Ιοί

Status
Not open for further replies.
Εδώ δε φαίνεται κάτι τέτοιο. Επίσης μην κοιτάτε μέρες συγκεκριμένα, αλλά περιόδους 5-6 μέρες ως trend. Πάντως με μέσο όρο 3Κ νέα κρούσματα τη μέρα, θα αργήσει πολύ να φθίνει.

Από εδώ το είδα, κοντά 4000 νέα κρούσματα σε 24 ώρες εμένα δε μου κάνει για ύφεση.. Τι να πω..
https://www.newsit.gr/kosmos/italia-ekriksi-krousmaton-me-1-119-perissotera-apo-xthes-kai-pano-apo-22-000-oi-nekroi/3014022/

Θα βρεθεί κάποιος Χριστιανός να εξηγήσει τι συμβαίνει στην Ιταλία;; Μαθαίνω πως ξαναφούντωσαν τα κρούσματα..

Η Ιταλια καλα ειναι με 500 μεσο ορο εδω και μερες.

Το Βελγιο παει κατα διαολου αλλοι 400+ σημερα....

Το Βέλγιο έχει χτυπηθεί πολύ ασχημα. Είναι η νούμερο ένα χώρα σε αναλογία θυμάτων παγκοσμίως αν εξαιρέσεις τα κρατίδια. Όσο και να ελεγχθεί η κατάσταση δεν είναι απίθανο το τέλος της χρονιάς με βρει δύο στους χίλιους Βέλγους νεκρούς από τον ιό.

Η Ιταλια καλα ειναι με 500 μεσο ορο εδω και μερες.

Το Βελγιο παει κατα διαολου αλλοι 400+ σημερα....

Τι να πω.. Μακάρι να το ξεπεράσουν σύντομα, έχω και κολλητούς εκεί.. Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά εκεί τα καρναβάλια τους τα γιόρτασαν κανονικότατα, μαζικά και έντονα..

Παρακαλατε να βρεθει φαρμακο μεχρι τον αυγουστο που να ειναι αποτελεσματικο και χωρις σοβαρες παρενεργειες.

Ειναι η μονη ελπιδα αν ξαναεπιστρεψει ο ιος ( αν θεωρησουμε οτι θα φυγει)

Δεν θα ξεχασω καποτε που πηγαινα για επισκεψη σε αδερφικη οικογενεια Λονδινο και κουβαλουσα κατεψυγμενα κοκορετσια.....που τετοια μεγαλεια τωρα μεχρι και εκτελεστικο αποσπασμα θα σε πανε....

Πάντως σήμερα ήταν άλλη μια πολύ κακή μέρα για τον κόσμο. Πως η Ελλάδα κυμαίνεται τόσο χαμηλά είναι απίστευτο. Θα είμαστε πολύ τυχεροί αν το ξεπεράσουμε με τους ρυθμούς αυτούς

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Άργησα σήμερα, αλλά μάζεψα και τα πραγματικά ποσοστά νεκρών άνω των 65. Δεν τα βρήκα για όλα τα κράτη, τα βρήκα όμως για τα περισσότερα.
To Βέλγιο είναι #1 σε αναλογία νεκρών στον ηλικιωμένο πληθυσμό τους.
Ολλανδία, Σουηδία, Ελβετία έχουν τα δύσκολα μπροστά τους.
tCEdmZ8.png

Και γράφημα
rTB0piK.png

Φίλτρα
* Πληθυσμός > 150.000
* Τουλάχιστον 1 νεκρός ανά 100.000
* Τουλάχιστον 100 Νεκροί
.
Πηγές
* ECDC 16/04/2020: European Centre for Disease Prevention and Control
* IHME : Institute for Health Metrics and Evaluation. University of Washington, 2020.
* World Bank
* Government sites for COVID-19

Last edited:
Kαι ο Μακρόν ξεσπαθώνει εναντίον της Κίνας.. Πάρτε ποπ κορν καθώς η συνέχεια αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον....

https://www.newsit.gr/kosmos/vomva-...-afinei-aixmes-gia-kina-kai-koronoio/3014129/

Δηλαδη, Νικο .... ολοι αυτοι που ξεσπαθωνουν, θα την τιμωρησουν ?
Θα κανουν κανα εμπαργκο σε προϊοντα Made in China ?

Μηπως ο Μacron με τα λογια, χτιζει ανωγια και κατωγια ?

Re: Απάντηση: Ιοί

Δηλαδη, Νικο .... ολοι αυτοι που ξεσπαθωνουν, θα την τιμωρησουν ?
Θα κανουν κανα εμπαργκο σε προϊοντα Made in China ?

Μηπως ο Μacron με τα λογια, χτιζει ανωγια και κατωγια ?

Δε νομίζω τέτοιες δηλώσεις να γίνονται στον αέρα. Εκτός αν πιστεύει κανείς πως δεν έχουν αρχίσει επικοί πόλεμοι για πολύ πιο ασήμαντες αφορμές.

Αν νομίζουν ότι αυτό που θα λείψει από την ανθρωπότητα όταν αρχίσει να αναπνέει μετά το πρώτο κύμα του ιού θα είναι ένας τρίτος Π.Π., τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Πάντως, όσο περνάμε καινούρια ορόσημα νεκρών, τόσο θα θυμόμαστε ότι για όλα μας φταίει η Κίνα. Δεν είναι τυχαίο πως οι χώρες που ως τώρα διαχειρίστηκαν σωστά την κρίση (όπου σωστά = όπως πρότεινε η Κίνα), απέχουν εμφατικά από τέτοια ρητορική. Κι ο Τσιόδρας βέβαια τους γείωσε όταν προσπάθησαν να τον ρωτήσουν αν πιστεύει ότι ο ιός βγήκε από εργαστήριο.

(Disclaimer: τα παραπάνω δεν τα γράφω από αγάπη προς το ΚΚ Κίνας (τη γνώμη μου περί κομμουνισμού και λοιπών δικτατοριών την ξέρετε από άλλα θρεντ), απλά θεωρώ πως το να ξεκινήσουμε τέτοιες τακτικές σε αυτή τη φάση θα είναι η τελική ταφόπλακα της ανθρωπότητας).

Status
Not open for further replies.