Ιοί

Status
Not open for further replies.
Πανεύκολο! Πρακτικώτατο.
Μπορεί να το κάνει ο καθένας μέσα σε 2-3 λεπτά.

Και μπορεί αμέσως μετά τη χρήση να αποστειρώσει τη μάσκα βράζοντας τη σε καυτό νερό καί έπειτα με σιδέρωμα.
Έτοιμη μετά για επαναχρησιμοποίηση.

Εννοείται πως όταν αφαιρούμε τη μάσκα προσέχουμε να μην ακουμπήσουμε με τα χέρια μας το πρόσωπο μας, την τοποθετούμε κατ' ευθείαν στο κατσαρολάκι με το νερό που βράζει για αποστείρωση και κατόπιν πλένουμε τα χέρια μας.

Φτιάξτε τη μάσκα σας σε 45". Βίντεο με οδηγίες από την αμερικανική υπηρεσία CDC

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

δεν νομίζω ότι μπορείς να βάλεις 3Μ μάσκα με αναπνευστήρα εκεί μέσα

καταρχάς θα χαλάσει η δομή της

Η γυναικά που ασχολείται μεταξυ αλλων με την ραπτική, εφτιαξε 5-6 υφασμάτινες διπλης στρώσης οπου ενδιάμεσα βαζουμε από αυτά τα ποτισμένα με αντισηπτικό μαντιλάκια.
Ουτε να ψάχνουμε, ουτε να πεταμε χρήματα για μασκες μιας χρησης.
Την τελευταία φορα πληρώσαμε για τέσσερις απλές μασκες 5,2 ευρω.
Δεν λεει.
Αυτές τις ρίχνεις στο πλυντήριο ,μετα ένα σίδερο και είναι καινούργιες .

Πανεύκολο! Πρακτικώτατο.
Μπορεί να το κάνει ο καθένας μέσα σε 2-3 λεπτά.

Και μπορεί αμέσως μετά τη χρήση να αποστειρώσει τη μάσκα βράζοντας τη σε καυτό νερό καί έπειτα με σιδέρωμα.
Έτοιμη μετά για επαναχρησιμοποίηση.

Μιχαλη διαβασε ξανα αυτο που εβαλα προχτες για να δεις τι προστασια ΔΕΝ παρεχουν τετοιες μασκες . Μονο σε περιπτωση που αδυνατειτε να βρειτε κανονικες N95, FFP2,FFP3

EUx83dxXYAA9MOW.jpg

Re: Απάντηση: Ιοί

Η γυναικά που ασχολείται μεταξυ αλλων με την ραπτική, εφτιαξε 5-6 υφασμάτινες διπλης στρώσης οπου ενδιάμεσα βαζουμε από αυτά τα ποτισμένα με αντισηπτικό μαντιλάκια.
Δεν λεει.

Το αντισηπτικό δεν είναι κάπως επικίνδυνο στην εισπνοή

Αυτό το peak που βγάζει μάτι είναι της Γαλλίας, όταν κατέγραψε σε μια ημέρα όλους τους νεκρούς σε οίκους ευγηρίας.
Το άλλο είναι της Guam, ένα νησάκι στη Μικρονησία που δεν ξέρω γιατί έκανε αυτό τη κορύφωση.

Μαλλον γιατι τους δηλωσανε ολους μαζι. Ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ οι θανατοι σε Ιταλια,Ισπανια και Γαλλια που δεν εξεταζονται ως θανατοι απο τον ιο μιας και πεθαινουν σπιτι τους.

Στην δε Σουηδια της "ανοσιας αγελης" παρε 114 νεκρους μονον σημερα.

Ευκολο να το λες δυσκολο να τους κλαις.

Δεν λεει.

Αυτό με τα μαντηλάκια δεν ξέρω αν είναι καλό... να εισπνέετε δηλαδή τα μαντηλάκια...
Ρωτήστε κανένα γιατρό καλύτερα

Εγώ πηγαίνω σμ κάθε 3 μέρες, έχω μια χάρτινη κυπελλοειδη (φαρμακοποιός μου την έδωσε πάντως), τη βγάζω και την αφήνω να αεριστει στο μπαλκόνι και μετά 3 μέρες τη ξαναφορω.

Mιας και ηρθαμε στα βραστα (και μαγειρεμενα :flipout:) ...

εφοσον ο ιος ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ οτι υποφερει (ο "καημενος") σε υψηλες (>30 C) θερμοκρασιες
θα χω κανα προβλημα αν ΕΙΣΠΝΕΥΣΩ ατμους πανω απο μια κατσαρολα με βραστο νερο ?
Για 5 λεπτακια, ας πουμε ....

