iOS 18

Σε μενα στο 15ΡΜ με region USA και γλωσσα English US (απο τα settings ομως) δεν βγαζει τιποτε απο ΑΙ.... νομιζω πρεπει το apple ID να ειναι US και τα στοιχεια εκει. διευθυνση κτλ.

Αν το ειχες ετσι δηλωμενο εξ αρχης, τοτε μαλλον εισαι οκ με το ΑΙ, αλλοιως δεν...

Αν δεν τα εχω μπερδεμενα, ειναι διαφορετικο το apple ID και τα στοιχεια που εχεις εκει (διευθυνση, τηλ, πιστ. καρτα, region κτλ) και διαφορετικο το region που βαζεις στα subscreptions η στα settings η στο app store... σ αυτα τα τελευταια, μπορεις να αλλαζεις το region αλλα δεν σε αφηνει να εχεις το ΑΙ.... σου δινει μονο προσβαση σε διαφορετικα app store .

είχαμε βγει λίγο off topic [μιλάγαμε για Sequoia 15.1]

• Like
Reactions: ilias
Πολύ χρήσιμο για όσους ταξιδεύουν:
Apple has introduced Share Item Location, a new iOS feature that helps users locate and recover misplaced items by easily and securely sharing the location of an AirTag or Find My network accessory with third parties such as airlines. Share Item Location is available now in most regions worldwide as part of the public beta of iOS 18.2, which will soon be available to all users as a free software update for iPhone Xs and later. Find My is built with privacy and safety at its core. The shared location will be disabled as soon as a user is reunited with their item, can be stopped by the owner at any time, and will automatically expire after seven days. [...]
Users can generate a Share Item Location link in the Find My app on their iPhone, iPad, or Mac. Recipients of a link will be able to view a website that shows a location of the item on an interactive map. The website will automatically update when a new location is available and will show a timestamp of the most recent update.
In the coming months, more than 15 airlines serving millions of people globally — including Aer Lingus, Air Canada, Air New Zealand, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Delta Air Lines, Eurowings, Iberia, KLM Royal Dutch Airlines, Lufthansa, Qantas, Singapore Airlines, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines, United, Virgin Atlantic, and Vueling — will begin accepting Find My item locations as part of their customer service process for locating mishandled or delayed bags. More airlines will be added over time.

Έχει βάλει κάποιος το ios18 σε 11promax για να μου πει αν παρατηρεί καθυστερήσεις στην απόκριση του τηλεφώνου;

Εγω το εχω το iOS 18 απο την αρχη και σε ολες τις μπετα εκδοσεις του σε 11ρι απλο και δεν παρατηρησα καποιο θεμα, αν και τη συγκεκριμενη συσκευη την εχω να καθεται, δεν την πολυχρησιμοποιω.

Εκτος αν εννοεις κατι συγκεκριμενο λεγοντας για αποκριση....

Εντάξει. Όχι απλά εννοώ αν γίνεται πιο αργό το τηλέφωνο επειδή είναι παλιό. Αλλά νομίζω μου απάντησες. Έχω ακόμη το ios 16.

20241211-214254.jpg

Παρατήρησα σήμερα ότι σε κάποιες επαφές ενώ έχω προσθέσει ότι γιορτάζουν πχ σήμερα δεν μου το εμφανίζει στο ημερολόγιο.
Κάνω τον συγχρονισμό μέσω ενός Gmail account αν αυτό παίζει ρόλο. Αν πάω τώρα πχ και προσθέσω ή αν κάνω μια αλλαγή στην υπάρχουσα θα μου εμφανίσει κανονικά και αυτή.

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο; Καμία ιδέα;

Με την 18 η μπαταρία στο 15 pro max μου αδειάζει υπερβολικά γρήγορα... Μιλάω για αντιληπτή διάφορα σχεδόν 20%...

Έβαλα και την 18.2 δεν άλλαξε τίποτε στο θέμα αυτό 😫

γνωριζει καποιος,γιατι δεν υπαρχει πια στο apple store η εφαρμογη myergani?
1. Γιατί την απέσυρε το υπουργείο

2. Γιατί την κατεβασε η apple επειδή δεν πληρουσε κάποιες προυποθεσεις.

Καλύτερα να θέσεις ερώτημα στο υπουργείο.

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
και πως θα κανω εισοδο στην δουλεια που ξεκιναω την Δευτερα?
βρηκα μια εφαρμογη στο store που λεγεται md ergani.
μας κανει,ή η καθε εταιρα εχει την δικη της?

και πως θα κανω εισοδο στην δουλεια που ξεκιναω την Δευτερα?
βρηκα μια εφαρμογη στο store που λεγεται md ergani.
μας κανει,ή η καθε εταιρα εχει την δικη της?
Κάθε εταιρεία έχει την δική της, ο λογιστής που έχετε ίσως μπορέσει να σου δώσει λύση.

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Apple και Scam πλέον πάνε μαζί! 🤡

Πραγματικά, έχω χρόνια να δω τόσο παραπλανητική διαφήμιση—στα όρια της απάτης—από την Apple!Αυτό είναι επικό bait-and-switch!
🔗 Δείτε εδώ το χάλι

Φανταστείτε να σκάσατε μια περιουσία για το iPhone 16 Pro ή 16 Pro Max, με την ελπίδα ότι θα απολαύσετε το Apple Intelligence, το νέο Siri και όλα τα AI καλούδια… και τώρα να τρώτε το άκυρο του αιώνα! 😂

Η Apple απέδειξε περίτρανα ότι έχει μείνει ΤΡΑΓΙΚΑ πίσω στην κούρσα της τεχνητής νοημοσύνης και πλέον μοιάζει να παλεύει να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό που την έχει προσπεράσει για τα καλά!🚀
Ειλικρινά, λυπάμαι όσους πίστεψαν το hype και τσίμπησαν… Το Cupertino πλέον μοιάζει να πουλάει περισσότερο όνειρα παρά καινοτομία! Tim Apple, μήπως να το γυρίσετε στις τοστιέρες; 🍏🔥

Το παρόν ποστάρισμα δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας ένα σοβαρό AI tool..:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Πάντως το clean up που δοκίμασα στη beta στο 15 pro max μου, δεν συγκρίνεται με το galaxy φίλης.
Μιλάμε για τεράστια μουφα.