iOS 26

Βαρύ μου φαίνεται (ίσως να κάνει ακόμα indexing). Αισθητικά εντάξει, ωραία η ανανέωση αλλά δεν ενθουσιάζομαι κιόλας.
Αισθητικά μου αρέσει, έχουμε και σημαντικές βελτιώσεις στο Multitasking και στα παράθυρα, καλές βελτιώσεις και στην εφαρμογή files..γενικά τίμιο και καλό update, αλλά όχι ακόμα εκεί που μπορεί σύμφωνα με το Hardware, αλλά σιγά σιγά πλησιάζουμε….

Υ.Γ. Και μένα κολλάει λίγο και καθυστερεί, ίσως κάνει indexing όπως είπες ή θέλει κανένα δυο updates για να στρώσει….θα δούμε…σε iPad Air με Μ1 και 8gb ram.

Y.Γ. Sorry νόμιζα ότι μιλάμε για το IPadOS..ίδια εντύπωση βέβαια και στο iPhone 16 pro…και εδώ νιώθω ότι καθυστερεί λίγο.

Last edited:
Δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι, αλλα ενεργοποιηθηκε επιτελους το RCS στην Ελλαδα! Επιτελους θα μπορουμε να τσαταρουμε ανετα και με τους πτωχους φιλους μας με android!
😁
Μόνο cosmote νομίζω.

• Like
Reactions: takisot
Ναι και σε εμένα πετάχτηκε μήνυμα και λέω έλα βρε συ, χλιδή!!! Σε Cosmote και εγώ..

ναι-πεταχτηκε και σχετικο μηνυμα.

**η επιλογη τραγουδιου mp3 για ring tone ΘΑ προστεθει,γιατ δεν βλεπω κατι..
Στο κομμάτι που θες επιλέγεις share (το σύνολο με το τετράγωνο και το βελάκι προς τα πάνω) και στις επιλογές που ανοίγουν υπάρχει και το χρήση για ring tone

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
To RCS μπορεί να ενεργοποιήθηκε σαν επιλογή αλλά δεν βλέπω να λειτουργεί ακόμα (Cosmote), ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος μηπως κάνω κάποιο λάθος.

To RCS μπορεί να ενεργοποιήθηκε σαν επιλογή αλλά δεν βλέπω να λειτουργεί ακόμα (Cosmote), ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος μηπως κάνω κάποιο λάθος.
Ο παραλήπτης το έχει ενεργό? Έχει internet? Στο πεδίο που γράφεις το μήνυμα αναφέρει RCS?

Λειτουργεί κανονικά το δοκίμασα!

Λειτουργει, αλλα κανε και ενα restart το τηλεφωνο.
Δεν ξερω τι παιζει απο android πλευρα. Σε 2 φιλους που εχουν εστειλα, αλλα ενας αλλος δεν ελαβε.

Δεν ξερω, μηπως πρεπει να ενεργοποιηθει το RCS και στο android? Πρεπει μηπως και ο παραληπτης με android να ειναι σε cosmote μονο;

Πρέπει να είναι ενεργό και στους δύο, επίσης πρέπει και ο παραλήπτης να έχει ίντερνετ όταν το στέλνεις.

• Like
Reactions: takisot