iOS 6

Πρωτον αν δεν υπηρχε το κινητο "Προτηπο" τωρα θα ειμασταν ακομα με τα πληκτρα,Δευτερον η iOS κανει αυτα τα update σχετικα με iOS 4,5,6 και ουτοκαθεξης επειδη ξερει οτι με καθε καινουργια γενια με iOS θα βγαζει ακομα ενα καινουργιο μοντελο (κινητου,tablet,mac,ipod) οποτε ο πελατης θα τρεξει να το παρει καλη ωρα σαν τωρα με το iPhone 5 με το που βγει θα βγει και επησημα και το iOS 6 οποτε σκεφτητε τι εγινε και πιο παλια iPhone 4S με iOS 5 και με iPhone 4 με iOS 4 ετσι θα πηγαινει για να αυξηση τον λογαριασμο της στις τραπεζικεστης συναλαγες και δευτερον για να υπαρχει ο ανταγωνησμος εναντια στην Android -bye-

Πρωτον αν δεν υπηρχε το κινητο "Προτηπο" τωρα θα ειμασταν ακομα με τα πληκτρα,

Γιατί το λες αυτό?

Εγώ το θεωρώ φυσική εξέλιξη της τεχνολογίας το touch.

Φυσικά όλοι το οραματίζονταν – δεν ήταν καμία απόκοσμη σκέψη ούτε επιφοίτηση

Αλώστε μη ξεχνάς ότι οι απαραίτητες τεχνολογίες είχαν υλοποιηθεί από τρίτες εταιρίες

Από την άλλη δε θέλω να αδικήσω την apple γιατί όντος το έφερε στο κατάστημα της γειτονιάς μας. Μη το πάρεις δηλαδή ότι βαλω κατά της apple.

Απλά μη θεωρούμε ότι θα είχαμε μείνει με κουμπιά…

Και μιας και κυκλοφορεί και σαν ανέκδοτο, να σε πειράξω λίγο?

Πόσα κουμπιά έχει το κινητό σου μπροστά?
Αν έχει κουμπί (σήμερα πια) δε λέει!

:D

Γιατί το λες αυτό?

Εγώ το θεωρώ φυσική εξέλιξη της τεχνολογίας το touch.

Φυσικά όλοι το οραματίζονταν – δεν ήταν καμία απόκοσμη σκέψη ούτε επιφοίτηση

Αλώστε μη ξεχνάς ότι οι απαραίτητες τεχνολογίες είχαν υλοποιηθεί από τρίτες εταιρίες

Από την άλλη δε θέλω να αδικήσω την apple γιατί όντος το έφερε στο κατάστημα της γειτονιάς μας. Μη το πάρεις δηλαδή ότι βαλω κατά της apple.

Απλά μη θεωρούμε ότι θα είχαμε μείνει με κουμπιά…

Και μιας και κυκλοφορεί και σαν ανέκδοτο, να σε πειράξω λίγο?

Πόσα κουμπιά έχει το κινητό σου μπροστά?
Αν έχει κουμπί (σήμερα πια) δε λέει!

:D
χαχα ελλαχηστα...μπορει να το σκεφτοντουσαν ολοι σαν ιδεα το touch αλλα αν δεν ηταν η Apple να το πραγματοποιηση μπορει να το ειχαν ανακαλυψη πιο μετα τελος παντον χδ

Re: Απάντηση: iOS version 6

χαχα ελλαχηστα...μπορει να το σκεφτοντουσαν ολοι σαν ιδεα το touch αλλα αν δεν ηταν η Apple να το πραγματοποιηση μπορει να το ειχαν ανακαλυψη πιο μετα τελος παντον χδ

Οπότε όλα οι windows mobile συσκευές που παίζαμε χρόνια πριν από το Iphone δεν υπήρχαν? Μήπως εννοείται ότι η Apple απλά ανέβασε σε άλλο επίπεδο την έννοια του touch?

