Ιοί

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Και τί θα γράψεις στο μήνυμα?

Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή μετακίνηση, για ατομική σωματική άσκηση?

Κινηση ... απο παρακινηση προβοκατορα συμφορουμιτη .... κωδικος 7 (new entry :proud:)

Re: Απάντηση: Ιοί

Ξαναδιάβασε εάν θέλεις αυτό που μόλις έγραψες λίγο πιο προσεκτικά και πιθανότατα θα καταλάβεις μόνος σου γιατί είναι λάθος. Δηλαδή του 82χρονου είναι μείον 3 έτη;

Σκέψου ότι πριν τη σύγχρονη ιατρική υπήρχε το φαινομενικά παράδοξο το παιδί κατά τη γέννηση του να είχε προσδόκιμο ζωής λόγω τεράστιας παιδικής θνησιμότητας πχ μόλις 25 έτη αλλά 25χρονος να έχει προσδόκιμο άλλα 40 έτη

ναι του 82χρονου είναι μείον 3 έτη ή καλύτερα έχει ξεπεράσει κατά 3 έτη τον εκτιμώμενο χρόνο που αναμένετε να ζήσει ένας άνδρας στην Ελλάδα με τα τωρινά δεδομένα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ιοί

Ναι ρε φίλε. Απαγορεύεται το ψάρεμα!
Οι αστυνομικοί ζητάνε ταυτότητες στους ντόπιους που ξέρουν όλοι την απάντηση στην ερώτηση "ποιανού είσαι εσύ"!

Ευρώπη δε θέλατε να γίνουμε; Ε, ορίστε, γίναμε! :BDGBGDB55:

μετά από λίγο καιρό θα ξέρουμε αν το μοντέλο κολλήστε αβέρτα οι νέοι / καραντίνα οι ηλικιωμένοι, αν θα καταλήξει σε Ιταλία ή επιτυχία

έχουν γίνει (με το ζόρι) εθελοντές σε πείραμα!

Οι υπεύθυνοι δηλώνουν ότι μόνο έτσι θα αντέξουν μακροπρόθεσμα σε αντίθεση με το ολιγόμηνο lockdown των υπολοίπων

στην Αγγλία αν έχω καταλάβει καλά δεν ασχολούνται καν με ηλικιωμένους γιατί απλά πιάνουν κρεβάτια στην εντατική

δηλαδή είσαι νέος με χαλαρά συμπτώματα κάτσε σπίτι, είσαι χάλια πάνω από 70 κάτσε στο γηροκομείο σου!!!

Τι επιτυχια να εχουν ? Ειναι 10κ και εχουν 1000 νεκρους

ναι του 82χρονου είναι μείον 3 έτη ή καλύτερα έχει ξεπεράσει κατά 3 έτη τον εκτιμώμενο χρόνο που αναμένετε να ζήσει ένας άνδρας στην Ελλάδα με τα τωρινά δεδομένα.
Δεν υπάρχει προσδόκιμο ζωής με αρνητική τιμή, δεδομένου ότι η έννοια αναφέρεται στο πόσο είναι αναμενόμενο να ζήσει ακόμη ένα άτομο δεδομένης ηλικίας βάσει των χαρακτηριστικών του γκρουπ που ανήκει.
Η ηλικία που χρησιμοποιείται περισσότερο είναι τα 0 έτη για αυτό και μιλάμε για προσδόκιμο ζωής κατά τη γέννηση ή αγγλιστί live expectancy at birth (LEB).

Άρα ο 82χρονος έχει ξεπεράσει κατά τρία έτη το προσδόκιμο ζωής στη χώρα μας των ανδρών κατά τη γέννηση.
Ως 82χρονος όμως έχει και το προσδόκιμο ζωής ενός 82χρονου. Αναμενόταν κατά τη γέννησή του να ζήσει μέχρι τα 79 γιατί έμπαιναν στην εξίσωση και τα ποσοστά παιδικής θνησιμότητας την οποία προφανώς απέφυγε και ο αριθμός ατυχημάτων των ανδρών σε παραγωγική ηλικία τα οποία επίσης απέφυγε, ασθένειες κλπ. Το προσδόκιμο ζωής του είναι στατιστικό μέγεθος πού προκύπτει από την παρακολούθηση της διάρκειας ζωής όσων ανδρών κατάφεραν και έφτασαν στα 82.

Mathematically, life expectancy is the mean number of years of life remaining at a given age, assuming age-specific mortality rates remain at their most recently measured levels. It is denoted by e{x} which means the mean number of subsequent years of life for someone now aged x, according to a particular mortality experience.

(από wikipedia)

Ευρώπη δε θέλατε να γίνουμε; Ε, ορίστε, γίναμε! :BDGBGDB55:

Πριν καμιά εικοσαριά χρόνια είχαμε πάει στα Καλάβρυτα με τον οδοντωτό. Αλλά παθαίνει συχνές βλάβες από ότι κατάλαβα και αργούσε να έρθει το τρενάκι της επιστροφής. Οπότε ρώτησα κάποιος στο σταθμό που μου φάνηκε ότι ήταν ο σταθμάρχης υπάλληλος κάτι τέτοιο τέλος πάντων και μου είπε περάστε μέσα να ρωτήσετε. Περνάω μέσα και τον βλέπω να μπαίνει πίσω από το γκισέ για να μου απαντήσει. Παρακαλώ;

Αυτό μου ήρθε στο μυαλό.

