iOS 11

Re: Απάντηση: Apple iOS 11

Την φόρεσε κανείς να μας πει εντυπώσεις? (για το 6αρι με ενδιαφέρει)

Η πρωτη εντυπωση είναι ότι το θεμα της μπαταρίας δεν εχει λυθει (αρα μαλλον, δεν πρόκειται να λυθει ποτε...)

Από τοτε που εβαλα το 11 στο 6S, με ολες τις ενδιάμεσες εκδοσεις, η μπαταρία έχει πεσει σε πολύ μεγαλο βαθμό

Από εκει που εβγαζα γενικα ανετα τη μερα (αναλόγως της χρησης), πλεον (με το 11) με μετρια χρηση ζητημα να τη βγαλω μεχρι το απόγευμα

Με την 11.1 εχει πεσει από το 100% στο 60% σε 3 ωρες με σχεδόν μηδενικη χρηση

ΥΓ Υποψιν ότι η μπαταρία είναι αλλαγμένη προ μηνων (στο πρόγραμμα αντικατάστασης της Apple)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 11

Μια χαρα ανοικτοί είμαστε, καθόλου δεν αποκλείω το αντίθετο. Μίλησα γενικά, από την εμπειρία μου στο iOS.
By the way, θυμάμαι ότι όταν είχα πρωτοδοκιμάσει το Wifi assist, μου είχε κάνει εντύπωση πως δεν διακόπηκε η κλήση μου σε facetime όταν έφυγα από το wifi του γραφείου και γύρισε αυτόματα σε cellular.
Έχω όμως να ασχοληθώ πολύ καιρο, τόσο που ξέχασα την ύπαρξη του...

Αυτό έχει να κάνει με τα όρια ανοχής που θέτει το εκάστοτε application όταν γίνεται αλλαγή μεταξύ WiFi και cellular. Το wifi assist δεν βοηθάει κάπου στη διαδικασία μιας και δεν μπορεί να γίνει handover μεταξύ wifi και cell. Αντιθέτως, υπάρχουν αντίστοιχοι μηχανισμοί για μετάβαση από LTE σε UMTS και τούμπαλιν, στο core του δικτύου. Μεταξύ access point στο ίδιο δίκτυο όμως μπορεί να γίνει με το 802.11r.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 11

Αυτό έχει να κάνει με τα όρια ανοχής που θέτει το εκάστοτε application όταν γίνεται αλλαγή μεταξύ WiFi και cellular. Το wifi assist δεν βοηθάει κάπου στη διαδικασία μιας και δεν μπορεί να γίνει handover μεταξύ wifi και cell. Αντιθέτως, υπάρχουν αντίστοιχοι μηχανισμοί για μετάβαση από LTE σε UMTS και τούμπαλιν, στο core του δικτύου. Μεταξύ access point στο ίδιο δίκτυο όμως μπορεί να γίνει με το 802.11r.

Ενδιαφέρον. Αναμένουμε τα αποτελέσματα των δοκιμων σου με το iphone 6.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 11

Η πρωτη εντυπωση είναι ότι το θεμα της μπαταρίας δεν εχει λυθει (αρα μαλλον, δεν πρόκειται να λυθει ποτε...)

Από τοτε που εβαλα το 11 στο 6S, με ολες τις ενδιάμεσες εκδοσεις, η μπαταρία έχει πεσει σε πολύ μεγαλο βαθμό

Από εκει που εβγαζα γενικα ανετα τη μερα (αναλόγως της χρησης), πλεον (με το 11) με μετρια χρηση ζητημα να τη βγαλω μεχρι το απόγευμα

Με την 11.1 εχει πεσει από το 100% στο 60% σε 3 ωρες με σχεδόν μηδενικη χρηση

ΥΓ Υποψιν ότι η μπαταρία είναι αλλαγμένη προ μηνων (στο πρόγραμμα αντικατάστασης της Apple)

Αν στο 6s τα κάνει αυτά φαντάζομαι στο απλό θα είναι ακόμα χειρότερα.
Ευχαριστώ Σύριε. (άρα κάθομαι στα αυγά μου, η 10.3.3 μια χαρά είναι)

Προσωπικά θα περιμένω την 11.2 για να την βάλω στο 6s. Ήδη με την πρώτη beta τα αποτελέσματα ειναι ενθαρυντικά..

