iOS 4 : το νέο iphone λειτουργικό

Επισης να προσθεσω οτι εχτες χωρις λογο χαθηκε το εικονιδιο με τις Ρυθμισεις και οταν εκλεισα και ξανανοιξα το κινητο, τα εικονιδια ειχαν αλλαξει ολα θεση και φυσικα ειχαν χαθει οι φακελοι (τσαμπα κοπος ενα 2ωρο που εκατσα να τα ταξινομησω). :bigcry:

... κατι νεοτερο σχετικα με το OS.4.0 υπαρχει ? τιποτα στραβο που πρεπει να λαβει καποιος υποψη πριν προχωρηση στην αναβαθμιση ? (περα των οσων εχουν γραφτει ) ? αν και με βλεπω και μενα αν δε δω το .01 διπλα απο την εκδοση να μην κανω τιπτ...

Αυτο το update εγινε για τους χρηστες iphone 4 για να βλέπουνε τις μπαρίτσες μεγαλύτερες και να νομίζουν οτι εχουν περισσότερο σήμα :flipout::flipout::flipout:

Αυτο το update εγινε για τους χρηστες iphone 4 για να βλέπουνε τις μπαρίτσες μεγαλύτερες και να νομίζουν οτι εχουν περισσότερο σήμα :flipout::flipout::flipout:

Ακριβώς το αντίθετο, κάνει τις μπάρες να ανταποκρίνονται καλύτερα στο πραγματικό σήμα για να ξέρεις τι σου γίνεται...

160322-signal_strength_rescaling.jpg

εγώ που έχω το 3GS 32gb και το έχει κάνει JB και έχω βάλει Cydia (Μετά απο πολύ διάβασμα και κόπο.. ) πώς γίνεται να το κάνω Update σε ios 4?

Πρέπει να βγάλω το Jb πρώτα και πώς γίνεται αυτό τότε?
ή μηπως το συνδέω στο PC μου και τρέχω το Itunes και τα κάνει αυτό όλα?

τοσες μερες δεν το κανα το jb

τωρα τελος ? ( προσωρινα )

δε δουλευει το jb me.com ?

φανταζομαι οχι

θα προσπαθησουν να βγαλουν κι αλλο αλλα μπορει αυτη τη φορα να ειναι μεσω υπολογιστη πισι/ μακ παλι ...

αν καλυψαν τη συγκεκριμμενη ''τρυπα ''

φυσικά και δουλεύει.. εγω χθές εβαλα την 4.01 (τυχερός! ) και τώρα ανοιξα το FASARI :) και πήγα στο j bme.com και όλα καλά.

μπορώ να ζήσω ανετα με την 4.01, μια χαρά ντάν είναι..

λοιπον εχω 3.1.2 ( jb / blackrain )

αν κατεβασω απο καπου την 4.0.1

( το cydia λεει οτι εχει SHSH on file for ... 4.0 /4.0.1/ )

θα μπορω να περασω την 4.0.1 ? η αποκλειεται ?

κατι εχω ακουσει για shift + restore αλλα δεν ξερω πολλα απ αυτα ...

δλδ αν το κατεβασω το 4.0.1 και μετα shift + restore με SHSH on file for os 4.0 /4.0.1

θα το περασει ?

επισης γιατι λενε ολοι restore setup as new και οχι from backup ... ?

Re: Απάντηση: iOS 4 : το νέο iphone λειτουργικό

. . . . . Διαθέσιμη για download η v4.1 . . . . .

.

Όσοι έχετε unlocked συσκευές από εξωτερικό κρατηθείτε μακρυά!!! Μπορεί να χάσετε το unlock για πάντα.
Περισσότερα όταν υπάρχουν νεώτερα από DEV Team...

Last edited by a moderator: