iOS 4 : το νέο iphone λειτουργικό

Re: Απάντηση: iOS 4 : το νέο iphone λειτουργικό

H iOS 4.0.1 αναμένεται σύντομα!

Σύμφωνα με φήμες των τελευταίων ωρών η Apple αναμένεται να δώσει στην
κυκλοφορία την έκδοση iOS 4.0.1 αρκετά σύντομα, ίσως και τη Δευτέρα.

Η αναβάθμιση αυτή αναμένεται να διορθώσει τα προβλήματα με το σήμα της κεραίας που αντιμετωπίζουν ορισμένοι χρήστες
στο iPhone 4 και φαίνεται να είναι θέμα software. Το πρόβλημα μάλιστα εντοπίζεται συγκεκριμένα στα WWAN 3G δίκτυα
και όχι στα Microcell 3G ενώ και μερικοί χρήστες iPhone 3G αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο tech support forum της Apple το bug σχετίζεται με τη βαθμονόμηση της ραδιοσυχνότητας
της baseband και πιο συγκεκριμένα κατά την αλλαγή των συχνοτήτων. Υπάρχει πρόβλημα στη βαθμονόμηση του lag και η
συσκευή δεν μπορεί να αλλάξει σε μια συχνότητα καλύτερης αναλογίας σήματος-θορύβου, οπότε αναφέρει “No service”.

Βέβαια, το πρόβλημα αυτό δεν σχετίζεται με το hardware της συσκευής καθώς δεν παρατηρείται από όλους τους χρήστες
αλλά από ένα πολύ μικρό ποσοστό.

iPhoneHellas

παράξενο... ο ίδιος ο Steve πρότεινα να χρησιμοποιούμε θήκες για το πρόβλημα του σήματος.

Re: Απάντηση: iOS 4 : το νέο iphone λειτουργικό

Βασικό που πιθανότατα να ξεχνάτε, είναι ότι στο os 4, το τηλ κλείνει μόνο τους τις εφαρμογές που ανοίξαμε κάποια στιγμή και τελικά μετά από κάποιο διάστημα δεν τις χρησιμοποιούμε.

Επειδή πειραματίζομαι για το θέμα, σήμερα κλείνει 4η μέρα με τις εφαρμογές ανοιχτές....:D:D:D

Απάντηση: Re: iOS 4 : το νέο iphone λειτουργικό

Όχι... το 3GS δεκαεξάρι είναι, και νομιμότατο!

Πάντως το λογισμικό αναλαμβάνει να κλείσει παλιές-αχρησιμοποίητες εφαρμογές για καιρό, όταν δεν βρει άλλη διαθέσιμη μνήμη.

ΕΔΩ λέει : "Steve Jobs doesn't recommend that you even deal with closing running apps, because the phone will take care of it automatically. "

ΕΔΩ λέει : "REMEMBER: Every single app you open will remain in the task list until you close it, or the device closes it for you. (iOS 4 will arbitrarily and automatically close the oldest task if it runs out of memory while opening a new one. If you want to exercise control over which tasks you want closed, be sure to keep your tasks to a minimum and only keep those open that you'll be needing quick access to, or that you are currently using.)"

εμένα πάντως από τότε που του αναβάθμισα το λογισμικό δεν δουλεύει το ipod. Και εξηγούμαι, μόλις το επιλέγω και μέχρι να πατήσω την επόμενη επιλογή με ξαναγυρνάει στη βασική οθόνη με όλες τις εφαρμογές. Καμία ιδέα?

Εκανες restore ή upgradde ?
Καλυτερα (αφου κανεις πρωτα backup) νακανεις restore to neo ios4 και set as new device .
Ειχα κι εγω καποια θεματακια κι ετσι τα ελυσα.

Εκανες restore ή upgradde ?
Καλυτερα (αφου κανεις πρωτα backup) νακανεις restore to neo ios4 και set as new device .
Ειχα κι εγω καποια θεματακια κι ετσι τα ελυσα.

Τί προβληματάκια? Γιατί απο ότι βλέπω οτι και κανα δυο app ακόμα δεν φορτώνουν...

Το restore σημαίνει οτι χάνω ότι έχω κάνει στο τηλέφωνο ή θα τα έχει όλα κρατήσει στο backup?

