου ως διδακτρα, πληρωσα τις μισες υποχρεωσεις τελος Μαιου και τωρα σχεδον 1 μηνα κλειστος ηδη τρωω αυτα που ειχα μαζεψει για τα ενοικια της σχολης το καλοκαιρι που ειμαι κλειστος. Δηλαδη οριακα βγαζω τον Απριλιο. Για τρεις μηνες το καλοκαιρι η σχολη ετσι κι αλλιως δεν λειτουργει για να εχει εσοδα, οποτε εγω , οπως και ολα τα ιδιωτικα ωδεια, θα ειμαι χωρις εισοδημα απο τις 11 Μαρτιου εως τις 15 Σεπτεμβριου. Δηλαδη 7 μηνες... Αν ξεκινουσα την χρονια με ενα χρεος 2-3 χιλιαρικα τωρα δεν θα ανοιξω ξανα.Ρε παιδιά το διάστημα αυτό την έχω βγάλει με το 1/3 τουλάχιστον σε σχέση με αυτά που χάλαγα πριν. Βενζίνη είχα βάλει 20 μαρτη 10 και ακόμη με βγάζει, εκεί που έδινα 15 την ημέρα...Δηλαδή με το επίδομα των 800 άνετα βγάζεις μήνα και βάλε
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Δεν υπάρχει καλοκαίρι φέτος... Τι να κάνουμε υπάρχουν και άτυχοι, στο πλάνο στήριξης είναι και αυτοί μέχρι στιγμής κάτι θα προκύψει και στο μέλλον σαν επιπλέον..
Eμενα με ανυσηχησε κατι αλλο που ειπε ο Τσιοδρας σημερα ....
"Ενδεχομενως, καποιες ελαχιστες περιπτωσεις ΠΟΛΥ ΝΕΩΝ σε ηλικια ασθενων,
δεν μπορεσαν να ανανηψουν της επελασης του ιου .... επειδη ειχαν ΠΟΛΥ καλο ανοσοποιητικο συστημα !!!
Αντεδρασαν πολυ γρηγορα, πολυ ισχυρα, με αποτελεσμα να καταρρευσει ο οργανισμος τους ...." :blink:
Μπορει καποιος να μας διαφωτισει .... τι παει να πει "καταρρεει ο οργανισμος απο πολυ καλο ανοσοποιητικο συστημα" ?
Και κατι ακομα .... ! Υπαρχει αντιστοιχο (ιστορικο) προηγουμενο ιου που να εξαναγκαζει σε τετοιου ειδους overreaction ?
Δεν υπάρχει καλοκαίρι φέτος... Τι να κάνουμε υπάρχουν και άτυχοι, στο πλάνο στήριξης είναι και αυτοί μέχρι στιγμής κάτι θα προκύψει και στο μέλλον σαν επιπλέον..
Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.