iOS 5

Παίδες είναι δυνατόν να μην υπάρχει delete στο ICloud??....δηλαδή αν ανεβάσω ένα HD video 1GB για να το δω στον mac μετά πως το πετάω "από το πάνω"??

Re: Απάντηση: iOS version 5

Παίδες είναι δυνατόν να μην υπάρχει delete στο ICloud??....δηλαδή αν ανεβάσω ένα HD video 1GB για να το δω στον mac μετά πως το πετάω "από το πάνω"??

* μέχρι 25mb αρχεία αποθηκεύει το icloud για 1 μηνα ή μέχρι 1000 φωτογραφίες

Δεν μπορεις να τις σβησεις εσυ... το κανει απο μονο του, οταν φτασει το χρονικο οριο (1 μηνας) ή τις 1000 φωτο.
Βιντεο δεν ανεβαινουν στο cloud.

Επισηε δεν πιανουν χωρο απο τα 5 GB οι φωτο.

Τελος, καντε αναβαθμιση και στο iphoto - aperture , για να κατεβαινουν αυτοματα στον υπολογιστη σας.

Αν εχω καταλαβει καλα, απο τα ελαχιστα που ειχα δει, το iCloud ειναι κατι σαν dropbox κλπ, δλδ κανει sync.

Οποτε προφανως και (πρεπει να) σβηνονται από εκει ότι σβήνεται απο καποιο iDevice.

Ισως απλως ηταν θεμα χρονου και δεν προλαβαν να σβηστουν ακομα οι φωτο του φιλου απο πανω.

Αλλιως θα ειναι μπαχαλο (γιατι δε νομίζω ότι εχει την έννοια του backup).

BTW Προσφέρει τελικα κατι παραπανω από το dropbox πχ; Πέραν προφανως του ''αυτόματου'' της υπόθεσης (πχ να μη χρειαζεται να μετακινεις τις φωτο απο το default space του iPhone στο dropbox folder).

Για καποιον δλδ που χρησιμοποιεί (και) PC και δεν θελει να μπλεκει με iTunes, υποθετω η αντικατάσταση του dropbox απο το iCloud δεν θα παίζει ως σενάριο, σωστα;

EDIT

Τωρα ειδα τι εγραψε ο Γιαννης.

Μαλιστα...Μπαχαλο imho....

Last edited:
Καθολου μπαχαλο... μονο στο μυαλο σου ισως !-bye-

Δεν ειναι dropbox και ουτε προκειται (σωστα για μενα) .

Ειπαμε, φευγουμε απο την file οκεντρικη σχεση μας με τους υπολογιστες-συσκευες, και παμε ολοταχως για Appbased , και cloud based αργοτερα διαχειριση .
Aυτος ειναι ο τελικος στοχος της Apple.

Δεν νοιαζομαστε πλεον για το που παει καθε αρχειο, στην ουσια , πληρη απουσια λειτουργικου συστηματος.

Εκει πανε ολοι εξαλου, απλα η Apple το σπωχνει πιο γρηγορα.. ως συνηθως!

Last edited:
Εγώ δεν έχω καταλάβει το άλλο

Έχουμε 5 GB και σε τι χρησιμεύουν αυτά? Αν όλα είναι εκτός (Apps, phoros κλπ) που είναι τότε τι είναι αυτό που καταναλώνει αυτά τα 5 gb???

Και επιπλέων ή apple γιατί προσφέρει περισσότερο χορό επί πληρωμή?

Εγώ βασικά αγόρασα 10 gb επιπλέων (αν και μπορεί να τα κάνω refund) δηλαδή έχω 15gb χορό όμως στο iphone λέει ότι έχω μονο 10 available. Γιατί???

Κάποια πράματα είναι θολά ακόμα περιμένω reviews για να ξεκαθαρίσει το τοπίο

Τα 5gb ειναι για τ αρχεια που δημιουργεις πχ με καποιες εφαρμογες (pages, numbers , keynote) . Αυτα ανεβαινουν στο cloud, οπως και τα mail , contacts, calendars.
http://www.apple.com/iphone/icloud/#documents

επισης, η Apple εχει δωσει ηδη τα API και σε τριτες εταιρειες, και συντομα και οι υπολοιπες εφαρμογες θα εχουν προσβαση στο icloud.

Last edited:
Κάτι άλλο παίζει εκτος από αυτό. Εγώ μεσα στο iphone έχω μονο Apps & photos. Δεν έχω μουσική ή οτιδήποτε άλλο. Οι φωτογραφίες που έχω τραβήξει τις τελευταίες 30 μέρες είναι λίγες. Δεν είναι παραπάνω από 40-50. Όμως από το πρωί κάνει backup στο icloud το iphone και θα τελειώσει το απόγευμα. Δεν είναι δυνατόν να ανεβάζει 40-50 photos σε περίπου 8-9 ώρες. Κάνει και κάτι άλλο πέρα από αυτό.

Παίδες, κατά πόσο λέτε να είναι ασφαλές το cloud; Προσωπικά, κάποιες σημειώσεις κλπ που έχω στο notes, δεν τις συγχρονίζω με το cloud...

Δεν υπαρχει απαντηση.

Προσωπικα δεν θεωρω απολυτως ασφαλως τιποτα στο cloud.

μόλις έκανα update και τα έκανε μαντάρα.

έκανα μεταφορά των εφαρμογών μου από το iphone στο imac, μετά πάτησα update, εκανε backup, όλα καλά, αλλά όταν ξεκίνησε το τηλέφωνο με ios 5 είχε 2-3 εφαρμογές μόνο.

Οι υπόλοιπες είναι στο imac ευτυχώς, αλλά αν πρέπει να τις ξανα-συγχρονίσω θα μου τις πετάξει χύμα! &_&)(*+_)(+(&(^*)&

Ενώ τις φωτογραφίες τις μετέφερε όλες άψογα!

εμενα με το update εγινε διπυρηνο και η οθονη μεγαλωσε σε 4.3''
ευχαριστουμε APPLE!!!

Παιδια δεν μου παίζει το wifi sync! Έχω ενεργοποιήσει την επιλογή στο iTunes! Βέβαια συνδεομαι ασύρματα στο Mac μέσω Internet sharing, όχι μέσω ασυρμάτου router! Ξερει κάνεις αν δουλεύει έτσι?