Ιοί

Status
Not open for further replies.
Αν ο ΔΥ αρρωστήσει ή μπει σε καραντίνα, δεν χάνει το ψωμί του.
Από αυτό και μόνο θα έπρεπε να υπάρχει λίγη τσίπα και να τρέξουνε όλοι να το κάνουν.
Και το λέω σαν ΔΥ.

Εγώ βλέπω ότι είναι στο μέσο όρο του γενικού πληθυσμού, 53%. Και λίγο καλύτερα αν σκεφτείς ότι ο μέσος όρος ηλικίας των υπηρετούντων σε σώματα ασφαλείας είναι μικρότερος απο το γενικό πληθυσμό. Δεν υπάρχουν 70άρηδες αστυνομικοί.

Ε, τότε θα λέει χαζομάρες η Καθημερινή. Θα διαβάζουμε από Πρώτο Θέμα και πάνω. :)

Μα, αυτό γράφει το άρθρο της Καθημερινής. Δεν το διάβασες;

Το ποσοστό θεωρείται χαμηλό για αυτούς, που υποτίθεται θα έπρεπε να ήταν σχεδόν στο σύνολο τους εμβολιασμένοι. Εδώ, κόβουν το μισθό από τους γιατρούς, που είναι στο 95%.

Διαφορετική αντιμετώπιση των σωμάτων ασφαλείας για μην χάσουν ψήφους (για να στο κάνω λιανά). Κατάλαβες;

Δεν νομίζω να είναι το ίδιο τα σώματα ασφαλείας με το υγειονομικό προσωπικό όσον αφορά τον εμβολιασμό.
Βασικά το υγειονομικό προσωπικό στην περίπτωση αυτή δεν συγκρίνεται με καμία άλλη ομάδα.
Για αυτό και κάνανε το εμβόλιο πρώτοι: πριν τους ηλικιωμένους, πριν τους ανοσοκατασταλμένους, πριν τους καρκινοπαθείς.
Είναι εύκολο να τα ρίχνουμε όλα στο γνωστό κίνητρο, αλλά όταν τους εμβολιάζανε πρώτους λέγατε και τότε για ψήφους?
Δεν είναι δυνατόν να μπαίνει ο άλλος στο νοσοκομείο με βαρύ εγκεφαλικό, να κολλάει μέσα στο νοσοκομείο κορωνοϊό και να πεθαίνει από κορονωϊό.
Και το κόλλησε μέσα στο νοσοκομείο από το προσωπικό γιατί έγινε την περίοδο που απαγορευόταν οι συνοδοί.
Να κόψουν όχι μόνο τον μισθό αλλά και τον κwlo στους ανεμβολίαστους γιατρούς που πάνε κόντρα στην επιστήμη και κάνουν του κεφαλιού τους.
Το ίδιο και στους υγειονομικούς.

Η υποχρεωτικότητα έπρεπε να ξεκινήσει από το υγειονομικό προσωπικό. Εξαρχής, από πέρυσι τον Δεκέμβριο που πρωτοήρθα τα εμβόλια.
Και φυσικά να ακολουθήσουν όλοι οι άλλοι.
Όλοι.

Το ποσοστό θεωρείται χαμηλό για αυτούς, που υποτίθεται θα έπρεπε να ήταν σχεδόν στο σύνολο τους εμβολιασμένοι. Εδώ, κόβουν το μισθό από τους γιατρούς, που είναι στο 95%.

Διαφορετική αντιμετώπιση των σωμάτων ασφαλείας για μην χάσουν ψήφους (για να στο κάνω λιανά). Κατάλαβες;
Θες να πεις ότι τα σώματα ασφαλείας ψηφίζουν κατά πλειοψηφία ΝΔ και γι αυτό τους φέρονται με το γάντι, ενώ οι υγειονομικοί ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και γι αυτό υποχρεούνται να εμβολιαστούν;

Κατ αρχήν αν πιστεύεις το πρώτο μάλλον γεννήθηκες το 1967 και πέρασες τις δεκαετίες του '80 και '90, μέχρι και το 2004 σε χειμερία νάρκη. Αλλιώς δεν εξηγείται πως έχασες την άλωση Αστυνομίας και Στρατού απο το ΠΑΣΟΚ. Αν πιστεύεις το δεύτερο, τότε μάλλον μπερδεύεις την κυριαρχία σε συνδικαλιστικά όργανα με την εκλογική συμπεριφορά των μελών μιας επαγγελματικής τάξης.

