Αυτό που με τρόμαξε εμένα είναι πως λέει ότι κάθε χρόνο έχουμε διαρροές βιολογικού υλικού από εργαστήρια και ότι τα επίπεδα ασφαλείας είναι αστεία. Άκου επιπέδου οδοντιατρίου!το αρθρο στο οποίο αναφέρεται η WSJ είναι του Nicholas Wade
Αυτό που με τρόμαξε εμένα είναι πως λέει ότι κάθε χρόνο έχουμε διαρροές βιολογικού υλικού από εργαστήρια και ότι τα επίπεδα ασφαλείας είναι αστεία. Άκου επιπέδου οδοντιατρίου!το αρθρο στο οποίο αναφέρεται η WSJ είναι του Nicholas Wade
Δεν ξέρω αλλά αρχίζουν να ακούγονται φωνές ότι από Οκτώβριο θα ξανακλειστούμε. Και δεν μου φαίνεται καθόλου παράλογο αφού το καλοκαίρι θα γίνει mixed grill από εμβολιασμένους, μη εμβολιασμένους, τουσρίστες κλπ
Για να γίνει αυτό που γράφεις, απαιτείται ένα επίπεδο οργάνωσης, πρόβλεψης και συνειδητοποίησης Ιάσων. Από μέρους του κράτους και της ηγεσίας πρώτα. Το οποίο κατόπιν θα διοχετευθεί κατάλληλα στην κοινωνία.Κανονικά σε χώρες σαν τη δική μας (μικρός πληθυσμός με τουριστικές ανάγκες) έτσι θα'πρεπε να γίνεται: άνοιγμα με συγκρατημένα μέτρα μέχρι να υπάρξει πρόβλημα, και μετά κλείσιμο για 2-3 βδομάδες (κανονικό όμως) μέχρι να καθαρίσει. Και μετά επανάληψη.
Εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε το συγκρατημένο άνοιγμα πέρσι, αλλά στο κλείσιμο κάναμε την πάπια.
Προσωπικά προτιμώ να επικεντρώνομαι στην ευθύνη μου ως πολίτης, και μετά να κράζω την κυβέρνηση για τα δικά της.Για να γίνει αυτό που γράφεις, απαιτείται ένα επίπεδο οργάνωσης, πρόβλεψης και συνειδητοποίησης Ιάσων. Από μέρους του κράτους και της ηγεσίας πρώτα. Το οποίο κατόπιν θα διοχετευθεί κατάλληλα στην κοινωνία.
Αυτό προφανώς δεν υπάρχει.
Όλα τα μέτρα έως τώρα είναι πρόσκαιρα και ευκαιριακά. Δηλαδή βλέποντας και κάνοντας, "ας αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα τώρα, για τούτη τη στιγμή και αργότερα βλέπουμε". Χωρίς πρόβλεψη για το μέλλον, χωρίς εναλλακτικά σενάρια, αν κάτι δεν πάει καλά. Γι' αυτό και τόσα πολλά και αντιφατικά μέτρα.
Και δε βλέπω δυνατότητα αλλαγής. Έτσι πορευόμαστε ως τώρα και έτσι θα συνεχίσουμε. Plan B, Plan C, κλπ. είναι έξω από τον τρόπο που λειτουργεί η ελληνική κοινωνία και το κράτος ως σύνολο. Μακάρι να ήταν αλλιώς.
Ε εντάξει εννοώ τα βασικά όπως, ρίγος, πόνος στο σημείο της ένεσης, κόπωση, πονοκέφαλος, πόνοι στους μυς και δέκατα.Τι εννοείς "από όλα";
Να διορθώσω την ανάρτηση μου, η ιατροδικαστής, δεν μιλάει για ανεξήγητα ευρήματα επι των νεκροψιών, μιλάει για ανεξέγητη συμπεριφορά των ζωτικών οργάνων όπως φαίνονται σε αξονικές σε ζώντες μετά την ασθένεια, και μιλάει για πολύ περίεργη συμπεριφορά του ιου ως προς την μετάδοση, δεν αρρωσταίνουν όλοι σε μια οικογένεια, αξίζει να ακούσετε το πρώτο μέρος της συνέντευξηςμ το είχα ακούσει πριν το Πάσχα.Πολλά νεύρα και μεγάλη ένταση δύο φορές που πήγα σε εμβολιαστικά κέντρα τσακωμοί, λιποθυμίες και αρνητική ενέργεια.
