iOS 11

Δλδ πραγματικά μπορεί να το κάνει ηθελημένα; Είναι δυνατόν;

Φυσικα, ειναι feature :p

Aν δεις τα πληκτρα των πραξεων μενουν ''αναμενα'' μετα απο καθε χρηση και αρχίζουν να ''σβηνουν'' μονο αφου πατησεις καποιο αριθμό

To προβλημα ειναι οτι ''σβηνουν'' αργα με αποτελεσμα αν στο ενδιαμεσο πατησεις αλλον αριθμό, να μην τον δεχεται.

Προφανως το εχουν κανει γιατι ετσι θεωρουν οτι για καποιο μυστηριο λογο βοηθαει αλλα εχει ακριβως το αναποδο αποτελεσμα

Και φυσικα ειναι παλια ιστορία, δεν αφορά μονο το iOS 11

Φυσικα, ειναι feature :p

Aν δεις τα πληκτρα των πραξεων μενουν ''αναμενα'' μετα απο καθε χρηση και αρχίζουν να ''σβηνουν'' μονο αφου πατησεις καποιο αριθμό

To προβλημα ειναι οτι ''σβηνουν'' αργα με αποτελεσμα αν στο ενδιαμεσο πατησεις αλλον αριθμό, να μην τον δεχεται.

Προφανως το εχουν κανει γιατι ετσι θεωρουν οτι για καποιο μυστηριο λογο βοηθαει αλλα εχει ακριβως το αναποδο αποτελεσμα

Και φυσικα ειναι παλια ιστορία, δεν αφορά μονο το iOS 11

Νταξ... τι να πω!
Ευτυχώς που έχω μόνο iPad και δεν έχει χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω για κομπιουτεράκι! Ούτε καν έχει εφαρμογή προεγκατεστημένη...
Δεν παίζεται αυτή η απλ και τα φιτσουρς της ώρες ώρες...
Υποθέτω πως η εξέλιξη αυτής της λογικής οδήγησε στα σκ..α που κάνουν «μουρίτσες»....

Τόσες εφαρμογές υπάρχουν...γιατί δε δοκιμάζετε κάποια άλλη;

The Calculator by International Travel Weather Calculator
https://itunes.apple.com/gr/app/the-calculator/id398129933?mt=8
https://itunes.apple.com/gr/app/the-calculator/id398129933?mt=8

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Και άλλο τηλ μπορούμε να πάρουμε επίσης 😋

Προφανώς δεν σχολιάζουμε εναλλακτικές (αλίμονο δλδ αν εν έτη 2017 δεν είχαμε λύση calculator) αλλά το πρόβλημα που έχει μια απλούστατη και ταυτόχρονα χρησιμοποιούμενη από σχεδόν όλους, εφαρμογή (πρόβλημα το οποίο, υπό συνθήκες, μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες)

Γι αυτό υπάρχουν οι επιλογές....

Σαφως

Όπως και γι αυτό υπαρχουν τα φορα κλπ κοινότητες χρηστων, για να αναφέρονται και συζητιούνται προβλήματα με σκοπό την ενημερωση του κόσμου και τελικά την επιλυση τους από την πλευρά του κατασκευαστή

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές τρίτων που έχω εγκαταστήσει αντί των Native.

Επειδή αλλάζω συνεχώς τηλέφωνα, χρησιμοποιω πχ το Gmail μιας κι έχει και push notification.
Google keep αντί notes, Google calendar, Flickr kai Google photos.

Η δύναμη του ios είναι οι εφαρμογές...το έχουμε πει.

Για calculator χρησιμοποιώ το παραπάνω από τη πρώτη μέρα, λόγω δυνατοτήτων αλλά κι επειδή το εχω και στο ipad που δεν έχει calculator.

Το ίδιο και το Yahoo weather....

οι περισσότεροι χρησιμοποιούν και άλλες εφαρμογές, για διάφορους λόγους, πχ εγώ για mail το outlook,

αλλά δε θα σκεφτόμουν να βρω άλλη εφαρμογή για calculator για απλές πράξεις, από τη στιγμή που υπάρχει η ενσωματωμένη, και μάλιστα χωρίς φρου φρου και αρώματα (σημαντικό για μένα)
ευτυχώς που εδώ το διάβασα, δεν το ήξερα και ούτε μπορούσα να το φανταστώ τέτοιο fail,
από εδώ και πέρα απλά θα το αποφεύγω

Μα δε κανει λάθος πράξεις... Η γυναίκα μου το χρησιμοποιεί συχνά χωρίς να έχει κανένα παράπονο.
Και ο πιο πολύς κόσμος άλλωστε, κι εσύ φαντάζομαι.

Μα δε κανει λάθος πράξεις... Η γυναίκα μου το χρησιμοποιεί συχνά χωρίς να έχει κανένα παράπονο.
Και ο πιο πολύς κόσμος άλλωστε, κι εσύ φαντάζομαι.

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν με τπτ, ε; «Σ εμένα δουλεύει κανονικά» TM 😋

Όχι, Γιάννη.

Αντί να λες ότι λόγω κακής υλοποίησης είναι πολύ πιθανό, αν δεν πληκτρολογήσεις αργά, να μην πάρεις χαμπάρι ότι κάποια πλήκτρα τα πατάς αλλά δεν καταχωρείται η εντολή και να βγαίνει λάθος αποτέλεσμα, στέκεσαι στο technicality («δεν υπολογίζει λάθος») λες και είμαστε στο δικαστήριο

Και μετά μου λες ότι κρίνεις αντικειμενικά την Apple κλπ

Το calculator χρήζει προσοχής γιατί μπορεί, χωρίς να το πάρεις χαμπάρι και χωρίς να φταις, να βγάλει λάθος αποτέλεσμα

Αυτό είναι το ζουμί και αυτό πρέπει να μας μείνει.

Last edited:
Εμένα δείχνει σταθερά 23. Πληκτρολογώ γρήγορα. Αν κάποιος είναι ήρεμος και κινείται ράθυμα, νομίζω δείχνει σωστά έξι. Είναι θέμα χρήσης, αμέσως να την φάτε την Apple 😋

Σου έχει τύχει ποτέ βρε Συριε;
Η μόνο τώρα που το επισήμανε κάποιος;
Τόσοι υπάρχουν που το χρησιμοποιούν καθημερινά, 1 δις iphone έχουν πωληθει...
Αν ήτανε πραγματικό πρόβλημα, σίγουρα θα α είχε γίνει μεγάλο θέμα.

Εμένα δείχνει σταθερά 23. Πληκτρολογώ γρήγορα. Αν κάποιος είναι ήρεμος και κινείται ράθυμα, νομίζω δείχνει σωστά έξι. Είναι θέμα χρήσης, αμέσως να την φάτε την Apple

Όποιος βιάζεται σκονταφτει...

Και δεν είμαι αντικειμενικος...το έχω δηλώσει άλλωστε!

Last edited:
Εμένα δείχνει σταθερά 23. Πληκτρολογώ γρήγορα. Αν κάποιος είναι ήρεμος και κινείται ράθυμα, νομίζω δείχνει σωστά έξι. Είναι θέμα χρήσης, αμέσως να την φάτε την Apple 😋

Εγώ νομίζω ότι απλά το κρατάτε λάθος. Ο Jobs δικαιώνεται μετά θάνατον..

Σου έχει τύχει ποτέ βρε Συριε;
Η μόνο τώρα που το επισήμανε κάποιος;

Μου έχει τύχει παρα πολλές φορές Γιαννη και είναι τρομερα εκνευριστικό

Εξ ου και τώρα που συνειδητοποίησα τι ακριβώς φταίει, ξεδίνω 😋

Τόσοι υπάρχουν που το χρησιμοποιούν καθημερινά, 1 δις iphone έχουν πωληθει...
Αν ήτανε πραγματικό πρόβλημα, σίγουρα θα α είχε γίνει μεγάλο θέμα.

Μήπως ξεκίνησες να σπουδάζεις κι εσυ στα γεράματα νομικά; 😋

Μιας και θίχτηκε το θέμα...
Δεν έχω σοβαρή ανάγκη από «κομπιουτεράκι» στο iPad αλλά θα ήταν χρήσιμο να έχω ένα!
Υπάρχει κάποιο free που προτείνεται που να μην το ξεφτιλίζει στις διαφημίσεις;