Πριν καμιά εικοσαριά χρόνια είχαμε πάει στα Καλάβρυτα με τον οδοντωτό. Αλλά παθαίνει συχνές βλάβες από ότι κατάλαβα και αργούσε να έρθει το τρενάκι της επιστροφής. Οπότε ρώτησα κάποιος στο σταθμό που μου φάνηκε ότι ήταν ο σταθμάρχης υπάλληλος κάτι τέτοιο τέλος πάντων και μου είπε περάστε μέσα να ρωτήσετε. Περνάω μέσα και τον βλέπω να μπαίνει πίσω από το γκισέ για να μου απαντήσει. Παρακαλώ;

Αυτό μου ήρθε στο μυαλό.

Τι μου θυμίζει αυτό, τι μου θυμίζει...

bg2c.png

Καραντίνα μέχρι το...2022??
Τέτοια διαβάζω και μου έρχονται χίλιες σκέψεις, τις οποίες πολύ θα ήθελα να τις συζητήσω αλλά δε γίνεται.
https://www.newsit.gr/kosmos/koronoios-efialtiko-senario-gia-karantina-mexri-to-2022/3012811/

Δε νομίζω πως χρειάζονται πολύπλοκες σκέψεις, τα πράγματα είναι απλά, και τα ενδεχόμενα δύο:

1. Επικεντρωνόμαστε στο να σώσουμε όσο περισσότερες ζωές από τον ιό = Καραντίνα μέχρι να υπάρξει εμβόλιο (= μέσα '21 στην καλύτερη).
2. Επικεντρωνόμαστε στο να σώσουμε την καθημερινότητα του ανθρώπου και την οικονομία = Ανοσία αγέλης μετά από εκατομμύρια θανάτους.

Εγώ απλά χαίρομαι για μια ακόμη φορά που δε διάλεξα στη ζωή μου να γίνω πολιτικός και να κρατάω στα χέρια μου τις ζωές ανθρώπων.

Όλοι αυτοί που σχεδιάζουν τα μέτρα επαναφοράς έχουν σκεφτεί τα μμμ; Οι περισσότεροι των εργαζομενων σε εμπορικά που σκέφτονται να τα ανοίξουν κινούνται με τα μμμ.. Φαντάζομαι εχουν μπει σε ηλεκτρικό και μετρο σε βρες αιχμής...

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Όλοι αυτοί που σχεδιάζουν τα μέτρα επαναφοράς έχουν σκεφτεί τα μμμ; Οι περισσότεροι των εργαζομενων σε εμπορικά που σκέφτονται να τα ανοίξουν κινούνται με τα μμμ.. Φαντάζομαι εχουν μπει σε ηλεκτρικό και μετρο σε βρες αιχμής...
Έχεις δίκιο σε αυτό. Θα πρέπει να κάνουν μαζικά τέστ να δουν τι ποσοστό του κόσμου εξακολουθεί να μεταφέρει τον ιό.
Νομίζω ότι το πιο βασικό που πρέπει να εφαρμοσθεί είναι ο έλεγχος αυτών που περνάνε τα σύνορα. Λογικά οι χώρες που είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο του ιού (Ισπανία, Βέλγιο, Ιταλία κοκ) θα είναι οι λιγότερο επικίνδυνοι. Νομίζω ότι σιγά σιγά μετά το Πάσχα θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε περισσότερα για το σκέπτονται οι επιδημιολόγοι.

Τέτοια διαβάζω και μου έρχονται χίλιες σκέψεις, τις οποίες πολύ θα ήθελα να τις συζητήσω αλλά δε γίνεται.
https://www.newsit.gr/kosmos/koronoios-efialtiko-senario-gia-karantina-mexri-to-2022/3012811/

Iσως αυτη ειναι η ημερομηνια που θεωρουν οτι θα εχουν σιγουρα ενα εμβολιο. Οποτε λογικο ειναι .

Αυτό μου ήρθε στο μυαλό.

Το έχω ζήσει και εγώ με έναν υπάλληλο ενός ξενοδοχείου στη Ρόδο: Φτάνουμε στην ρεσεψιόν και μας κάνει check in. Τακτοποιούμαστε και κατεβαίνουμε για καφέ, έρχεται και μας σερβίρει. Το αποκορύφωμα ήταν το απόγευμα που πήγαμε για βουτιά στην πισίνα και ήταν ο ιδιος ναυαγοσώστης!

Δε νομίζω πως χρειάζονται πολύπλοκες σκέψεις, τα πράγματα είναι απλά, και τα ενδεχόμενα δύο:

1. Επικεντρωνόμαστε στο να σώσουμε όσο περισσότερες ζωές από τον ιό = Καραντίνα μέχρι να υπάρξει εμβόλιο (= μέσα '21 στην καλύτερη).
2. Επικεντρωνόμαστε στο να σώσουμε την καθημερινότητα του ανθρώπου και την οικονομία = Ανοσία αγέλης μετά από εκατομμύρια θανάτους.

Εγώ απλά χαίρομαι για μια ακόμη φορά που δε διάλεξα στη ζωή μου να γίνω πολιτικός και να κρατάω στα χέρια μου τις ζωές ανθρώπων.

Iάσονα ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να κάνει όποιες συνδέσεις θέλει νομίζω. Μαζί με τα προφανέστατα που αναφέρεις δηλαδή.

Νικο το 90% των άρθρων που διαβαζουμε καθε μερα εχουν δυο στοχους να τομοκρατουν ωστε να σε κρατουν στο αρμα της ενημερωσης αρα και τιων διαφημίσεων και δευτερο οτι "οι δημοσιογραφοι" κλεφτες θα γινουν?

Τα σημερινά δεδομένα είναι τα εξής:
CcntRkC.png

USA πανε για ρεκορ απωλειων αποψε 2200+ και ανεβαινει.....δεν βλεπω την καμπυλη στο κατεβασμα ακομα. Και το χειροτερο εχουν ηδη 13500 σε ΜΕΘ. Ασυλληπτο νουμερο.

Status
Not open for further replies.