iOS 5

Ωραία η 5η έκδοση δε λέω.
200 νέες λειτουργίες βάλανε, τους έκανε κόπο να βάζανε και ένα reminder για τα missed calls ώστε όταν είναι κλειδωμένο να έχεις ένα ηχητικό ότι έχεις χαμένη κλήση;;; Τσ τσ τσ τσ

Παιδια καλημερα.
Σε ενα 3GS 8GB που εχω ολα καλα.
Restore & Update σε 1 ωρα και ολα δουλευουν ρολοι.
Τελειο εχει γινει.
TO IOS τελειοποηθηκε.

και εγώ πέρασα IOS5 στο iPhone έκανα και τα πάντα backup στο iCloud εντελώς απροβλημάτιστα.
Επίσης αν δεν το είδατε, κάντε update στο Lion. Πάει πολύ καλύτερα.

Πάντως πρέπει να πω ότι είμαι λίγο έως πολύ απογοητευένος με το iCloud...

Το περίμενα πλήρως προσβάσιμο κι όχι με την τωρινή του μορφή.

Τι ακριβως σας απογοητευσε ?
Αφου τα εχουμε πει απο το καλοκαιρι αυτα ....δεν ειναι dropbox ουτε προκειται να γινει.

Εχω ξαναπει που το παει η Apple...δε διαβαζετε και στεναχωριεμαι :grinning-smiley-043

Πληρη απουσια file system και λειτουργικου, αυτοματες διεργασιες (θελουν δουλεια ακομη, αλλα προς το παρον ειναι ικανοποιητικες) .

Μη ξεχνατε επισης , οτι και οι υπολοιπες εφαρμογες θα εχουν τη δυνατοτητα να χρησιμοποιησουν τα API για προσβαση στο cloud.... υπομονη!

Να σου πω την αλήθεια θα το προτιμούσα να μου έδινε χώρο για dropbox και τα σχετικά. Τις επαφές μου δηλαδή γιατί θέλει να τις "έχει" και τα υπόλοιπα δεν με αφήνει? Παράδειγμα έδωσα...

Αν είναι μόνο για backup, τότε δεν το θεωρώ και μεγάλο επίτευγμα, τουλάχιστον με την τωρινή του μορφή που έχει το iCloud. Το θεωρώ θετικό, αλλά όχι τόσο όσο το ντόρο που πάει να δημιουργήσει.

Τι διαφορά δηλαδή έχει από το mobile.me που υπήρχε τόσο καιρό? Απλά άλλαξε το όνομα? Μάλλον...

Το MobileMe ηταν επι πληρωμη, αυτο ειναι δωρεαν και αυτο απο μονο του ειναι πολυ σημαντικο.

Τι ακριβως δεν εχει τωρα ?
Επαφες εχεις, calendar εχεις , photo share εχεις, τις μουσικες (θα τις εχεις) , τα documents σου τα εχεις ,τα books σου τα εχεις, backup εχεις , ta mail σου (μεσω cloud mail) τα εχεις... τι ακριβως σου λειπει ?

Πρεπει να σκεφτουμε διαφορετικα...

Γιάννη σόρρυ που σε στεναχωρήσαμε....:grinning-smiley-043

το iCloud είναι σαφώς καλοδεχούμενο...σου δίνει 5GB επιπλέον χώρο δωρεάν....απλά πρέπει να συνηθίσεις τη λογική του...
και είναι και το πιο φτηνό νομίζω...

Συγγνώμη ρε παιδιά, περιμένατε από την Apple κάτι που να είναι χρήσιμο και "εργαλείο" για την καθημερινότητά μας; :D:D:D

Πραγματικά, το ξαναλέω, μ'έχει προβληματίσει το SIRI, είναι ύποπτα λειτουργικό και χρήσιμο, για τα δεδομένα της Apple!!