Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,451
Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε, με τις ευλογίες της κράτους, η έκθεση Ποσειδωνια.
Μιλάμε για τρελό κόσμο (απ όλο τον κόσμο) και όλοι λυσσασμένοι για επαφές, αγκαλίτσες και φωτό.
Για να μη μιλήσω για τα πολλά (επίσημα) πάρτυ που γίνονταν κάθε μέρα μετά τη λήξη της έκθεσης.
Μιλάμε δλδ για μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια αναζωπυρωσης της μετάδοσης του ιού.
Η γυναίκα μου (που αναγκαστικά ήταν κάθε μέρα εκεί) κόλλησε (και με δίκη της ευθύνη, βέβαια γιατί, παρασυρόμενη (κακώς) από την γενική διάθεση προφανώς δεν πρόσεχε όσο έπρεπε).
Εγώ τώρα, που προσέχω 2 χρόνια σαν τον μ@λ@κ@ (και προφανώς έχω κάνει εμβόλια κλπ) γιατί να ρισκάρω την υγεία μου (αναφέρομαι βασικά σε πιθανές μακροπρόθεσμες και μη εύκολα αντιληπτές συνέπειες) και (στην καλύτερη) να χάσω 1-2 εβδομάδες από τη ζωή μου (κλεισμένος σπίτι καλοκαιριάτικα) λόγω της τραγικής ανευθυνότητας των άλλων;
Ποσό δύσκολο και τι κακό θα έκανε αν η μάσκα παρέμενε υποχρεωτική σε κλειστούς χώρους; (εγώ το τηρώ ακόμη αυτό)
Στα διάλα όλοι τους!
![]()
Δεν συμφωνω μαζι σου, με το να κλεινεσαι στο σπιτι καλοκαιριατικα λογω ενος υποτιθεμενου κινδυνου του ιου.... εκτος και αν ανηκεις σε ευπαθεις ομαδες οποτε τοτε καλα κανεις.
Δηλαδη τι θα κανεις στη ζωη σου εαν σου πουν )που θα στο πουν) οτι ο ιος αυτο ηρθε για να μεινει. Δεν θα βλεπεις τους αλλους ; Δεν θα πηγαινεις σε γιορτες ; Δεν θα συμμετεχεις στα κοινα ;
Δεν θα βγαινεις ; Δεν θα φλερταρεις ; Δεν θα αγκαλιαζεις τους αγαπημενους φιλους ; Θα κλειστεις πριμενοντας τι ; Δηλαδη ετσι θα ζησεις αιωνια ; Ισως εαν πιστευεις οτι ετσι αξιζει μια ζωη.
Βεβαια ακομα και αν προσπερασεις τον ιο, μπορει να σου πουν μη βγεις το βραδυ γιατι μπορει να σου κοψουν τον λαιμο, μη πηγαινεις σε αυτες τις περιοχες, μην πας στο γηπεδο γιατι θα στην πεσουν ορδες αγριων, μην πας σε συναυλιες γιατι μπορει να φας μια βελονα απο αγνωστη προελευση και διαφορα αλλα τετοια....
Ενταξει μπορει καποιος να βολευτει με Νετφλιξ και προβολια. Αλλα δε ειναι ο τροπος ζωης που επιλεγουμε πολλοι απο εμας. Ουτε η φοβια ενος υποτιθεμενου θανατου θα μας αλλαξει την εμπειρια και την φιλοσοφια ζωης μας.
Αμα θελετε να ζησετε για παντα ετσι καντε το. Ραδικια αναποδα τελικα ολοι τα βλεπουν, πολλες φορες πολυ πιο γρηγορα απ'οτι περιμεναν. Αν ειναι να παεσβησει καποιος την ζωη πριν την ζησει ε ας παει και το παλιαμπελο.
Last edited: