Ιοί

Status
Not open for further replies.
Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε, με τις ευλογίες της κράτους, η έκθεση Ποσειδωνια.

Μιλάμε για τρελό κόσμο (απ όλο τον κόσμο) και όλοι λυσσασμένοι για επαφές, αγκαλίτσες και φωτό.

Για να μη μιλήσω για τα πολλά (επίσημα) πάρτυ που γίνονταν κάθε μέρα μετά τη λήξη της έκθεσης.

Μιλάμε δλδ για μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια αναζωπυρωσης της μετάδοσης του ιού.

Η γυναίκα μου (που αναγκαστικά ήταν κάθε μέρα εκεί) κόλλησε (και με δίκη της ευθύνη, βέβαια γιατί, παρασυρόμενη (κακώς) από την γενική διάθεση προφανώς δεν πρόσεχε όσο έπρεπε).

Εγώ τώρα, που προσέχω 2 χρόνια σαν τον μ@λ@κ@ (και προφανώς έχω κάνει εμβόλια κλπ) γιατί να ρισκάρω την υγεία μου (αναφέρομαι βασικά σε πιθανές μακροπρόθεσμες και μη εύκολα αντιληπτές συνέπειες) και (στην καλύτερη) να χάσω 1-2 εβδομάδες από τη ζωή μου (κλεισμένος σπίτι καλοκαιριάτικα) λόγω της τραγικής ανευθυνότητας των άλλων;

Ποσό δύσκολο και τι κακό θα έκανε αν η μάσκα παρέμενε υποχρεωτική σε κλειστούς χώρους; (εγώ το τηρώ ακόμη αυτό)

Στα διάλα όλοι τους!

😐

Δεν συμφωνω μαζι σου, με το να κλεινεσαι στο σπιτι καλοκαιριατικα λογω ενος υποτιθεμενου κινδυνου του ιου.... εκτος και αν ανηκεις σε ευπαθεις ομαδες οποτε τοτε καλα κανεις.

Δηλαδη τι θα κανεις στη ζωη σου εαν σου πουν )που θα στο πουν) οτι ο ιος αυτο ηρθε για να μεινει. Δεν θα βλεπεις τους αλλους ; Δεν θα πηγαινεις σε γιορτες ; Δεν θα συμμετεχεις στα κοινα ;
Δεν θα βγαινεις ; Δεν θα φλερταρεις ; Δεν θα αγκαλιαζεις τους αγαπημενους φιλους ; Θα κλειστεις πριμενοντας τι ; Δηλαδη ετσι θα ζησεις αιωνια ; Ισως εαν πιστευεις οτι ετσι αξιζει μια ζωη.

Βεβαια ακομα και αν προσπερασεις τον ιο, μπορει να σου πουν μη βγεις το βραδυ γιατι μπορει να σου κοψουν τον λαιμο, μη πηγαινεις σε αυτες τις περιοχες, μην πας στο γηπεδο γιατι θα στην πεσουν ορδες αγριων, μην πας σε συναυλιες γιατι μπορει να φας μια βελονα απο αγνωστη προελευση και διαφορα αλλα τετοια....

Ενταξει μπορει καποιος να βολευτει με Νετφλιξ και προβολια. Αλλα δε ειναι ο τροπος ζωης που επιλεγουμε πολλοι απο εμας. Ουτε η φοβια ενος υποτιθεμενου θανατου θα μας αλλαξει την εμπειρια και την φιλοσοφια ζωης μας.

Αμα θελετε να ζησετε για παντα ετσι καντε το. Ραδικια αναποδα τελικα ολοι τα βλεπουν, πολλες φορες πολυ πιο γρηγορα απ'οτι περιμεναν. Αν ειναι να παεσβησει καποιος την ζωη πριν την ζησει ε ας παει και το παλιαμπελο.

Last edited:
Τα 7 νησιά που «βράζουν» - Έσπασε τα κοντέρ η Μύκονος.

Δεν συμφωνω μαζι σου, με το να κλεινεσαι στο σπιτι καλοκαιριατικα λογω ενος υποτιθεμενου κινδυνου του ιου.... εκτος και αν ανηκεις σε ευπαθεις ομαδες οποτε τοτε καλα κανεις.

Δηλαδη τι θα κανεις στη ζωη σου εαν σου πουν )που θα στο πουν) οτι ο ιος αυτο ηρθε για να μεινει. Δεν θα βλεπεις τους αλλους ; Δεν θα πηγαινεις σε γιορτες ; Δεν θα συμμετεχεις στα κοινα ;
Δεν θα βγαινεις ; Δεν θα φλερταρεις ; Δεν θα αγκαλιαζεις τους αγαπημενους φιλους ; Θα κλειστεις πριμενοντας τι ; Δηλαδη ετσι θα ζησεις αιωνια ; Ισως εαν πιστευεις οτι ετσι αξιζει μια ζωη.

