iOS 5

Re: Απάντηση: Re: iOS version 5

Mωρέ αυτο το έχω βρει, αλλά μου βγάζει άλλες ενημερώσεις, mail, skype etc. όχι καιρό και μετοχές!

το τι θα σου βγάζει στο ρυθμίζεις στα Settings->Notifications

Λόγικό είναι.. πρέπει να ανεβάσει έναν μεγάλο όγκο αρχείων στο net. Με Upload λογικά 120KB/s max...

το θεμα ειναι αμα πω οτι φευγω απο δω που ειμαι τωρα να παω αλλου θα συνεχισει το backup απο εκει που εμεινε ή θα πρεπει ξανα μανα απο την αρχη?

χθες βραδυ στο σπιτι το βαλα πριν κοιμηθώ και το πρωι εγραφε fail. και απο οτι καταλαβα απο την αρχη το ξεκινησα σημερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: iOS version 5

το τι θα σου βγάζει στο ρυθμίζεις στα Settings->Notifications

Tα έχω ενεργοποιήσει αυτά. Τώρα κατάλαβα. Νόμιζα ότι από default το ios5 θα έχει ενημέρωση για καιρό και μετοχές και όχι μέσω Notifications τρίτων εφαρμογών! ΟΚ!

το θεμα ειναι αμα πω οτι φευγω απο δω που ειμαι τωρα να παω αλλου θα συνεχισει το backup απο εκει που εμεινε ή θα πρεπει ξανα μανα απο την αρχη?

χθες βραδυ στο σπιτι το βαλα πριν κοιμηθώ και το πρωι εγραφε fail. και απο οτι καταλαβα απο την αρχη το ξεκινησα σημερα.

Θα σε γελάσω.. δεν έχω ιδέα πως δουλεύει! Το back-up γίνεται από το τηλέφωνο στο icloud ή από το itunes στο icloud?

Αν γίνεται απευθείας από το τηλέφωνο τότε λογικά θα διακοπεί αν χάσεις τη σύνδεση με το internet, αν θα συνεχίσει μετά από εκεί που έμεινε δεν ξέρω και δεν το νομίζω όμως... Αν το back Up γίνεται από το itunes στο icloud και προϋποθέτει το τηλέφωνο να είναι συνδεδεμένο στο itunes τότε μια από τα ίδια...

edit

δες εδώ : http://www.iphonehellas.gr/30842/ios-5-icloud-how-to/

Last edited:
Καλου κακου θα το αφησω εδω το μεσημέρι και ελπιζω το απογευμα που θα ερθω να μην εχει κανει fail γιατι θα κανω χαρακιρι

Ολα αυτα τα ''πιο γρηγορο'' κλπ ισως ειναι απλως αποτελεσμα της καθαρης / νεας εγκατάστασης....

Απάντηση: Re: iOS version 5

Ολα αυτα τα ''πιο γρηγορο'' κλπ ισως ειναι απλως αποτελεσμα της καθαρης / νεας εγκατάστασης....

αποδεδειγμένα πράγματα, και να μην ήταν πάλι η ψυχολογία του νέου.... :smash:

και μην αρχίσει κανείς, σε όλα τα OS το ίδιο συμβαίνει :P

αποδεδειγμένα πράγματα, και να μην ήταν πάλι η ψυχολογία του νέου.... :smash:

και μην αρχίσει κανείς, σε όλα τα OS το ίδιο συμβαίνει :P

Ναι όντως... "αποδεδειγμένα πράγματα"... :p

iPhone-4-iOS-5-vs-iOS-4.35-vs-iOS-4.3-vs-iOS-4.2.1.jpeg

http://www.iphonehellas.gr/30906/ios-5-vs-ios-435-vs-ios-43-vs-ios-421/

Ναι όντως... "αποδεδειγμένα πράγματα"... :p

iPhone-4-iOS-5-vs-iOS-4.35-vs-iOS-4.3-vs-iOS-4.2.1.jpeg

http://www.iphonehellas.gr/30906/ios-5-vs-ios-435-vs-ios-43-vs-ios-421/

ΧΑΧΑ μόνος σου πριν 2-3 εβδομάδες έγραφες κάπου οτι μετά από restore/format/whatever τα μηχανάκια πάνε ποιο γρήγορα.... μη με κάνεις να ψάχνω....

και δεν είπε κανείς οτι δεν έχει βελτιωθεί με το νέο OS.... απλα ενας λόγος παραπάνω να μας φαίνεται μεγαλύτερη (αν υπάρχει) η διαφορά... -bye-

αμέσως....

Ερώτηση: πώς σβήνουμε φωτογραφίες ή γενικά πράγματα που έχουμε αποθηκεύσει στο iCloud???
Εδώ σας θέλω...

ΧΑΧΑ μόνος σου πριν 2-3 εβδομάδες έγραφες κάπου οτι μετά από restore/format/whatever τα μηχανάκια πάνε ποιο γρήγορα.... μη με κάνεις να ψάχνω....

και δεν είπε κανείς οτι δεν έχει βελτιωθεί με το νέο OS.... απλα ενας λόγος παραπάνω να μας φαίνεται μεγαλύτερη (αν υπάρχει) η διαφορά... -bye-

αμέσως....

Μαλλον με έχεις μπερδέψει με τον Συριο, αν και συμφωνώ σαν γενική αρχή με αυτό.
Αυτο που σχολίασα ήταν η "αποδεδειγμένη" σου άποψη περί ταχύτερου ios μονο ως αποτέλεσμα του clean install... :p

Ερώτηση: πώς σβήνουμε φωτογραφίες ή γενικά πράγματα που έχουμε αποθηκεύσει στο iCloud???
Εδώ σας θέλω...

Φανταζομαι, με του που σβήνεις πχ μια φωτό στο idevice, αυτόματα σβήνεται και στο icloud..

Φανταζομαι, με του που σβήνεις πχ μια φωτό στο idevice, αυτόματα σβήνεται και στο icloud..

Κι ομως, για παράδειγμα τράβηξα 3 φωτογραφίες με το iPhone. Αυτόματα αυτές οι 3 φωτογραφίες ανέβηκαν στον iCloud λογαριασμό μου.
Μετά έσβησα τις φωτογραφίες από το κινητό, αλλά παρέμειναν στο iCloud (κάτι που θεωρώ δεδομένο και σωστό, γιατί η έννοια του iCloud είναι να έχουμε backup εκεί).
Στο iCloud όμως δεν έχει καμία επιλογή για διαγραφή φωτογραφίας...