Αισθητικά μου αρέσει, έχουμε και σημαντικές βελτιώσεις στο Multitasking και στα παράθυρα, καλές βελτιώσεις και στην εφαρμογή files..γενικά τίμιο και καλό update, αλλά όχι ακόμα εκεί που μπορεί σύμφωνα με το Hardware, αλλά σιγά σιγά πλησιάζουμε….Βαρύ μου φαίνεται (ίσως να κάνει ακόμα indexing). Αισθητικά εντάξει, ωραία η ανανέωση αλλά δεν ενθουσιάζομαι κιόλας.
Μόνο cosmote νομίζω.Δεν ξερω αν το πηρατε χαμπαρι, αλλα ενεργοποιηθηκε επιτελους το RCS στην Ελλαδα! Επιτελους θα μπορουμε να τσαταρουμε ανετα και με τους πτωχους φιλους μας με android!
![]()
Στο κομμάτι που θες επιλέγεις share (το σύνολο με το τετράγωνο και το βελάκι προς τα πάνω) και στις επιλογές που ανοίγουν υπάρχει και το χρήση για ring toneναι-πεταχτηκε και σχετικο μηνυμα.
**η επιλογη τραγουδιου mp3 για ring tone ΘΑ προστεθει,γιατ δεν βλεπω κατι..
Ο παραλήπτης το έχει ενεργό? Έχει internet? Στο πεδίο που γράφεις το μήνυμα αναφέρει RCS?To RCS μπορεί να ενεργοποιήθηκε σαν επιλογή αλλά δεν βλέπω να λειτουργεί ακόμα (Cosmote), ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος μηπως κάνω κάποιο λάθος.
Λειτουργεί κανονικά το δοκίμασα!To RCS μπορεί να ενεργοποιήθηκε σαν επιλογή αλλά δεν βλέπω να λειτουργεί ακόμα (Cosmote), ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος μηπως κάνω κάποιο λάθος.
Τώρα είδα σε εναν παραλήπτη με Android το εμφανίζει.Ο παραλήπτης το έχει ενεργό? Έχει internet? Στο πεδίο που γράφεις το μήνυμα αναφέρει RCS?
Λειτουργει, αλλα κανε και ενα restart το τηλεφωνο.To RCS μπορεί να ενεργοποιήθηκε σαν επιλογή αλλά δεν βλέπω να λειτουργεί ακόμα (Cosmote), ας δοκιμάσει και κάποιος άλλος μηπως κάνω κάποιο λάθος.
Ως sms όπως συμβαίνει και με το iMessageΑν δεν έχει ίντερνετ τι γίνεται πάει σαν απλό μήνυμα ή δεν πάει καθόλου;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.