Επί της ουσίας σου απάντησε ο chrisssb. Αδυνατώ να καταλάβω πως σου διαφεύγει η πολύ μεγαλύτερη ανάγκη για εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού απο τους Αστυνομικούς και στρατιωτικούς. Πάντως μην ανησυχείς, έρχεται και η σειρά τους: Στο τραπέζι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στις Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας

Υ.Γ. Η παρούσα απάντηση θα μείνει για μια ώρα περίπου, μόλις τη διαβάσεις θα διαγραφεί. Τυχόν απαντήσεις σου ή άλλα ποστ με πολιτικό περιεχόμενο θα φύγουν.

Είναι εύκολο να τα ρίχνουμε όλα στο γνωστό κίνητρο, αλλά όταν τους εμβολιάζανε πρώτους λέγατε και τότε για ψήφους?
Δεν είναι δυνατόν να μπαίνει ο άλλος στο νοσοκομείο με βαρύ εγκεφαλικό, να κολλάει μέσα στο νοσοκομείο κορωνοϊό και να πεθαίνει από κορονωϊό.
Και το κόλλησε μέσα στο νοσοκομείο από το προσωπικό γιατί έγινε την περίοδο που απαγορευόταν οι συνοδοί.
Λέγαμε; Ποιοι λέγαμε;
Δεν είναι επίσης δυνατόν να σου την "πέφτουν" ανεμβολίαστοι αστυνομικοί ενώ διαδηλώνεις και να κολλάς στους δρόμους κορωνοϊό και να πέθαινεις από κορονωϊό.

Θες να πεις ότι τα σώματα ασφαλείας ψηφίζουν κατά πλειοψηφία ΝΔ και γι αυτό τους φέρονται με το γάντι, ενώ οι υγειονομικοί ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και γι αυτό υποχρεούνται να εμβολιαστούν;
Δεν θέλω να πω τίποτα, είναι γενικώς γνωστό τι ψηφίζουν αυτές οι ομάδες.

Λέγαμε; Ποιοι λέγαμε;
Δεν είναι επίσης δυνατόν να σου την "πέφτουν" ανεμβολίαστοι αστυνομικοί ενώ διαδηλώνεις και να κολλάς στους δρόμους κορωνοϊό και να πέθαινεις από κορονωϊό.
Εσύ έβγαλες και πόρισμα από ποιον κόλλησες ενώ "διαδηλώνεις" υπό καθεστώς lockdown κατά τη διάρκεια υγειονομικής κρίσης. Οι μολυσμένοι μπάτσοι και οι "καθαροί" διαδηλωτές.

Μετά τα πιστοποιητικά φρονημάτων, βγάλαμε και τα υγειονομικά πιστοποιητικά, λόγω φρονημάτων. Τίποτα άλλο;

• Like
Reactions: Paris2018
Εσύ έβγαλες και πόρισμα από ποιον κόλλησες ενώ "διαδηλώνεις" υπό καθεστώς lockdown κατά τη διάρκεια υγειονομικής κρίσης. Οι μολυσμένοι μπάτσοι και οι "καθαροί" διαδηλωτές.

Μετά τα πιστοποιητικά φρονημάτων, βγάλαμε και τα υγειονομικά πιστοποιητικά, λόγω φρονημάτων. Τίποτα άλλο;

Εσύ τα λες αυτά. Εγώ όχι.

"Υπέρ του εμβολιασμού, κατά της υποχρεωτικότητας"

Είναι "υπέρ του εμβολιασμού" οι άνθρωποι, αλλά στα πλακάτ που κρατάνε βλέπω:
1. Bill Gates
2. οι μάσκες δε δουλεύουν
3. Μας κλέβουν το DNA μας
4. Εντεχνοκλισέ τύπου "για να μην αποθάνουμε πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε"
5. Δήθεν απόδειξη από τη Λάρισα ότι ο κόσμος δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί
6. Έχει κι άλλα από πίσω που βαριέμαι να τα ψάξω.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η είδηση δεν είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι διαμαρτύρονται. Η είδηση είναι ότι τους πληρώνουμε με κρατικά χρήματα για να εργάζονται σε νοσοκομεία.