Mερικα app ετσι κι αλλιως δεν δουλευουν στο ios4 ....
Τα χανεις ολα και τα ξαναπερνας μετα .
Μ@Λ@ΚΙ@ αυτό!!!
Δηλ, αμα κανει restore/update και "set as a new device" από το Itunes, ΧΩΡΙΣ να επαναφερει καπoιο απο τα προηγούμενα backup, ΔΕΝ θα χασει μαζι και ΟΛΕΣ τις επαφες, τις σημειωσεις, τα μηνυματα , και ο,τι αλλο εχει αποθηκευσει στο κινητο ???? Για να ΜΗΝ μιλησουμε για την φασαρια να καθησει να ξαναβρει και να ξαναπερασει 1-1 ΟΛΕΣ τις εφαρμογες και τα προγραμματα... ΑΝ ειναι ετσι, τοτε ζητω που καηκαμε APPLE !!!!!:damnyou:

(Υποτιθεται οτι μιλαμε για ενα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ τηλ/organizer που το ΚΥΡΙΟ μελημα του πρεπει να ειναι η συνεχης υποστηριξη backup ΕΣΤΩ και με διαφορετικο λειτουργικο, και ΟΧΙ για μια συσκευή για να παίζουν τα παιδάκια.....) :slapface:

Last edited by a moderator:
Λοιπόν έκανα restore και επανέφερα το backup που είχα κάνει. Αφού ξαναέφτιαξα του φακέλλους με τα apps (τα είχε χάσει) το μεγάλο πρόβλημα που έχω είναι οτι έχω χάσει όλη τη μουσική που είχα αγοράσει μέσω του iTunes. Δεν υπάρχει ούτε στο laptop αλλά ούτε στο iphone. Μέσω του iTunes (από το laptop) μπορώ να εμφανίσω το history των αγορών, αλλά μέχρι εκεί. Πού είναι τα lps και τα singles???

Καμιά ιδέα?
Εαν πάω να τα ξανα αγοράσω θα με ξαναχρεώσουν ή θα υπάρχει το ιστορικό της αρχικής μου αγοράς? (πήγα να το κάνω αλλά έφτασα μέχρι το Buy now και δεν το επέλεξα).

Α! τώτα το ipod παίζει μια χαρά (αν είχε και την αγαπημένη μου μουσική θα έπαζε καλύτερα).

Εφαρμογές και μουσική πρέπει να "ξανααγορασθεί", με μόνη διαφορά ότι δεν σε ξαναχρεώνουν, αφού το έχουν κάνει ήδη μία φορά.

Έτσι τουλάχιστον το έχω κάνει εγώ μία φορά κ όλα πήγαν μια χαρά.

Εγω παντως εχω αλλαξει 3 iphone και τα εχω κανει restore απειρες φορες... ποτε δεν εχασα κατι, σε mac.
Sto itunes, εχει φτιαξει και ειδικη λιστα με τα purchased media, που ειναι ανεξαρτητα απο τις συσκευες που εχεις.
Καθε φορα απλα τα ξαναπερναω.

Γιάννη δεν τα είχα περάσει ποτέ. Και το κακό μάλλον είναι πως δεν είχα δηλώσει να κάνει back up το περιεχόμενο της μουσικής.Δοκίμασα να ξανα αγοράσω ένα τραγούδι. Μου υπενθύμισε πως είναι ήδη αγορασμένο και με ρώτησε εαν θέλω να το ξανα αγοράσω. Επέλεξα ναι. Στο ebanking είδα στην κάρτα μου κίνηση έγκρισης και περιμένω να δω εαν θα γίνει και η χρέωση (που μάλλον θα γίνει).

Αν και λιγακι offtopic, εχω το εξης προβλημα, στο ipod του iphone οταν καποιο αλμπουμ εχει διαφορους καλλιτεχνες τοτε στην λιστα με τα albums μου βγαζει παρα πολλα albums (οσα ειναι και τα τραγουδια δηλαδη) με το ιδιο ονομα. Και αυτο που κανω για να παιζει συνεχομενα ενα album ειναι να φτιαχνω playlist με τα τραγουδια του. Παλιοτερα με προηγουμενο λογισμικο δεν υπηρχε τετοια ταξινομηση παρα εμφανιζε μονο ενα album και ας ηταν με διαφορετικους artists. Υπαρχει λυση?