Μπα, όχι, δεν διαφωνούμε
Το 1958 και το 1968 δεν σταμάτησε ο κόσμος και για αυτό πέθαναν εκατομμύρια

Και τί θα γράψεις στο μήνυμα?
Κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή μετακίνηση, για ατομική σωματική άσκηση?
απαγορεύεται το ψάρεμα?
Ξαναδιάβασε εάν θέλεις αυτό που μόλις έγραψες λίγο πιο προσεκτικά και πιθανότατα θα καταλάβεις μόνος σου γιατί είναι λάθος. Δηλαδή του 82χρονου είναι μείον 3 έτη;
Σκέψου ότι πριν τη σύγχρονη ιατρική υπήρχε το φαινομενικά παράδοξο το παιδί κατά τη γέννηση του να είχε προσδόκιμο ζωής λόγω τεράστιας παιδικής θνησιμότητας πχ μόλις 25 έτη αλλά 25χρονος να έχει προσδόκιμο άλλα 40 έτη
Ναι ρε φίλε. Απαγορεύεται το ψάρεμα!
Οι αστυνομικοί ζητάνε ταυτότητες στους ντόπιους που ξέρουν όλοι την απάντηση στην ερώτηση "ποιανού είσαι εσύ"!
μετά από λίγο καιρό θα ξέρουμε αν το μοντέλο κολλήστε αβέρτα οι νέοι / καραντίνα οι ηλικιωμένοι, αν θα καταλήξει σε Ιταλία ή επιτυχία
έχουν γίνει (με το ζόρι) εθελοντές σε πείραμα!
Οι υπεύθυνοι δηλώνουν ότι μόνο έτσι θα αντέξουν μακροπρόθεσμα σε αντίθεση με το ολιγόμηνο lockdown των υπολοίπων
στην Αγγλία αν έχω καταλάβει καλά δεν ασχολούνται καν με ηλικιωμένους γιατί απλά πιάνουν κρεβάτια στην εντατική
δηλαδή είσαι νέος με χαλαρά συμπτώματα κάτσε σπίτι, είσαι χάλια πάνω από 70 κάτσε στο γηροκομείο σου!!!
Δεν υπάρχει προσδόκιμο ζωής με αρνητική τιμή, δεδομένου ότι η έννοια αναφέρεται στο πόσο είναι αναμενόμενο να ζήσει ακόμη ένα άτομο δεδομένης ηλικίας βάσει των χαρακτηριστικών του γκρουπ που ανήκει.ναι του 82χρονου είναι μείον 3 έτη ή καλύτερα έχει ξεπεράσει κατά 3 έτη τον εκτιμώμενο χρόνο που αναμένετε να ζήσει ένας άνδρας στην Ελλάδα με τα τωρινά δεδομένα.
Ευρώπη δε θέλατε να γίνουμε; Ε, ορίστε, γίναμε! :BDGBGDB55:
Πριν καμιά εικοσαριά χρόνια είχαμε πάει στα Καλάβρυτα με τον οδοντωτό. Αλλά παθαίνει συχνές βλάβες από ότι κατάλαβα και αργούσε να έρθει το τρενάκι της επιστροφής. Οπότε ρώτησα κάποιος στο σταθμό που μου φάνηκε ότι ήταν ο σταθμάρχης υπάλληλος κάτι τέτοιο τέλος πάντων και μου είπε περάστε μέσα να ρωτήσετε. Περνάω μέσα και τον βλέπω να μπαίνει πίσω από το γκισέ για να μου απαντήσει. Παρακαλώ;
Αυτό μου ήρθε στο μυαλό.
Καραντίνα μέχρι το...2022??
Τέτοια διαβάζω και μου έρχονται χίλιες σκέψεις, τις οποίες πολύ θα ήθελα να τις συζητήσω αλλά δε γίνεται.
https://www.newsit.gr/kosmos/koronoios-efialtiko-senario-gia-karantina-mexri-to-2022/3012811/
Τι μου θυμίζει αυτό, τι μου θυμίζει...
![]()
Έχεις δίκιο σε αυτό. Θα πρέπει να κάνουν μαζικά τέστ να δουν τι ποσοστό του κόσμου εξακολουθεί να μεταφέρει τον ιό.Όλοι αυτοί που σχεδιάζουν τα μέτρα επαναφοράς έχουν σκεφτεί τα μμμ; Οι περισσότεροι των εργαζομενων σε εμπορικά που σκέφτονται να τα ανοίξουν κινούνται με τα μμμ.. Φαντάζομαι εχουν μπει σε ηλεκτρικό και μετρο σε βρες αιχμής...
Τέτοια διαβάζω και μου έρχονται χίλιες σκέψεις, τις οποίες πολύ θα ήθελα να τις συζητήσω αλλά δε γίνεται.
https://www.newsit.gr/kosmos/koronoios-efialtiko-senario-gia-karantina-mexri-to-2022/3012811/
Πριν καμιά εικοσαριά χρόνια είχαμε πάει στα Καλάβρυτα με τον οδοντωτό. Αλλά παθαίνει συχνές βλάβες από ότι κατάλαβα και αργούσε να έρθει το τρενάκι της επιστροφής. Οπότε ρώτησα κάποιος στο σταθμό που μου φάνηκε ότι ήταν ο σταθμάρχης υπάλληλος κάτι τέτοιο τέλος πάντων και μου είπε περάστε μέσα να ρωτήσετε. Περνάω μέσα και τον βλέπω να μπαίνει πίσω από το γκισέ για να μου απαντήσει. Παρακαλώ;
Αυτό μου ήρθε στο μυαλό.
Δε νομίζω πως χρειάζονται πολύπλοκες σκέψεις, τα πράγματα είναι απλά, και τα ενδεχόμενα δύο:
1. Επικεντρωνόμαστε στο να σώσουμε όσο περισσότερες ζωές από τον ιό = Καραντίνα μέχρι να υπάρξει εμβόλιο (= μέσα '21 στην καλύτερη).
2. Επικεντρωνόμαστε στο να σώσουμε την καθημερινότητα του ανθρώπου και την οικονομία = Ανοσία αγέλης μετά από εκατομμύρια θανάτους.
Εγώ απλά χαίρομαι για μια ακόμη φορά που δε διάλεξα στη ζωή μου να γίνω πολιτικός και να κρατάω στα χέρια μου τις ζωές ανθρώπων.
Τα σημερινά δεδομένα είναι τα εξής:
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.