Βεβαια ακομα και αν προσπερασεις τον ιο, μπορει να σου πουν μη βγεις το βραδυ γιατι μπορει να σου κοψουν τον λαιμο, μη πηγαινεις σε αυτες τις περιοχες, μην πας στο γηπεδο γιατι θα στην πεσουν ορδες αγριων, μην πας σε συναυλιες γιατι μπορει να φας μια βελονα απο αγνωστη προελευση και διαφορα αλλα τετοια....

Ενταξει μπορει καποιος να βολευτει με Νετφλιξ και προβολια. Αλλα δε ειναι ο τροπος ζωης που επιλεγουμε πολλοι απο εμας. Ουτε η φοβια ενος υποτιθεμενου θανατου θα μας αλλαξει την εμπειρια και την φιλοσοφια ζωης μας.

Αμα θελετε να ζησετε για παντα ετσι καντε το. Ραδικια αναποδα τελικα ολοι τα βλεπουν, πολλες φορες πολυ πιο γρηγορα απ'οτι περιμεναν. Αν ειναι να παεσβησει καποιος την ζωη πριν την ζησει ε ας παει και το παλιαμπελο.

Μα δεν είπε κανείς να κλειστούμε μέσα. Να φοράμε μάσκες σε κλειστούς χώρους λέμε. Δε βλέπω πού είναι το κακό - το αντίθετο.

• Like
Reactions: spcav

Θέλω να ελπίζω ότι απλά δεν κατάλαβες τι εγραψα.

Σπιτι μου κάθομαι προληπτικά, σε περιπτωση που έχω ήδη κολλήσει από τη γυναίκα μου, για να προστατεύσω τους άλλους, όχι τον εαυτό μου (εγώ έτσι κι αλλιως, μάλλον σχετικα χαλαρά θα το περάσω (λόγω εμβολιων κλπ) / αν έχω κολλήσει τελικά).

Απλα θέματα κοινωνικής συνειδησης.

Last edited:
Μα δεν είπε κανείς να κλειστούμε μέσα. Να φοράμε μάσκες σε κλειστούς χώρους λέμε. Δε βλέπω πού είναι το κακό - το αντίθετο.

Σε σχεδον ολες τις χωρες του..."δυτικου κοσμου" (προσοχη στα εισαγωγικα) η μασκα σε εσωτερικους χωρους εχει καταργηθει μεταξυ των οποιων και σε αυτην που ζω ΕΚΤΟΣ απο μια μονη εξαιρεση τους χωρους των νοσοκομειων, για ευνοητους λογους.

Και γω, στις ελαχιστες φορες που μπαινω σε λεοφορειο επιλεγω να φορεσω μασκα ενω δεν ειναι υποχρεωτικη. Αλλα η φοβια, η μασκα σαν φερετζες, η κοινωνικη αποχη, το να μην βλεπω τα προσωπα των συνανθρωπων μου και τις εκφρασεις τους, τελος. Οποιος ειναι σε ευπαθεις ομαδες πρεπει φυσικα να προσεχει περισσοτερο και να παιρνει τα αναλογα μετρα του.

• Like
Reactions: mikemtb
Θέλω να ελπίζω ότι απλά δεν κατάλαβες τι εγραψα.

Σπιτι μου κάθομαι προληπτικά, σε περοπτωση που έχω ήδη κολλήσει από τη γυναίκα μου, για να προστατεύσω τους άλλους, όχι τον εαυτό μου (εγώ έτσι κι αλλιως, μάλλον σχετικα χαλαρά θα το περάσω (λόγω εμβολιων κλπ) / αν έχω κολλήσει τελικά).

Απλα θέματα κοινωνικής συνειδησης.
Καλα αυτο ειναι αυτονοητο οτι οταν κολησεις θα απομονωθεις. Ακομα και απο γριπη. Η Αδελφη μου εκπαιδευτικος στην Ελλαδα εκανε ολοκληρο θεμα προς τους γονεις που στελναν τα παιδια τους αρρωστα στο σχολειο γιατι μαλλον δεν ξεραν που να τα αφησουν.

Ωραίο το άρθρο, λέει βέβαια το αυτονόητο: ότι τα κρούσματα αυξήθηκαν γιατί έφυγαν οι μάσκες και γενικά ο κόσμος χαλάρωσε.

