Ιοί

Status
Not open for further replies.
Μουρθε αυτο σημερα πρωι πρωι: "AMKA ΧΧΧΧΧΧΧΧ EMBOΛIAΣMOΣ COVID ΔEΘ-HELEXPO ΠEPIΠTEPO 13 14/05/21 08:49. EΠIBEBAIΩΣTE AΠANTΩNTAΣ ME TON KΩΔIKO ΧΧΧΧΧΧΧΧ AΛΛIΩΣ H ΘEΣH AΠOΔEΣMEYETAI." Κατσλαβαινει κανεις ποιο εμβολιο ειναι; Δε λεγανε οτι η ηλικιαμη ομαδα 45+ θα διαλεγε εμβολιο; εχασα κατι;
Στο Π.13 έκανα και εγώ .. Τουλάχιστον μέχρι την Τρίτη που μας πέρασε μόνο Moderna κάνανε εκεί .. αν μπείς στην πλατφόρμα θα δείς την απόσταση 1ης - 2ης δόσης .. αν είναι 4 εβδομάδες είναι Moderna.

5 ημερες μετα τον πρωτο εμβολιασμο, το συστημα δεν ειχε ενημερωθει οτι εκανα την πρωτη δοση και μου ακυρωθηκε και το 2ο ραντεβου !!! 😅

Screenshot_20210501-123830_Chrome.jpg

Δημοσιο, το μεγαλειο τους !! 😡

18/5 το πρώτο και 16/6 το δεύτερο. Συνεπώς υποθέτω με βάση τις ημερομηνίες πάω για phizer η monderna.
Παντως από χτες το βράδυ πρέπει να γίνεται χαμός με το που άνοιξαν και οι ηλικίες 45-49.
Ανανέωση σελίδας έκανα για να πάρω ημερομηνίες για την γυναίκα και τσουπ πήγε δύο μέρες μετά από μένα.
Στην έκθεση κάνουν Moderna.
Αν αλλάξεις ΤΚ ίσως σου βγάλει αλλά κέντρα με άλλα εμβόλια.

Μουρθε αυτο σημερα πρωι πρωι: "AMKA ΧΧΧΧΧΧΧΧ EMBOΛIAΣMOΣ COVID ΔEΘ-HELEXPO ΠEPIΠTEPO 13 14/05/21 08:49. EΠIBEBAIΩΣTE AΠANTΩNTAΣ ME TON KΩΔIKO ΧΧΧΧΧΧΧΧ AΛΛIΩΣ H ΘEΣH AΠOΔEΣMEYETAI." Κατσλαβαινει κανεις ποιο εμβολιο ειναι; Δε λεγανε οτι η ηλικιαμη ομαδα 45+ θα διαλεγε εμβολιο; εχασα κατι;
Συνάδελφε την ίδια μέρα το απόγευμα στη ΔΕΘ και εγώ. Το επόμενο 11/6. Όπως κατάλαβα έχει και να παρκάρεις.
Μπήκα να αλλάξω σε κοντινότερο αν γίνεται και ενώ για πρώτη δόση βρήκα την ίδια μέρα, η δεύτερη πήγαινε πολύ πίσω, οπότε έμεινα στα αρχικά.

Σε γενικές γραμμές βλέπω ανταπόκριση στον εμβολιασμό και από τις μικρές ηλικίες.

Όλοι σχεδόν οι φίλοι τως υιων μου (30και κάτι ) δηλωσαν. Μέχρι τέλος Ιουνίου θα εχει προχωρήσει πολύ ο εμβολιασμός και πολλοι θα έχουν κάνει και δεύτερη δόση. Να δούμε πόσο γρήγορα θα συμβάλει αυτό στην αποκλιμάκωση σε συνδιασμό και με τις υψηλότερες θερμοκρασίες του καλοκαιριού.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

«Η Ινδία αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα σε μία μεγάλη κρίση. Είναι φυσικό σε πολλές περιοχές να υπάρχει έλλειψη οξυγόνου. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε μίαμιση εβδομάδα.

«Το ινδικό στέλεχος διαδίδεται πάρα πολύ εύκολα. Είναι φυσικό να είναι όλοι ανήσυχοι. Ξέρουμε ότι θα νικήσει η Ινδία. Τις επόμενες θα χρειαστούν 500.000 κρεβάτια, 200.000 νοσοκόμες και 150.000 γιατροί!», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπάρμπας στο protothema,gr.

Ενω στο εμβολιαστικο κεντρο του Περιστεριου διαβασα κανουνε Astra ,το 2 ραντεβου μου στο εν λογω κεντρο ειναι μετα απο 3 βδομαδες αρα δεν ειναι Astra ,οποτε εμβολιαστικο κεντρο και συγκεκριμενο εμβολιο δεν ισχυει.
Επισης διαβασα οτι σε 3 βδομαδες δευτερο ραντεβου ειναι pfizer ,
σε ενα μηνα Moderna

18/5 το πρώτο και 16/6 το δεύτερο. Συνεπώς υποθέτω με βάση τις ημερομηνίες πάω για phizer η monderna.
Παντως από χτες το βράδυ πρέπει να γίνεται χαμός με το που άνοιξαν και οι ηλικίες 45-49.
Ανανέωση σελίδας έκανα για να πάρω ημερομηνίες για την γυναίκα και τσουπ πήγε δύο μέρες μετά από μένα.
Κι εγω ετσι. Με τι πρωτο στις 14/5 μου εβαλαν το δευτερο στις 11/6.

Εγώ μπήκα στο σύστημα περίπου στις 2 το πρωί, χωρίς να μου έχει έρθει ακόμα SMS, παρότι γραμμένος από πέρυσι στην άυλη.

Μου έβγαλε με την πρώτη 20/5 και 10/6 στο Περιστέρι, οπότε Pfizer. Έβαλα και την επιλογή να με ειδοποιήσουν αν ανοίξει slot νωρίτερα.

Φίλος μου που το αμέλησε λίγο και μπήκε πριν από καμιά ώρα το νωρίτερο που του έβγαλε ήταν 15/6 και 6/7. Οπότε τα slots φεύγουν αρκετά γρήγορα..

ποια εμβολια ειναι με mrna ?

ειναι λογικο να εχεις παρενεργιες (πυρετο, κλπ) με mrna εμβολια?
Νομιζα οτι αυτο ισχυει μονο για τα υπολοιπα εμβολια που στην ουσια σου χορηγουν τον ιο απενεργοποιημενο....

Γιάννη, δεν υπάρχει κάποια λογική στις αντιδράσεις του καθενός από μας στα εμβόλια.....
Όλοι είμαστε ιδιαίτερες περιπτώσεις!

Νομιζα οτι αυτο ισχυει μονο για τα υπολοιπα εμβολια που στην ουσια σου χορηγουν τον ιο απενεργοποιημενο....
Ε μην τρελαθούμε τώρα με λίγα δέκατα και πόνο στο μπράτσο... Τόσο ευαίσθητοι πχια...

Αυτό το παρακάτω πού ανακοίνωσαν μου φέρνει μία κάποια περιέργειά για το αν θα πραγματοποιηθεί...
Εύχομαι να είμαι λάθος,αλλά δε τα βλέπω και τόσο αισιόδοξα τα πράγματά.

«Μέσα Σεπτέμβρη θα πετάξουμε τις μάσκες» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Όταν τελειώσει το 90% των εμβολιασμών θα πετάξουμε τις μάσκες, τότε αναμένουμε να το έχουμε πετύχει».

Pfizer και Moderna.
Δεν υπάρχει κανόνας, μιάς και έχουν εμφανιστεί παρενέργειες σε όλους του τύπους εμβολίων.

Μεγαλη Βρετανια:

Μεχρι τις 21 Απριλη του 2021 στα 22 εκατομυρια πρωτων δοσεων του AstraZeneca.
η φαρμακοεπαγρυπνηση ειχε δηλωμενα 205 θρομβολυτικα περιστατικα απο τα οποια 40 απεβιωσαν,

Στο ιδιο χρονικο διαστημα δηλωθηκαν 4 θρομβολυτικα περιστατικα
απο τα 4,4 εκατομυρια δευτερων δοσεων του AstraZeneca.

Status
Not open for further replies.