iOS 27

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Παντως, οπως και στο iPhone AIR προνοησε η apple και εφτιαξε και μια proprietary μπαταρια, ετσι και για τη siri ΑΙ προνοησε και εβαλε και το... chatGPT να βρισκεται .... :cool::p

Στα διαφορα φορα λενε, πως η siri ειναι κυριως για οτι εχει σχεση με τα εντος των συσκευων και η chatGPT για τα υπολοιπα....

Πιο αδιάφορη 'major' αναβάθμιση δεν θυμάμαι πάντως. Αν εξαιρέσεις το εικονίδιο της μπαταρίας, ψάχνεις με πολύ κόπο για να δεις κάτι καινούριο. Όσο για τη Siri... ας μη σχολιάσω, ευτυχώς που έχει ανεβεί τόσο πολύ το Voice του GPT και δεν χρειάζεται να ασχοληθείς καν μαζί της. Πραγματικά, εδώ και 2 χρόνια τη χρησιμοποιώ μόνο για κάνα ξυπνητήρι.
@Maestro για δες και αυτό:

125 Tests of the New AI Siri​

Για την ώρα, όχι απλά δεν εντυπωσιάστηκα, αλλά πλέον δεν έχω ούτε αυτό το ένα πράγμα για το οποίο χρησιμοποιούσα τη Siri μέχρι σήμερα, αφού πλέον δε μπορώ να ενεργοποιήσω timer από το ρολόι (Ultra 3). Μάλιστα, το δηλώνει έτσι ευθαρσώς:

IMG_0023 2.jpeg

ΥΓ: Ρε Τάκη, το ξέρουμε πλέον ότι παίρνεις ειδικά κομμάτια από το Cupertino με όλα τα bugs λυμένα, αλλά κανόνισε και για κάνα φίλο μια φορά να μην παιδευόμαστε έτσι...! :cool:

Φίλε δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά κάποια πατάτα θα έχεις κάνει…
e449c3f56eb2ede1724a6cb67efc8fb1.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ότι κάτι συμβαίνει προφανώς, αλλά εγώ τι πατάτα ακριβώς να έχω κάνει; Εγώ απλά install έκανα. Και φυσικά έχω κάνει restart κλπ.

Παντως, οπως και στο iPhone AIR προνοησε η apple και εφτιαξε και μια proprietary μπαταρια, ετσι και για τη siri ΑΙ προνοησε και εβαλε και το... chatGPT να βρισκεται .... :cool::p

Στα διαφορα φορα λενε, πως η siri ειναι κυριως για οτι εχει σχεση με τα εντος των συσκευων και η chatGPT για τα υπολοιπα....

ChatGPT was extension υπήρχε και πέρσι. Η διαφορά είναι ότι πλέον υπάρχουν καλύτερα Apple Intelligence μοντέλα (powered by Gemini) on device για τα απλά και iCloud cloud compute για τα πιο σύνθετα.

Πάντως είναι ποιότητα ζωής να έχεις το Ai ενσωματωμένο στη καθημερινότητα σου και σε όλες τις συσκευές σου (κινητό, υπολογιστή, smartwatch, αυτοκίνητο, ταμπλετ). Πχ το πρωί οδηγούσα και ζήτησα από τη Siri του CarPlay στα Αγγλικά να μου βρει ακτοπλοϊκά εισιτηρια για Σεριφο και έψαξε και μου βρήκε τι υπάρχει διαθέσιμο την ημερομηνία που ενδιαφερομουν από όλα τα λιμάνια της Αττικής, τις ώρες αναχωρήσης και άφιξης, τι ώρα επιστρέφω από εκεί κλπ. Έδωσε μέχρι και links για αγορά εισιτηρίων και τιμές. Προσπάθησα να τη μπερδέψω με ερωτήσεις του τύπου "αλλάζει το ωράριο αν επιλέξω άλλη μέρα" αλλά δεν μάσησε και μου απάντησε σωστά.
Για αμάξι, ούτε Car play, Ούτε Siri, ούτε Αγγλικά...Τesla Groc και είσαι άρχοντας, όλα τα άλλα μοιάζουν για Ελλάδα απαρχαιωμένα καλώς ή κακώς.

Για αμάξι, ούτε Car play, Ούτε Siri, ούτε Αγγλικά...Τesla Groc και είσαι άρχοντας, όλα τα άλλα μοιάζουν για Ελλάδα απαρχαιωμένα καλώς ή κακώς.

Διαφωνώ, αλλά άλλη κουβέντα αυτή…

e449c3f56eb2ede1724a6cb67efc8fb1.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όταν τα λέω εγώ κάτι ξέρω.
ΥΓ: Ρε Τάκη, το ξέρουμε πλέον ότι παίρνεις ειδικά κομμάτια από το Cupertino με όλα τα bugs λυμένα, αλλά κανόνισε και για κάνα φίλο μια φορά να μην παιδευόμαστε έτσι...! :cool:

Siri on Apple Watch cannot set timers or alarms after WatchOS 27 update​

(Δεν λειτούργησε με off and on της Siri. Πάμε για το set up as new... )

Όταν τα λέω εγώ κάτι ξέρω.

Αρα είναι κάποιο bug, γιατί όπως είδες σε εμένα δούλεψε.

Ξέρει κανείς τι στο καλό αρχεία είναι αυτά που κατεβάζει όταν ανοίγω την εφαρμογή wolt? Δεν το έκανε με το 26.

Attachments

• IMG_1692.jpeg
    IMG_1692.jpeg
    126.5 KB · Views: 19
Και σε μενα με εκδοση 27 beta στο ρολοι series 10, και 27.2 στο τηλεφωνο, τα timers τα πηρε κανονικα με raise to speak αν και με καποια καθυστερηση.... ισως φταει το region.... δουλευει στην ΕΕ που το χουμε μουφα και οχι στις ΗΠΑ που ειναι νομιμο.... μπερδευτηκε κι αυτο :cool::p

Στα timers καλα τα παει, με τις ημερομηνιες εχει ενα θεματακι.... τωρα το προσεξα, δεν ξερω απο ποτε ειναι ετσι.... αν εμεινε απο προχθες η αν αλλαξε στα ξαφνικα.... η φωτο μολις πριν 5 λεπτα.... δεν το εχω ξανασυναντησει...

IMG_1059.jpg

Μετά από άπειρες ώρες debugging, διάφορα γιατροσόφια, factory reset, set up as new (thank you Apple), κλήση στο support όπου έφαγα gaslighting ότι θα διορθωθεί με update κάποια στιγμή, και αφού σε κάθε επόμενο βήμα debugging τα πράγματα γίνονταν όλο και πιο τρελά -τη μία μου έλεγε low battery χωρίς να ισχύει, την άλλη έκανε ελιππές pair και το τηλέφωνο δεν το έβλεπε αλλά αυτό έβλεπε το τηλέφωνο (!) και άλλα εξωγήινα-, τελικά έφτασα μέχρι το Apple Store, όπου περίμενα μία ώρα για να συναντήσω κάποιον. Εκεί ο υπάλληλος βεβαίωσε γραπτώς ότι δεν είμαι στόκος και όντως κάτι περίεργο συμβαίνει, και περιμένω τώρα replacement μέσω Apple Care.

Δεν αποκλείω να είναι όντως θέμα software, αλλά ειδικά με αυτά που έκανε με το false low battery με τρόμαξε λίγο, και τελειώνει κι η εγγύηση σε ένα μήνα, δεν τα ρισκάρω κάτι τέτοια.

Last edited:
Αλλαξα το complication και επανηλθε.
Και σημερα που ξανακοιταξα την ημερομηνια, ειχε μεινει στην χθεσινη.... αν θες beta εκδοσεις αυτα παθαινεις μου φαινεται....

Τελικα δεν ειναι θεμα σοφτγουερ αλλα Face.... αυτο το καινουργιο το meridien εχει το θεμα, γιατι μολις αλλαξα face, η ημερομηνια ηταν σωστη.