jig
AVClub Addicted Member

Perplexity's New iOS Voice Assistant Works Where Siri Still Can't
Perplexity has updated its iOS app with a new Voice Assistant feature, bringing conversational AI capabilities to Apple devices, including older...

Γιατί δεν χρησιμοποιείς τις υπομνήσεις; Η συγκεκριμένη εφαρμογή με έχει βολέψει περισσότερο από το ημερολόγιο.Ερώτηση.
Έχω φτιάξει κάποια reminders πχ για τις πληρωμές του μήνα. Στο ημερολόγιο φαίνονται έτσι
View attachment 250845
Υπάρχει κάποιος τρόπος να φαίνονται και οι 5 πχ χωρίς να χρειαστεί να το ανοίξω;
Χρησιμοποιώ το fantastical αλλά είπα να γυρίσω στην εφαρμογή της Apple.
Μόνο αν είχε ορίσει κάποιον ως legacy contact.
Δυστυχώς δεν νομίζω να βρεις άκρη.. Αυτά τα safeguards σε προστατεύουν σε περίπτωση κλοπής ή μη εξουσιοδοτημένης χρήσης, αλλά αν δεν έχεις προβλέψει για το χειρότερο, η συσκευή κλειδώνει.
Και στην Apple, αν έχεις άλλο trusted device (πχ iPad, Mac ) μπορεις να εχεις προσβαση στα iCloud δεδομενα και να κανεις ακομα και reset την συσκευη που ειναι κλειδωμενη.
Θυσιάζεις ασφάλεια για ευκολία όμως.Μόνο Apple όμως. Οι άλλοι σου δίνουν δυνατότητα και από τις 2 πλατφόρμες.![]()
Θυσιάζεις ασφάλεια για ευκολία όμως.
Στο οικοσύστημα της apple δεν μπορείς να θεωρήσεις ως trusted devices, non apple devices . Ορθως για εμενα γιατι δεν εχει ελεγχο στο ποσο καλα encrypted ειναι οι συσκευες αλλων κατασκευαστων.Γιατί; Όπως έγραψα και νωρίτερα τις προάλλες που αγόρασα το Google Pixel μου δεν μπόρεσα να το σετάρω στη δουλειά. Ήθελε επιβεβαίωση από μια ασφαλή συσκευή που είχα στο λογαριασμό μου. Το OP Nord είχε "ταξιδέψει" και έμεινε σαν εναλλακτική το iPad που ήταν σπίτι. Έκανα υπομονή λίγες ώρες και το έφτιαξα όταν γύρισα. Αντίστοιχα όταν στον υπολογιστή κάνω κάτι και θέλει σύνδεση χτυπάνε και τα 2 μηχανήματα.
Στο οικοσύστημα της apple δεν μπορείς να θεωρήσεις ως trusted devices, non apple devices . Ορθως για εμενα γιατι δεν εχει ελεγχο στο ποσο καλα encrypted ειναι οι συσκευες αλλων κατασκευαστων.
Και εν πάση περιπτώσει, έχουν προσθέσει μια σειρά δικλείδων ασφαλείας για να αποφευχθεί το φαινόμενο κλειδώματος μιας συσκευής.
Το android είναι πολύ λιγότερο ασφαλές από το iOS, αυτο είναι γνωστό τοις πασοι. Αυτό δεν σημαίνει ότι το Apple ecosystem είναι απόρθητο. Απλά είναι από πάνω και ότι κενό ασφαλείας παρουσιαστεί το κλείνουν άμεσα. Και γενικά έχουν πολύ καλό practice στο θέμα ασφάλειας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.