Στοιχεία Ημέρας (σε σχέση με χθες)
▫ PCR: 81.704 (+21.011). Rapid: 462.762 (+98.773). Σύνολο: 544.466 (+119.784)
Ο Δήμος μας (φαντάζομαι κι άλλοι) έχουν σύμβαση με συγκεκριμένο εργαστήριο στην Μεσογείων για κόστος 40€ κανονικά με απόδειξη. Έλεος με τα λαμόγια .Το 50ρικο χωρις αποδειξη για το pcr εχει βαρεσει κοκκινα...
Αντώνη, τον Ιούνιο είχα τον πατέρα μου στο νοσοκομείο για ένα μήνα (όχι για covid)Το 50ρικο χωρις αποδειξη για το pcr εχει βαρεσει κοκκινα...
Ξεφτίλα και κατάντια.
![]()
Υγειονομική «βόμβα» με χιλιάδες Πακιστανούς το Σύνταγμα στο ρεβεγιόν - Εκκωφαντικά απούσα η ΕΛΑΣ
Οι εικόνες από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Συντάγματος έχουν προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων.www.newsbomb.gr
![]()
Χιλιάδες Πακιστανοί κατέκλυσαν το Σύνταγμα για να γιορτάσουν την αλλαγή του χρόνου (βίντεο)
Δείτε στα στιγμιότυπα τον πανικό που επικράτησε στην πλατείαwww.protothema.gr
Περαστικά σε όλους σας!Καλημέρα και καλή χρονιά
Σε φάση αναρρωσης μετά απο θετικά τεστ (τριτη μέρα εγώ 5-6 οι υπόλοιποι) όλοι η οικογένεια μου,
τριπλό εμβόλιασμενος εγώ και διπλό κόρη και σύζυγος όλοι με συμπτώματα που σε άλλες εποχές ούτε depon δεν θα περνάμε
Full βιταμίνη C Κ2D3 μαγνήσιο και ψευδάργυρο και B complex
Και μεις είχαμε τα εξής :Καλημέρα και καλή χρονιά
Σε φάση αναρρωσης μετά απο θετικά τεστ (τριτη μέρα εγώ 5-6 οι υπόλοιποι) όλοι η οικογένεια μου,
τριπλό εμβόλιασμενος εγώ και διπλό κόρη και σύζυγος όλοι με συμπτώματα που σε άλλες εποχές ούτε depon δεν θα περνάμε
Full βιταμίνη C Κ2D3 μαγνήσιο και ψευδάργυρο και B complex
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.