Αρνητής COVID, αντιεμβολιαστής και αντισημίτης. Προς έκπληξη κανενός, αυτά τα τρία κατά κανόνα πάνε πακέτο. 🤣

Bhakdi's claims, in particular in his YouTube videos and in the book Corona Fehlalarm?, have been extensively fact-checked and found to be variously unsubstantiated, misleading, or false.[39][40]

In Germany, fact-checking activity has included articles at ZDF,[26] the Austrian independent fact-checkers Mimikama,[28][41] dpa,[42] SWR3[43] and the German non-profit correctiv.org.[29] In March 2020, ZDF said "His theses are unscientific, his numbers too low",[26] Mimikama that his statements are "contrary to the scientific consensus of numerous experts, professors and colleagues and was described as largely dubious, unscientific and incorrect".[41] Correctiv fact-checked one of Bhakdi's YouTube videos in June 2020, and found a number of problematic claims, including the claim that any COVID-19 vaccine would be "pointless", and that the virus posed no more threat than influenza.[29]

On the basis of fact checks by Correctiv, ZDF, die Welt, Der Spiegel and Bayerischer Rundfunk, the Süddeutsche Zeitung summed up in April 2020: "What Wodarg and Bhakdi say is not completely wrong, but they mix facts with speculation and disinformation."[44] Writing for Foreign Policy, in September 2020 Tyson Barker (Head of DGAP's Technology & Global Affairs Program)[45] described Bhakdi as a prominent example from a "crop of debunked but credentialed so-called experts minting conspiracy theories and undermining fact-based information".[46]

In October 2020 the University of Mainz issued a statement to the effect that it does not support Bhakdi's views.[5][47][48]

Αρνητής COVID, αντιεμβολιαστής και αντισημίτης. Προς έκπληξη κανενός, αυτά τα τρία κατά κανόνα πάνε πακέτο. 🤣
Και φυσικά εδωσε συνεντευξη - που αλλου?- στον βελοπουλικο ραδιοσταθμο focus.
Αφου δεν εδωσε και καμια οδηγια για αντιμετωπιση του covid με κηραλοιφες παλι καλα.:ROFLMAO:

• Haha
Reactions: pauleta
Και φυσικά εδωσε συνεντευξη - που αλλου?- στον βελοπουλικο ραδιοσταθμο focus.
Αφου δεν εδωσε και καμια οδηγια για αντιμετωπιση του covid με κηραλοιφες παλι καλα.

Γιατί δεν τους φιμώνουν το κρτ μου ; Νησάφι πια με δαύτους , μόνο ζημιά είναι .

Αρνητής COVID, αντιεμβολιαστής και αντισημίτης. Προς έκπληξη κανενός, αυτά τα τρία κατά κανόνα πάνε πακέτο.

Bhakdi's claims, in particular in his YouTube videos and in the book Corona Fehlalarm?, have been extensively fact-checked and found to be variously unsubstantiated, misleading, or false.[39][40]

In Germany, fact-checking activity has included articles at ZDF,[26] the Austrian independent fact-checkers Mimikama,[28][41] dpa,[42] SWR3[43] and the German non-profit correctiv.org.[29] In March 2020, ZDF said "His theses are unscientific, his numbers too low",[26] Mimikama that his statements are "contrary to the scientific consensus of numerous experts, professors and colleagues and was described as largely dubious, unscientific and incorrect".[41] Correctiv fact-checked one of Bhakdi's YouTube videos in June 2020, and found a number of problematic claims, including the claim that any COVID-19 vaccine would be "pointless", and that the virus posed no more threat than influenza.[29]

On the basis of fact checks by Correctiv, ZDF, die Welt, Der Spiegel and Bayerischer Rundfunk, the Süddeutsche Zeitung summed up in April 2020: "What Wodarg and Bhakdi say is not completely wrong, but they mix facts with speculation and disinformation."[44] Writing for Foreign Policy, in September 2020 Tyson Barker (Head of DGAP's Technology & Global Affairs Program)[45] described Bhakdi as a prominent example from a "crop of debunked but credentialed so-called experts minting conspiracy theories and undermining fact-based information".[46]

In October 2020 the University of Mainz issued a statement to the effect that it does not support Bhakdi's views.[5][47][48]
Last edited 28 days ago

ειναι τρελλα αυτο οντως

οντας ο ιδιος εκγλωβισμενος για δυο ημερες στο αεροδρομιο της ζυριχης και με εκατονταδες κοσμο συνωστισμενο (θαναι θαυμα αν δεν εχουμε κολλησει μετα απο ολο αυτο για πρωτη φορα) χωρις μασκες οι 8 στους 10

εχει χτυπησει η βλακεια ταβανι....

Χθες πάντως στο Sporades Star απαίτησαν όλοι οι επιβάτες να φοράνε μάσκα κατά την είσοδό τους στο πλοίο. Και μετά όλοι σχεδόν όσοι ήταν μέσα εξακολουθούσαν να φορούν.

ειναι στην ευχερεια του φορεα μεταφορων. Το ιδιο συμβαινει και στις αεροπορικες αλλα καμια που ειδα εγω δεν το επιβαλλει.

Και στα αεροδρομια το ιδιο που ειναι πραξη δολοφονιας

Μπραβο στην Seajets.

ή θα ειχαν καναν δικο τους που ειδε ή κοντεψε να δει τα ραδικια αναποδα ή θα φοβουνται τιποτα αγωγες.

Εμεις παντως απο το αεροδρομιο που ειχαμε εγκλωβιστει ηδη ο ενας απο τους τρεις βγηκε θετικος αναμενουμε και οι αλλοι δυο.....

Status
Not open for further replies.