iOS 26

Είναι safe να το περάσω το 26 στα iphone των παιδιών ή να περιμένω τους beta testers για να μην έχω γκρίνιες;
Γιατι να βιαστεις;

Περιμενε την 26.1 που θα εχει στρωσει πολλα

• Like
Reactions: tiniakos
Σε 16pro κανένα θέμα μετά την πρώτη μέρα, θα έλεγα ότι η μπαταρία μάλλον κρατάει και παραπάνω....κανένα θέμα επίσης και σε ipad m1, σφαίρα πάνε όλα.

H Siri κολλάει στο 14pm πλέον σε καθημερινή βάση. Της λες να βάλει ένα timer να πάρει ένα τηλέφωνο, και απλά μένει in limbo glowing…

Το 13 πάντως δυσκολεύεται πάρα πολύ στο 26...
Και μάλιστα με καθαρή εγκατάσταση.
Επίσης θερμαίνεται τα μάλα κατά την ασύρματη φόρτιση. Ιδίως στο αυτοκίνητο...

26 σε 15pro παει ταπα....και καλυτερη αυτονομια
Αυτονομία είδα και εγώ βελτίωση στο 16pro, ενώ θα έλεγα ότι είναι οριακά και πιο γρήγορο, ενώ ούτε υπερθέρμανση ούτε τίποτα, μια χαρά όλα…μόνο την πρώτη μέρα είχε κάποια κολλήματα αλλά ήταν φαντάζομαι μέχρι να στρώσει και να κάτσει καλά το λειτουργικό στο κινητό…από τότε όλα τέλεια..

Το 13 πάντως δυσκολεύεται πάρα πολύ στο 26...
Και μάλιστα με καθαρή εγκατάσταση.
Επίσης θερμαίνεται τα μάλα κατά την ασύρματη φόρτιση. Ιδίως στο αυτοκίνητο...
Το 13 pro max μου πάει πολύ καλά πάντως.

• Like
Reactions: pathfinder
με 26.0.1 στο 15 προ μαξ, έχω αρκετά θέματα :

βάιμπερ όταν γράφω μνμ με βγάζει σε λευκή οθόνη και πρέπει να κάνω πίσω και επαναφόρτωση κλπ ... σε μικρότερο βαθμό αυτό ισχύει και στα whatsapp / messenger

κολλάει συχνά το σποτιφάι σε κοννεκτ , πράγμα που δεν μου είχε ξανασυμβεί

κολλάει το car play σε διάφορα

υποθέτω ότι πρέπει να αναβαθμιστούν οι οικείες εφαρμογές ....

Last edited:
εχω θεματα με κλησεις που ξαφνικα πεφτουν...και μιλαμε 1 στις 4 κλησεις εκει που μιλαω ξαφνικα παπαλα
με τα βαιμπερ και αυτα που λεει ο δημοκηδης συμφωνω....ανοιγω να γραψω ενα μνμ και βγαζειπληκτρολογιο που καλυπτει την οθονη και δεν βλεπω τι γραφω

Με το απλό 14αρι το μόνο ζήτημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή ειναι το πληκτρολόγιο σε viber και messenger. Ενίοτε και σε browser.

Το θέμα με τις κλήσεις το βιώνω καθημερινά.
Αν δέχεσαι και κάνεις πολλές είναι σιγουρακι μέσα στη μέρα.

Αναγκάστηκα να πάω στη 26.1 beta που νομίζω ότι είναι καλύτερα στο θέμα των κλήσεων.

Δεν έχει φανεί κάποια συνταρακτική διαφορά σε KPIs πάντως.
Σε ποιό δίκτυο το παρατηρείτε και υπό ποιές συνθήκες; Σε οριακές στάθμες σήματος ή και με καλό σήμα ξαφνικά πέφτει;

Δεν έχει φανεί κάποια συνταρακτική διαφορά σε KPIs πάντως.
Σε ποιό δίκτυο το παρατηρείτε και υπό ποιές συνθήκες; Σε οριακές στάθμες σήματος ή και με καλό σήμα ξαφνικά πέφτει;

Και στο σπίτι/γραφειο με ενεργό το WiFi calling πιο συχνά , και εκτός σε 5G λιγότερο συχνά.

Επίσης 2/3 έπεφτε η γραμμή ενώ ήσουν σε κλήση και ήθελες προσθέσεις επιπλέον συνομιλητή κάνοντας κλήση και merge ή αποδεχόμενος δεύτερη κλήση και merge.

Δίκτυο Cosmote.

• Like
Reactions: anderm
Ούτε εγώ έχω θέμα με το σήμα.
Εχω ένα θεματάκι στο car play που κάποιες φορές κάνει κοψίματα ο ήχος.