Mιας και ηρθαμε στα βραστα (και μαγειρεμενα :flipout:) ...

εφοσον ο ιος ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ οτι υποφερει (ο "καημενος") σε υψηλες (>30 C) θερμοκρασιες
θα χω κανα προβλημα αν ΕΙΣΠΝΕΥΣΩ ατμους πανω απο μια κατσαρολα με βραστο νερο ?
Για 5 λεπτακια, ας πουμε ....

Μου θύμισες τα παιδικά μου χρόνια με τις εισπνοές μέσα στα μεσάνυχτα... Μεγαλώσαμε μαν καλύτερα να κατεβάζουμε κανα τσιπουράκι η ρακη μια χαρά «καίει»
Να τώρα ετοιμάζω ρακόμελο

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Mπράβο μας σαν κυβέρνηση και πολίτες μαζί, πρώτη φορά δώσαμε πολύ σκληρό αγώνα και έχουμε πετύχει να έχουμε τόσο λίγους νεκρούς, ενωμένοι όλοι μαζί.

Ρε παιδια ... δεν κανω πλακα.
Μου ρθε μια ιδεα ... εχει νοημα ως τεχνικη η δεν εχει ?
Σκοτωνει τον ιο (η προλαβαινει και καιει τις κυψελλιδες) ?

Ειναι απλο το τι ρωταω !

Εγώ πηγαίνω σμ κάθε 3 μέρες, έχω μια χάρτινη κυπελλοειδη (φαρμακοποιός μου την έδωσε πάντως), τη βγάζω και την αφήνω να αεριστει στο μπαλκόνι και μετά 3 μέρες τη ξαναφορω.

Γιατι δε τα παιρνεις x2 να πηγαινεις ανα 6 μερες;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Η γυναικά που ασχολείται μεταξυ αλλων με την ραπτική, εφτιαξε 5-6 υφασμάτινες διπλης στρώσης οπου ενδιάμεσα βαζουμε από αυτά τα ποτισμένα με αντισηπτικό μαντιλάκια....

H δικη μου εφτιαξε διπλης στρωσης με ενδιαμεσα δυο στρωσεις μη υφαντου πανιου. (Textile non tissέ googλαρετε να δειτε) Ειναι "υφασματος" Χωρις καμμια υφανση που χρησιμοποιειται στις ομολογουμενες μασκες απομωνοσης.

Βεβαια ειναι καπως ογκωδης και "εντυπωσιακες" αλλα ειναι οτι πρεπει.

Οποτε το αποτελεσμα στο δρομο ειναι αυτο.
IMG_9752Z2.jpg

Attachments

• IMG_0128E.jpg
    IMG_0128E.jpg
    70.7 KB · Views: 210

Mπράβο μας σαν κυβέρνηση και πολίτες μαζί, πρώτη φορά δώσαμε πολύ σκληρό αγώνα και έχουμε πετύχει να έχουμε τόσο λίγους νεκρούς, ενωμένοι όλοι μαζί.

Καλά για το όλοι μη λες μεγάλα λόγια, έχουν ξεπεράσει τον πήχυ σιχαμάρας ορισμένοι. Κάθε επόμενη μέρα ξεπερνάνε τα ίδια τους τα ρεκόρ. Αλλά ας μην επεκταθώ.

Γιατι δε τα παιρνεις x2 να πηγαινεις ανα 6 μερες;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Χ2 θα χρειάζομαι καρότσι και περισσότερο χρόνο στο σμ.
Έχω ακριβώς από κάτω μου. Και άλλα 2 στα 60 μέτρα. Και ακόμη 3 στα 250. Κατεβαινω κάτω, βλέπω πιο δεν έχει κόσμο και πηγαίνω. Συνήθως πηγαίνω στο Νάταλι που είναι μικρό.
Ετσι θεωρώ ότι κάθομαι λιγότερο χρόνο στο κατάστημα από ο, τι εάν έπαιρνα τα διπλά.

H δικη μου εφτιαξε διπλης στρωσης με ενδιαμεσα δυο στρωσεις μη υφαντου πανιου. (Textile non tissέ googλαρετε να δειτε) Ειναι "υφασματος" Χωρις καμμια υφανση που χρησιμοποιειται στις ομολογουμενες μασκες απομωνοσης.

Βεβαια ειναι καπως ογκωδης και "εντυπωσιακες" αλλα ειναι οτι πρεπει.

Οποτε το αποτελεσμα στο δρομο ειναι αυτο.
View attachment 170211

Τα γυαλιά δεν σου θολώνουν; Εκτός αν έχεις κάνει πολύ καλή εφαρμογή στο πρόσωπο..

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Status
Not open for further replies.