Κατά τα άλλα, είναι "υπέρ του εμβολιασμού, απλά κατά της υποχρεωτικότητας". Κατά γράμμα δηλαδή η γραμμή που περνάει το γνωστό κόμμα.

• Like
Λέγαμε; Ποιοι λέγαμε;
Ποιοι?
Μα όσοι θυμηθήκαν το πολιτικό κόστος του υποχρεωτικού εμβολιασμού (και που για αυτό δεν γίνεται).
Εσύ το ανέφερες, όχι εγώ.
Εγώ απλά απάντησα.
Το χειρότερο όλων είναι το πολιτικό κόστος που όλοι φοβούνται και δεν μιλάνε όλοι για την αναγκαιότητα του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Εκτός και αν η Ιταλία έχει χούντα που υποχρεώνει τους εκπαιδευτικούς να εμβολιαστούν.
Εδώ το κάνουν όλοι αβαβα.
Κυβέρνηση, αξιωματική αντιπολίτευση και λοιπά κόμματα.
Σαν Μαρίες Αντουανέτες άπαντες.
Με ήξεις αφήξεις, και έτσι και αλλιώς και ναι να το κάνουν όλοι αλλά όχι υποχρεωτικά κ.λπ.
Χαϊδεύουν τα αυτάκια των ψεκασμένων εκτός και αν περιμένουν κανένα θαύμα και ξαφνικά να έρθουν οι ψεκ στα συγκαλά τους.
Μακάρι!
Μετά να περιμένουμε για θαύμα να πειστούν όλοι και για το ότι η γη δεν είναι επίπεδη.

ΥΓ. είναι κακό τα συναισθήματα μας, να ορίζουν τη αντίληψη μας. Όχι! οι υγειονομικοί σωστά πήρανε πρώτοι σειρά για εμβολιασμό και σωστά πρώτοι θα υποχρεωθούν.

"Υπέρ του εμβολιασμού, κατά της υποχρεωτικότητας"

Είναι "υπέρ του εμβολιασμού" οι άνθρωποι, αλλά στα πλακάτ που κρατάνε βλέπω:
1. Bill Gates
2. οι μάσκες δε δουλεύουν
3. Μας κλέβουν το DNA μας
4. Εντεχνοκλισέ τύπου "για να μην αποθάνουμε πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε"
5. Δήθεν απόδειξη από τη Λάρισα ότι ο κόσμος δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί
6. Έχει κι άλλα από πίσω που βαριέμαι να τα ψάξω.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η είδηση δεν είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι διαμαρτύρονται. Η είδηση είναι ότι τους πληρώνουμε με κρατικά χρήματα για να εργάζονται σε νοσοκομεία.

Κατά τα άλλα, είναι "υπέρ του εμβολιασμού, απλά κατά της υποχρεωτικότητας". Κατά γράμμα δηλαδή η γραμμή που περνάει το γνωστό κόμμα.

Κατά της υποχρεωτικότητα για... λόγους ...αρχής και ας πεθαίνει κόσμος.
Έχει το θράσος ο ηλίθιος να ζητάει να αναγνωριστούν οι θάνατοι από κορωνοϊό εργατικό ατύχημα. Δεν βρέθηκε ένας δημοσιογράφος να τον ρωτήσει αν θα συνεχίσει να το θεωρεί εργατικό ατύχημα σε όσους πεθάνουν γιατί ενώ είχαν την δυνατότητα δεν θέλανε να το κάνουν?
Πιο υποκριτής πεθαίνεις.
Αυτός ο κακός συνδικαλισμός που τελικά έθαψε τον συνδικαλισμό.

• Like
Ερώτηση... Εγώ σαν επίδοξος και φέρελπις πιθανός αυριανός νοσηλευόμενος οποισδήποτε αρρώστειας... δεν έχω δικαίωμα να ζητήσω να μην έρχομαι σε επαφή με ανεμβολίαστο νοσηλευτικό προσωπικό ? Με υποχρεώνει κάποιος νόμος να δέχομαι φροντίδα απο άτομα υψηλής επικινδυνότητας όσον αφορά τον κορωνοιό ? Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας και δεν θέλω να έρχομαι υποχρεωτικά σε επαφή με ανεμβολίαστα άτομα ή αυτά να πλησιάζουν σε επικίνδυνη απόσταση απο το φαγητό μου, τα ρούχα μου, τα φάρμακά μου ούτε ακόμα φορώντας την ειδική στολή - γιατί ακόμα και μ'αυτήν υπάρχει ανταλλαγή αέρα του ανεμβολίαστου με το περιβάλλον και δεν ξέρουμε τις μακροχρόνιες συνέπειες... Ζητάω πολλά σε σχέση με την υποχρεωτικότητα απ'ότι ζητούν αυτοί ?

