iOS 11

Ιδέα μου η υπάρχει φτώχεια σε music η video player σε Apple store?

Τώρα που έχω 256gb χωρητικότητα θέλω όσο πιο πολύ να τον αξιοποιήσω.

Πχ μαμισιος music είναι παρά πολύ φτωχός.
Μηδέν customizations,δεν μου αναγνωρίζει καμία 150 κομμάτια από την συλλογή μου(την ίδια που έχω σε Android η Windows και παίζουν τα πάντα)

Και οι περισσότερες που βρήκα είναι στυλ cloud υπηρεσιών πχ μέσω iCloud η OneDrive η Spotify που δεν ασχολούμαι με συνδρομητικές τέτοιες υπηρεσίες.

Κάτι στυλ Player Pro η N7Player η Power Amp που χρησιμοποιώ σε Android που είναι εξαιρετικοί.

Δοκίμασα τον N7player αλλά μου κρασάρει και μέρα με την νύχτα από την ίδια εφαρμογή σε Android.

Σε video player έχω το AVplayer HD αλλά δεν μου αναγνωριζει DTS ήχο όπως δεν έχει δυνατότητα απευθείας εύρεσης υπότίτλων στυλ bsplayer.

Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro

Θα ψάξω αργότερα να σου προτείνω, γιατί εδώ και κανένα χρόνο παίζω βασικά Spotify premium που σώζει και τοπικά.

Τα 2 πάνω που πρότεινε ο Γιάννης δεν είναι iPad optimized το UI.
Έχει μικρογραφία από μέγεθος iPhone και δεν καταλαμβάνει όλη την οθόνη.

Θα τσεκάρω από το link πάνω,ελπίζω βρω κάτι καλύτερο.

καλο ειναι να κανεις μια ερωτηση και στο σωστο νημα, γιατι εδω λεμε για το Ios 11 και Iphone και δεν θα το δουν πολλοι, να σου απαντησουν ισως.

Ας μεταφερθούν τα τελευταία μηνύματα στo σωστό thread.
Για music player βρήκα πολύ καλό το ¨Listen: The Gesture Music Player¨ που υποστηρίζει gestures που προτιμώ και προσαρμοσιμο image background σε full screen ανα κόμματι μουσικού κομματιού που βασίζεται στο album art.

Επίσης παίζει κανονικα στο background ενώ παράλληλα έχεις τερματίσει την εφαρμογή.

Αυτά τα 3 δεν τα έχει το music της Apple που είναι μεταξύ των must feature για να θεωρήσω μια εφαρμογή μουσικής σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Θα τεστάρω να δω και για video Player αν στα 2-3 που κατέβασα είναι καλύτερα από το AVPlayerHD που έχω έως τώρα.

Πάντως ο VLC είναι φτωχός καμία σχέση με την desktop έκδοση σε Windows ούτε και την εφαρμογή σε Android.

Τον έβγαλα επιτόπου.