Μια γυναίκα λιποθύμησε μετά από 5 λεπτά όπως καθόταν να περάσει το 15λεπτο, την πήραν με φορείο στα έκτακτα του νοσοκομείου, μια άλλη γυναίκα ήθελε να βγάλει φωτογραφίες βίντεο την ώρα που έκαναν εμβόλιο στον άντρα της και πλακώθηκε με τους γιατρούς έφεραν αστυνομία στο τέλος, άλλοι βριζόταν για την σειρά να κάνουν το εμβόλιο, η κατάσταση των ανθρώπων είναι άσχημη, ο κάθε ένας θεωρεί ότι όλοι οι άλλοι φταίνε, ότι οι άλλοι είναι ανεύθυνοι.
Δικό μου αυθαίρετο συμπέρασμα: Περνάμε στην νέα φάση, όπου θέλοντας και μη θα γίνει ανοσία της αγέλης με την διασπορά του ιού παντού.
Απο Γερμανία ξαδέρφη μου 55 ετών μου είπε ότι και εκεί δεν είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο σε αυτή την ηλικία, και μάλιστα οι περισσότεροι αποφεύγουν να το κάνουν. Ούτε καν ισχυρή σύσταση δεν υπάρχει, ούτε οι εργοδότες ζορίζουν υπαλλήλους, σαν να αφήνουν την κατάσταση να κυλήσει μόνη της.
Άλλη πληροφορία απο Ιατρικό Κέντρο, παρόλο που οι νοσηλεύτριες εκεί εμβολιάστηκαν υποχρεωτικά από τις πρώτες στην Ελλάδα, δυστυχώς μεγάλο ποσοστό τους, βρίσκεται θετικό στα τεστ καθε 3-4 μήνες, οι γιατροί μιλάνε για πολύ περίεργο και μη προβλέψιμο στην συμπεριφορά ιό.
Τέλος μια συνέντευξη της πολύ διάσημης Ελληνίδας Χαράς Σπηλιοπούλου κορυφαία Ιατροδικαστής με προβλημάτισε πάρα πολύ καθώς λέει σχετικά με τον ιο ότι είναι πάρα πολύ περίεργα και ανεξήγητα επιστημονικά τα ευρήματα των νεκροψιών σε ανθρώπους που έχουν πεθάνει από τον ιο.
![]()
Χαρά Σπηλιοπούλου: «Έγινα ιατροδικαστής για να εξοικειωθώ με τον θάνατο» | LiFO
Ο Γιάννης Πανταζόπουλος συνομιλεί με την καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και διευθύντρια στο Εργαστήριο Ιατρικής και Τοξικολογίας του ΕΚΠΑ, Χαρά Σπηλιοπούλου. Μια συζήτηση για την ιατροδικαστική επιστήμη, τη ζωή και τον θάνατο...www.lifo.gr
Το εμβόλιο καταπολεμά τον κορωνοϊό, και όχι την ανατροφή των ανθρώπων. Αυτή είναι δουλειά της οικογένειας και του σχολείου.Πολλά νεύρα και μεγάλη ένταση δύο φορές που πήγα σε εμβολιαστικά κέντρα τσακωμοί, λιποθυμίες και αρνητική ενέργεια.
Μια γυναίκα λιποθύμησε μετά από 5 λεπτά όπως καθόταν να περάσει το 15λεπτο, την πήραν με φορείο στα έκτακτα του νοσοκομείου, μια άλλη γυναίκα ήθελε να βγάλει φωτογραφίες βίντεο την ώρα που έκαναν εμβόλιο στον άντρα της και πλακώθηκε με τους γιατρούς έφεραν αστυνομία στο τέλος, άλλοι βριζόταν για την σειρά να κάνουν το εμβόλιο, η κατάσταση των ανθρώπων είναι άσχημη, ο κάθε ένας θεωρεί ότι όλοι οι άλλοι φταίνε, ότι οι άλλοι είναι ανεύθυνοι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.