Ερώτηση... Εγώ σαν επίδοξος και φέρελπις πιθανός αυριανός νοσηλευόμενος οποισδήποτε αρρώστειας... δεν έχω δικαίωμα να ζητήσω να μην έρχομαι σε επαφή με ανεμβολίαστο νοσηλευτικό προσωπικό ? Με υποχρεώνει κάποιος νόμος να δέχομαι φροντίδα απο άτομα υψηλής επικινδυνότητας όσον αφορά τον κορωνοιό ? Είμαι κατά της υποχρεωτικότητας και δεν θέλω να έρχομαι υποχρεωτικά σε επαφή με ανεμβολίαστα άτομα ή αυτά να πλησιάζουν σε επικίνδυνη απόσταση απο το φαγητό μου, τα ρούχα μου, τα φάρμακά μου ούτε ακόμα φορώντας την ειδική στολή - γιατί ακόμα και μ'αυτήν υπάρχει ανταλλαγή αέρα του ανεμβολίαστου με το περιβάλλον και δεν ξέρουμε τις μακροχρόνιες συνέπειες... Ζητάω πολλά σε σχέση με την υποχρεωτικότητα απ'ότι ζητούν αυτοί ?

Χαχα ωραίο ήταν αυτό.
Μου φαίνεται θες να γίνεις ο πρώτος Έλληνας ασθενής που θα πεθάνει από έλλειψη νερού εντός νοσοκομείου.
Και κατουρημενος και διαψασμενος

Όλοι στην οικογένειά μου είναι εμβολιασμένοι και όταν γράφω "όλοι" εννοώ,εμένα,την σύζυγο,τα 2 μου παιδιά και την μητέρα μου.
Όμως,αφού και εμβολιασμένος,αν δεν τηρείς τα μέτρα προφύλαξης,μπορείς να κολλήσεις-άρα και να μεταδόσεις-τον ιό,γιατί είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος
να κολλήσει ένας ασθενής σε νοσοκομείο τον ιό από έναν ανεμβολίαστο υγειονομικό παρά από έναν εμβολιασμένο;
Στο κάτω-κάτω,ποτέ δεν μας είπαν να κάνουμε το εμβόλιο για να μην κολλήσουμε.
Μας είπαν να κάνουμε το εμβόλιο για να μην πεθάνουμε.

Όλοι στην οικογένειά μου είναι εμβολιασμένοι και όταν γράφω "όλοι" εννοώ,εμένα,την σύζυγο,τα 2 μου παιδιά και την μητέρα μου.
Όμως,αφού και εμβολιασμένος,αν δεν τηρείς τα μέτρα προφύλαξης,μπορείς να κολλήσεις-άρα και να μεταδόσεις-τον ιό,γιατί είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος
να κολλήσει ένας ασθενής σε νοσοκομείο τον ιό από έναν ανεμβολίαστο υγειονομικό παρά από έναν εμβολιασμένο;
Στο κάτω-κάτω,ποτέ δεν μας είπαν να κάνουμε το εμβόλιο για να μην κολλήσουμε.
Μας είπαν να κάνουμε το εμβόλιο για να μην πεθάνουμε.
Γιατί δεν κολλάνε όλοι οι εμβολιασμενοι κι αν κολλήσουν νοσούν και μεταδίδουν σε μικρότερο βαθμό.Τι είναι καλύτερα λοιπον, να σε περιθάλψει εμβολιασμενος η ανεμβολιαστος;

Γιατί δεν κολλάνε όλοι οι εμβολιασμενοι κι αν κολλήσουν νοσούν και μεταδίδουν σε μικρότερο βαθμό.Τι είναι καλύτερα λοιπον, να σε περιθάλψει εμβολιασμενος η ανεμβολιαστος;
Aπό που προέκυψε αυτό;Γιατί οι επιστήμονες ουδέποτε υποστήριξαν κάτι τέτοιο.Άσε δε,που το πως νοσούν,ουδόλως έχει να κάνει με την μεταδοτικότητα.

Status
Not open for further replies.