iOS 11

Εγώ εξακολουθώ να προτρέπω ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ να μην τρέχουν για καμιά μεγάλη αναβάθμιση.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

οι χρήστες συνήθως θα κάνουν ότι προτρέπει η εταιρεία, και όχι ότι προτρέπεις εσύ και εγώ,

και εγώ προτρέπω να μείνουν οι χρήστες με το 10.3.3 μέχρι να βγει το 11.2.3 , έχει καμμία σημασία;

Ακριβώς.... να υπενθυμίσω ότι η Apple έχει ήδη βγάλει update γι αυτό το θέμα. Κι εμείς ασχολούμαστε ακόμα!

Είναι λίγο το να μείνει κάποιος χωρίς εταιρικό email για μια εβδομάδα που πήρε για να βγάλουν το update και θα ήταν αδιανόητο να δουλεύει ο exchange από την πρώτη μέρα, οπότε πιστεύεις ( ; ) ότι κακώς ασχολούμαστε. Κάτι απαιτήσεις που έχει ο κόσμος :D

Η ίδια η apple ενημερώνει ότι μπορεί να πάει κάτι στραβά.

Προτρέπει να παρεις back up, και αν όντως κάτι δε πάει κάτι καλά, γυρνας πίσω και περιμένεις τη λύση του οποίου θέματος είχες.

Ακομα καλύτερα να μη προβείς σε καμία αναβάθμιση μέχρι να περάσουν λίγες μέρες....Αυτό προτείνουμε εμείς.

Απλά πράγματα, χιλιο-ειπωμενα.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Τι πρόβλημα υπήρχε / υπάρχει με τον exchange;

Εγω δεν παρατήρησα κατι

η αππλε ούτε καν υπονόησε ότι μπορεί να πάει κάτι στραβά,
απλά το λέει στα μικρά γράμματα, όπως και όλοι άλλωστε, για να είναι νομικά καλυμμένη

Απάντηση: Re: Apple iOS 11

η αππλε ούτε καν υπονόησε ότι μπορεί να πάει κάτι στραβά,
απλά το λέει στα μικρά γράμματα, όπως και όλοι άλλωστε, για να είναι νομικά καλυμμένη

Η Apple είχε ανακοινώσει ότι υπήρχε bug με τον exchange και πως συνεργαζόταν την Microsoft για τη λύση του, όπως και έγινε:

"If your email account is hosted by Microsoft on Outlook.com or Office 365, or an Exchange Server 2016 running on Windows Server 2016, you might see this error message when you try to send an email with iOS 11: 'Cannot Send Mail. The message was rejected by the server'

"Apple is working closely with Microsoft to resolve the issue and will release a fix soon in an upcoming software update."

https://support.apple.com/en-us/HT208136

https://www.google.gr/amp/s/www.theregister.co.uk/AMP/2017/09/21/ios_11_screws_up_outlook/

Το ιδιο ειναι σε εμας.. προφανως εχει ακομη να κανει με την εκδοση του exchange και πως αλληλεπιδρα με το ios (εκτος αν εγινε σημερα το απογευμα..)

Τι πρόβλημα υπήρχε / υπάρχει με τον exchange;

Εγω δεν παρατήρησα κατι
Ούτε εγώ παρατήρησα σε εμένα μιας και outlook-exchange είναι βασικός μου λογαριασμός σε iOS αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει φωτιά λένε συνήθως.

Για να βγάλανε από κοινού Apple και MS διορθωτικό patch με την 11.0.1 άρα υπάρχει όντως πρόβλημα που επηρέασε μερίδα χρηστών.

Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro

Εμενα πάλι η νέα γραμματοσειρά μου αρέσει πολύ περισσότερο. Ειδικά στα notes, η διαφορα βγάζει ματι.

takisot:
Η Apple είχε ανακοινώσει ότι υπήρχε bug με τον exchange και πως συνεργαζόταν την Microsoft για τη λύση του, όπως και έγινε:

"If your email account is hosted by Microsoft on Outlook.com or Office 365, or an Exchange Server 2016 running on Windows Server 2016, you might see this error message when you try to send an email with iOS 11: 'Cannot Send Mail. The message was rejected by the server'

"Apple is working closely with Microsoft to resolve the issue and will release a fix soon in an upcoming software update."

https://support.apple.com/en-us/HT208136

https://www.google.gr/amp/s/www.ther...ws_up_outlook/

ξέχασες να βάλεις την ημερομηνία που φέρει η ανακοίνωση της apple

Published Date: Sep 26, 2017

δηλαδή αφού έγινε ντόρος με όσους την είχανε ήδη πατήσει , μας είπε ότι εργάζεται για τη λύση του,

Εμενα πάλι η νέα γραμματοσειρά μου αρέσει πολύ περισσότερο. Ειδικά στα notes, η διαφορα βγάζει ματι.

Aυτό ακριβώς δεν μ αρέσει
Είναι καθαρά υποκειμενικό ,βέβαια

Επίσης παρατηρώ κάποιες <δυσλειτουργίες> όπως στα email [δεν συγχρονίζονται όπως πρίν] και επίσης κάπου καθυστερεί -μπλοκάρει η προσαρμογή θέσης από κάθετο σε οριζόντιο .

Στα θετικά ,παρατήρησα καλύτερη διάρκεια μπαταρίας

Απάντηση: Re: Apple iOS 11

takisot:

ξέχασες να βάλεις την ημερομηνία που φέρει η ανακοίνωση της apple

δηλαδή αφού έγινε ντόρος με όσους την είχανε ήδη πατήσει , μας είπε ότι εργάζεται για τη λύση του,

Τότε έβγαλε την επίσημη ανακοίνωση, το bug όμως ήταν γνωστό από καιρο (είχε φανεί στις beta).

Πάντως, δεν νοείται να βγάζεις νέα έκδοση λειτουργικού, επίσημη φυσικά, και να εχεις πρόβλημα με Microsoft exchange server...κ εμείς στην τράπεζα έτσι δουλεύουμε και ευτυχώς δεν είχαμε πρόβλημα, κάτι τουλάχιστον που να μας έγινε αντιληπτό, αλλά σίγουρα πρεπει τέτοια να μην γίνονται απο μεγάλες εταιρείες, Apple & Microsoft.