Όντως, οι αναβαθμίσεις μετά το πρώτο 11 μάλλον κακό έκαναν στην αυτονομία του 6s. Από κει που μετά το calibration στην 11.0.1 ήμουν περίπου όπως παλιά (~14-15 ώρες), τώρα, 1μιση μήνα μετά, είμαι πάλι στο.... 8ωρο.

Σήμερα έβγαλα απ'τον φορτιστή 1 ώρα πριν, και είμαι ήδη στο 90% έχοντας διαβάσει 1-2 emails και τιποτα αλλο.

Όντως, οι αναβαθμίσεις μετά το πρώτο 11 μάλλον κακό έκαναν στην αυτονομία του 6s. Από κει που μετά το calibration στην 11.0.1 ήμουν περίπου όπως παλιά (~14-15 ώρες), τώρα, 1μιση μήνα μετά, είμαι πάλι στο.... 8ωρο.

Σήμερα έβγαλα απ'τον φορτιστή 1 ώρα πριν, και είμαι ήδη στο 90% έχοντας διαβάσει 1-2 emails και τιποτα αλλο.

Κάτι τέτοιο παρατήρησα κι εγώ

Με μια από τις πρώτες έκδοςεις του 11, η μπαταρία πήγαινε καλύτερα απ ότι με όλες τις μεταγενέστερες

Και στο iPad 2017 μάλλον υπάρχει μια σχετική μείωση της διαρκείας της μπαταρίας σε σχέση με το iOS 10

κύριοι τα μοντέλα που παίρνουν την 11 είναι πολλά πλέον, οι μπαταρίες πολλών από αυτά έχουν ξεπεράσει το όριο λειτουργίας τους, το δίκτυο κινητής είναι αυτό που είναι, και το αποτέλεσμα αυτό που βιώνουμε ο καθένας.
Εγώ σε iphone 5s δεν έχω πρόβλημα εκτός του ότι μου έβγαλε την μπαταρία στην αρχή άχρηστη με την 11.2 (είμαι πάντα σε beta) την άλλαξα έβαλα καινούργια και πάει περίφημα.
Είναι πρώτη φορά που δεν έχω προβλήματα όπως είχα με iphone 4 ή iphone 4s στη δύση της καριέρας τους

https://www.iphonehellas.gr/argo-iphone-meta-apo-anavathmisi-ios/

https://www.futuremark.com/pressreleases

κύριοι τα μοντέλα που παίρνουν την 11 είναι πολλά πλέον, οι μπαταρίες πολλών από αυτά έχουν ξεπεράσει το όριο λειτουργίας τους, το δίκτυο κινητής είναι αυτό που είναι, και το αποτέλεσμα αυτό που βιώνουμε ο καθένας.

To 6s μου πάντως καινούρια (σχετικά) μπαταρία έχει, λόγω αντικατάστασης ένα χρόνο πριν.

Επίσης, τα εδώ (ΗΠΑ) δίκτυα δεν είναι τόσο βαριά σε μπαταρία όσο τα ελληνικά (κάθε φορά που έρχομαι Ελλάδα παρατηρώ κοντά στο 20-30% μείωση αυτονομίας!)

Παρά τα παραπάνω, πλέον το iPhone 6s οριακά έχει πάψει να είναι χρηστικό. Πλέον αρχίζω και κουβαλάω φορτιστές στην τσάντα.

κύριοι τα μοντέλα που παίρνουν την 11 είναι πολλά πλέον, οι μπαταρίες πολλών από αυτά έχουν ξεπεράσει το όριο λειτουργίας τους...
Το iPad μου δεν έχει κλείσει ούτε 6μηνο!

Το ios 11 έχει file system μπορώ να αποθηκεύω αρχεία πχ να κατεβάσω ένα torrent file

send from my nexus 5 using Tapatalk

Παρά τα παραπάνω, πλέον το iPhone 6s οριακά έχει πάψει να είναι χρηστικό. Πλέον αρχίζω και κουβαλάω φορτιστές στην τσάντα.

Με κάτι τέτοια μας πηγαίνουν στα νέα μοντέλα...

Το iPad μου δεν έχει κλείσει ούτε 6μηνο!

Στα iPad οι διάφορες φαίνονται πιο δύσκολα λόγω μεγαλύτερης μπαταρίας / αυτονομίας