iOS 11

Εχει κανεις προβλημα με την αναγνώριση του καλωδίου για φόρτιση; Εχω πονοκεφαλιασει σημερα . Γρίφος για δυνατούς λύτες . Μετα το update δεν μου αναγνωρίζει το καλώδιο lightning στο ipad. Λέω τα έφτυσε και πάω και αγοράζω νέο 2 μέτρα απο 1 που ηταν το παλιό . Τιποτα . Ένδειξη «δεν φορτίζει». Λέω χάλασε ο φορτιστής . Τον δοκιμάζω στο κινητό (blackberry)με το δικό του καλώδιο micro usb και φορτίζει ! Λέω λες να χάλασε η υποδοχή στο ipad; Δοκιμάζω να το φορτίσω σε μια usb υποδοχή που εχει ενα πολύμπριζο και φορτίζει κανονικά! Δοκιμάζω τον φορτιστή του κινητού και δεν φορτίσει . Αγοράζω μούφα καλώδιο απο το jumbo 2 και το δοκιμάζω με τον φορτιστή της Apple και το φορτίζει πάλι κανονικά! Να το φορτίσω με αυθεντικό καλωδιο και Apple φορτιστή δεν μπορω. Ή το πολύμπριζο και οτι ναναι καλωδιο ή ο αυθεντικός και καλωδιο jmb...

Aφαιρεσανε την λειτουργεια με την οποια πιεζες με το ακρο
δαχτυλο την αριστερη πλευρα της οθονης και εμφανιζε ολες τις καρτελες του multitaking και ειχες την δυνατοτητα , να τις αφαιρεις απο εκει και να μην εισαι αναγκασμενος να πατας το home button ??????!!!!!ΠΟΣΟ ΠΑΠΑΡΕΣ εκει στο cupertino?

Απάντηση: Re: Apple iOS 11

Μαλλον μιλας για iphone. Με swipe προς τα επανω μπαίνουμε σε multitasking στο ipad . Φυσιολογικότερο και απείρως καλύτερο απο το εκνευριστικό διπλο πατημα του home button .

Τωρα στο iphone δεν ξερω πως ειναι το Ui μετα το update αλλα όλοι οι συγγενείς μου βρίζουν κυρίως για αλλαγές σε γραμματοσειρές .

αφαιρεθηκε προσωρινα λογω προβληματων που δημιουργουσε στο ios11 και σε επομενο update θα ξανα μπει

Μακάρι να το ξαναβάλουμε , απίστευτη ευκολία , για να μην πούμε και για την φθορά του μηχανικού home button μιλάμε πάντα για iphone6s plus

Μια ωραία "λύση" που θα μπορουσε να δωσει η apple για το wifi/bt που πατωντας τα στο control panel μπαινουν σε "disconnect mode" και οχι στο off, την ακουσα απο εναν τυπο σε youtube comment. Ένα tap να κάνει disconnect και double tap να κάνει off. Τι πιο απλό άραγε? Και όλα αυτα βεβαια επειδή ειμαι σιγουρος πως δεν προκειται να το αφαιρεσουν για 1002 λόγους..

Σε μένα το πρόβλημα με την επαναφορά από οριζόντια θέση σε κάθετη θέση των εφαρμογών που λειτουργούν παραμένει [και το αντίστροφο].
Πρέπει να κλείσω την εφαρμογή π.χ τα email αν είναι οριζόντια και στη συνέχεια να φέρω το κινητό κάθετα και να την ξανανοίξω
Στη χρήση της φωτογραφικής μηχανής είναι εξαιρετικά εκνευριστικό

Μπορεί να γίνει και με 3D Touch...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ένας λόγος που δεν το χω βαλει ακόμα στο 6s ειναι αυτός. Mε 3d touch δλδ σε πάει στα Settings και από κει το κλείνεις?? Πως δουλεύει το 3d touch εδω? Αν σε πάει στα settings έτσι κάνεις 2 παραπάνω κινήσεις..

Y.Γ Mολις ειδα αυτο σ ενα ποστ ψαχνοντας το..

Can you press and hold one of the shortcuts to open the full settings page in the Settings app yet?
Nope... that's the annoying part.
I'd really want the previous behavior. This "feature" is completely useless for a "pro" user and I though it was a bug for 8 betas.

Also: why not to put a flag into settings to restore the complete switch off instead of this. Apple, wtf are you doing?!

Last edited:
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός του να πας στα settings είτε με 3D Touch είτε με τον κλασικό νουμπικο τροπο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μια ωραία "λύση" που θα μπορουσε να δωσει η apple για το wifi/bt που πατωντας τα στο control panel μπαινουν σε "disconnect mode" και οχι στο off, την ακουσα απο εναν τυπο σε youtube comment. Ένα tap να κάνει disconnect και double tap να κάνει off. Τι πιο απλό άραγε? Και όλα αυτα βεβαια επειδή ειμαι σιγουρος πως δεν προκειται να το αφαιρεσουν για 1002 λόγους..
Παρά πολλά θα μπορούσαν να κάνουν αλλά δεν το κάνουν.
Θα μπορούσα καμία 50αρια για πλάκα να αναφέρω που θα απογειώσουν εμπειρία χρήσης και γίνει εκμετάλλευση των πανίσχυρων specs που χαραμίζονται τώρα.

Δηλαδή ενα πράγμα που χαρακτηρίζει το iOS είναι η έλλειψη επιλογών και παντελώς έλλειψη ευελιξίας και προσαρμοστικότητας.

Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της Apple.

Ακόμα και το 3D Touch θα μπορούσαν να το προσφέρουν σε επίπεδο software αλλά δεν το κάνουν αποκλείοντας συσκευές προς εκμετάλλευση ενός χρήσιμου feature που μου έχει λύσει τα χέρια σε Android ακόμα και αν ο OEM δεν τον συμπεριλάβει out of the box.
H εμφάνιση γραμμάτων και αριθμών στην 11 είναι αισθητική υποβάθμιση [για τα γούστα μου]
Για εμένα αναβάθμιση θα έλεγα στο typing experience.
Ειδικά με την 11.1 που έγινε πιο κόφτη η κίνηση με λιγότερη πίεση να κανείς εναλλαγή.

Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro

Last edited:
Θα μπορουσα να προσπερασω το γεγονός οτι το wifi/bt δεν κλείνει (off) αλλά κάνει ντισκονεκτ.

Όμως εδω έχουμε και άλλα. Π.χ όταν κανω reboot στην ταμπλέτα της μητερας μου μπαίνει κατευθειαν στο wifi χωρις να κανεις κατι. Ή διαβασα πως προσπαθει να συνδεθει σε δικτυα (υποθετω γνωστα δικτυα - γιατι αν ειναι σε ολα καήκαμε) wifi απο μονο του..

Μια χρήσιμη λεπτομέρεια:

[FONT=&quot]Persistent notifications[/FONT]
[FONT=&quot]You can change the notification settings of your apps so that certain ones have persistent notifications that will stick to the top of your screen until you get rid of them. Find it in Settings then Notifications then click on each app

[/FONT]

Permanent-notifications_trans_NvBQzQNjv4BqqVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ_vEN7c6bHu2jJnT8.jpg

Διορθώθηκε το πρόβλημα με το οποίο πιέζει στην άκρη του κινητού και εμφανίζε τις καρτέλες ;το δοκίμασε κάνεις ;

Ναι αυτό που πιέζεις την αριστερή πλευρά της οθόνης στη γωνίαΚαι τώρα αναγκάζεσαι να κάνεις double touch στο home button