iOS 11

Κάνε πρώτα αυτό για ένα ολικό Reset kai erase....

Directly go to "Settings" > General > Reset.
Select "Erase All Content and Settings" option.
Enter your password and tap on "Erase iPhone".

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Ναι βρε μέχρι εκεί το ξέρω :D

Εννοώ, αν κάνω restore μέσω iCloud, θα είναι επί της ουσίας σαν clean install, απλά θα μπουν όλα μου τα apps και όλα μου τα στοιχεία, φωτό κλπ, σωστά;

Κοινώς, το restore from iCloud δεν ειναι σαν να κάνει burn ένα image του κινητού σου πριν το erase, απλά του λέει ποιες εφαρμογές θα κατεβάσει αυτόματα και κάνει τα απαραίτητα sync, σωστά;

Last edited:
Ναι βρε μέχρι εκεί το ξέρω :D

Εννοώ, αν κάνω restore μέσω iCloud, θα είναι επί της ουσίας σαν clean install, απλά θα μπουν όλα μου τα apps και όλα μου τα στοιχεία, φωτό κλπ, σωστά;

Κοινώς, το restore from iCloud δεν ειναι σαν να κάνει burn ένα image του κινητού σου πριν το erase, απλά του λέει ποιες εφαρμογές θα κατεβάσει αυτόματα και κάνει τα απαραίτητα sync, σωστά;

Καλή ερώτηση

Έχω την εντύπωση ότι η έννοια του image δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση

Πχ ακόμα και αν κανείς encrypted backup από iTunes (που κρατάει ότι περισσότερο γίνεται), δεν κρατάει πχ τα emails σου αλλά μόνο τις ρυθμίσεις τους (και αν πχ έχεις emails που έχεις στείλει από pop3 λογαριασμό τα χάνεις)

Δεν ξέρω αν από iCloud κρατάει / επαναφέρει κάτι παραπάνω (αλλά φαντάζομαι πως όχι)

Καλή ερώτηση

Έχω την εντύπωση ότι η έννοια του image δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση

Πχ ακόμα και αν κανείς encrypted backup από iTunes (που κρατάει ότι περισσότερο γίνεται), δεν κρατάει πχ τα emails σου αλλά μόνο τις ρυθμίσεις τους (και αν πχ έχεις emails που έχεις στείλει από pop3 λογαριασμό τα χάνεις)

Δεν ξέρω αν από iCloud κρατάει / επαναφέρει κάτι παραπάνω (αλλά φαντάζομαι πως όχι)

Το έκανα (backup to iCloud, μετά full erase και μετά restore from iCloud backup).

Κατεβάζει μια-μία τις εφαρμογές, οπότε αυτό μου λέει ότι δεν καίει image. Επίσης, στο iCloud υπήρχαν 3-4 backups (μαζί με του iPad), που αν ήταν images απλά δε θα χωρούσαν, προφανώς είναι πληροφορίες για το τι είχε το τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή, + ρυθμίσεις + μηνύματα κλπ.

Τώρα αυτό νοείται ως clean install; Φαντάζομαι πως ναι.

το σωστο clean up ειναι να περαστει νεο Image μεσω itunes και μετα setup as new...

Το οποίο όμως ξέρεις τελικά αν και σε τι διαφέρει από την παραπάνω διαδικασία;

Γιατί αυτό που φαίνεται να κάνει το restore είναι ουσιαστικά αυτό που περιγράφεις (παλι βήμα βήμα) απλώς αυτόματα

δεν ειναι το ιδιο... το erase all data and reset μεσω του iphone , απλα καταστρεφει ολα τα hardware encrypted keys,στην ουσια κανει το iphone να "ξεχασει" ολα τα προσωπικα δεδομενα και να επαναφερει τις εργοστασιακες ρυθμισεις παλι στο κινητο και στις εφαρμογες.

Μεσω itunes , ξανα-γρααφεται ΟΛΟ το λειτουργικο απο την αρχη .

Αν πχ υπηρχε καποιο θεμα με καποια εφαρμογη εξ αρχης ή δεν ειχε περαστει (για καποιο λογο) καποιο κομματι τουτ λειτουργικο - εφαρμογης, με το erase $ reset δεν επανερχεται.

Πρωτα λοιπον δοκιμαζεις αυτο και αν καποιο θεμα που ειχες παραμενει, πας στο δευτερο βημα, μεσω itunes.

Στην ουσια , με το erase & reset σβηνεις τον user και τα προσωπικα δεδομενα ( secure way ) και κανεις initialise τις εφαρμογες.

Είχατε κι εσείς στο 6s μείωση διάρκειας της μπαταρίας κατα ένα...”διακριτικό” 50%...;

Εγω με το 7αρι, με πλήρως φορτισμενο κινητο από το πρωι, το βραδυ ημουν στο 40-50% ενώ τωρα είμαι στο 10%.
Είναι δυνατον?
Η μονη διαφορα είναι ότι αφηνω πλεον ανοικτο το ΒΤ λογω συνδεσης με το αυτοκινητο.

Δεν ξερω αν προβληματιστήκαμε κ εσείς, αλλά η επιλογή την αυτόματης ρύθμισης φωτεινότητας άλλαξε σημείο ελέγχου...
Ενώ ηταν Ρυθμίσεις -> Οθόνη & Φωτεινότητα,
Τώρα πια ειναι Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Προσβασιμότητα -> Βοηθήματα οθόνης.

:ernaehrung004:

μπα... δε τη χρησιμοποιω ποτε. Ειναι πολυ σκοτεινη η οθονη μ αυτη τη ρυθμιση.
Παντα ημουν 50% σε εσωτερικους χωρους και 100% εξω.
Σε ολα τα τηλεφωνα που ειχα...

Απάντηση: Re: Apple iOS 11

μπα... δε τη χρησιμοποιω ποτε. Ειναι πολυ σκοτεινη η οθονη μ αυτη τη ρυθμιση.
Παντα ημουν 50% σε εσωτερικους χωρους και 100% εξω.
Σε ολα τα τηλεφωνα που ειχα...

Κ εγω...έλα όμως που την απενεργοποιημένη στο 10αρι κ την ενεργοποίησε μόνο του στο 11 κ έψαχνα να βρω που ειναι για να την απενεργοποίησω εκ νέου!

Εβαλα την 11 σε SE ,μέχρι στιγμής όλα καλά

Τώρα το είδα ,στις φωτό παρατηρήσατε κάτι να έχει αλλάξει ;
Μου φαίνεται ότι κάτι άλλαξε

Last edited:
Η μπαταρία μου κι εμένα σχετικά καινούρια είναι (αλλαγμένη με το γνωστό πρόγραμμα πριν λιγότερο από χρόνο), και μέχρι πριν το iOS 11 έφευγα το πρωί με 100% και γύριζα το βράδυ με 25%. Τώρα, με την ίδια χρήση, είμαι στο 25% στις 2 το μεσημέρι.

Για την ιστορία, το πρόβλημα παρέμεινε μετά από clean install, ομως φαίνεται να λύθηκε μετά από battery calibration σύμφωνα με τη μέθοδο που περιγράφεται εδώ.

Έκτοτε, η μπαταρία φαίνεται να κρατάει χοντρικά μια και κάτι μέρα, όπως και πριν το iOS11.

Last edited: