iOS 4 : το νέο iphone λειτουργικό

Παιδιά μην το κατεβάσετε ακόμα...

Καθυστερείτε το δικό μου download :flipout::flipout::flipout:

μολις το εβαλα
κανενα προβλημα
τωρα το επεξεργαζομαι
Γιαννη αν θελεις κατι συγκεκριμενο να ψαξω πες μου

Καποιοι λενε οτι δεν μπορεις να κανεις rotate Tις φωτο και δεν μπορεις να δεις τα μυνηματα που γραφεις κλπ...
Εσεις ειδατε κατι τετοιο ?
Κανατε jailbrake ?

Υπαρχουν καποιες απο τις εφαρμογες που εχετε, που δεν παιζουν με το νεο λειτουργικο ?

Ειμαι στη δουλεια γαμ%@#%τι μου και δεν μπορω να το δοκιμασω !

Last edited:
Καποιοι λενε οτι δεν μπορεις να κανεις rotate Tις φωτο και δεν μπορεις να δεις τα μυνηματα που γραφεις κλπ...
Κανατε jailbrake ?

Υπαρχουν καποιες απο τις εφαρμογες που εχετε, που δεν παιζουν με το νεο λειτουργικο ?

με το rotate εχει κλειδωμα
αν πατησεις 2 φορες το home ανοιγει η μπαρα απο κατω με τα προγραμματα που τρεχουν
τερμα αριστερα της μπαρας εχει ενα κουμπι 'portrait orientation locked/unlocked'
αυτο ειναι locked by default
εγω δεν εχω jailbrake
τωρα τσεκαρω εφαρμογες
για την ωρα οκ

Δοκίμασα το Navigon. Πιάνει σήμα στο άψε σβήσε αλλά το multitasking δεν δουλεύει ακόμα. Μόλις φεύγεις από την σελίδα του κλείνει. Προφανώς θα βγεί update.

Απάντηση: Re: iOS 4 : το νέο iphone λειτουργικό

Κανατε jailbrake ?

Γιάννη όλα κανονικά. Και rotate κάνει , και τα μηνύματα βλέπεις.

Ρε παίδες, μόλις παρατήρησα ότι μου έχει χαλάσει η ανάλυση σε όλες τις φωτογραφίες που είχα στο iPhone. :slapface:

Απάντηση: Re: iOS 4 : το νέο iphone λειτουργικό

Ρε παίδες, μόλις παρατήρησα ότι μου έχει χαλάσει η ανάλυση σε όλες τις φωτογραφίες που είχα στο iPhone. :slapface:
Και εμένα το ίδιο. Θα κάνω ένα συνχρονισμό .