Η synaptics πάντως ετοιμάζει και pressure sensors για τα επόμενα touch interfaces της (είναι προμηθευτής ένα σορό μεγάλων κατασκευαστών)
Σε λίγο όσους έχουμε κινητά θα μας συλλαμβάνουν και για ‛κατοχή ζυγαριάς ακριβείας’ :D

Εγω θελω να μπορω να αγοραζω οτι συσκευη γουσταρω ΕΓΩ και να βαζω οτι λειτουργικο θελω ΕΓΩ και αυτη ειναι και η καλυτερη περιπτωση νομιζω.

P.s Και ο mozilla εχει φτιαξει os για smartphones και αναμενεται πολυ συντομα να κυκλοφορησει.

H Apple, σε αντιθεση με τις υπολοιπες εταιρειες εχει εστιασει στην ευκολια χρησης , ταχυτητα, σταθεροτητα.
Γι αυτο και δε δινει τη δυνατοτητα (οχι χωρις JB φυσικα) να εχεις προσβαση σε μεμονομενα αρχεια sto iOS ... εχει αλλη φιλοσοφια.

Αν δεν αρεσει σε καποιον, αλλαζει στρατοπεδο, τοσο απλα.
Ο περισσοτερος κοσμος , βρηκε στο iOs αυτο που εψαχνε, και γι αυτο πουλαει σα τρελλο.

Αυτο εκανε και την apple να στραφει στο iOS και να κανει το MAC OSX να "μοιαζει" στο iOS.

Αυτο μπορει να μην αρεσει σε πολλους, αλλα γι αυτο ευτυχως υπαρχουν και τα υπολοιπα λειτουργικα-κινητα-tablets.

Για αυτό πουλάει;

έχω iphone από τις αρχές του 2008 (αγορασμένο κλειδωμένο σφραγισμένο από Αγγλία - το πρώτο μοντέλο που δεν πωλήθηκε ποτέ εδώ -επισήμως μικλαμε)
στη δουλειά μου είμαστε στο γραφείο 11 άτομα.

Επί δύο περίπου χρόνια ήμουν ο "κομπιουτεράκιας" με το παράξενο κινητό, κανείς δεν ενδιαφερότανε για το τι κάνει

μετά άρχισαν να το "γλυκοκοιτάνε" διάφοροι γιατί άρχισε να έχει πρεστίζ

τώρα έχουν iphone oi 8 από τους 11 (και εγώ μέσα)

κάποιοι δεν έχουν βάλει ούτε μία εφαρμογή ......

Last edited:
Για αυτό πουλάει;

έχω iphone από τις αρχές του 2008 (αγορασμένο κλειδωμένο σφραγισμένο από Αγγλία - το πρώτο μοντέλο που δεν πωλήθηκε ποτέ εδώ -επισήμως μικλαμε)
στη δουλειά μου είμαστε στο γραφείο 11 άτομα.

Επί δύο περίπου χρόνια ήμουν ο "κομπιουτεράκιας" με το παράξενο κινητό, κανείς δεν ενδιαφερότανε για το τι κάνει

μετά άρχισαν να το "γλυκοκοιτάνε" διάφοροι γιατί άρχισε να έχει πρεστίζ

τώρα έχουν iphone oi 8 από τους 11 (και εγώ μέσα)

κάποιοι δεν έχουν βάλει ούτε μία εφαρμογή ......

Από Αγγλία; Εγω από Αμερική κλειδωμένο κ ξεκλείδωμά πανδύσκολο....

Ευρώπη άργησε να έρθει κ ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα.

Οθόνες αφής υπήρχαν κ πριν ΑΛΛΑ η apple έδειξε τον δρόμο...κ ας μην αρέσει σε κάποιους...πήρε την υπάρχουσα τεχνολογία της εποχής κ σε συνδυασμό του λογισμικού της, πήγε πολλα βήματα παραπέρα!!

Απο εκει κ πέρα, βγήκε το android κ φυσικα ευτυχώς που βγήκε, για να υπάρχει ανταγωνισμός κ περαιτέρω ανάπτυξη!!!

Η synaptics πάντως ετοιμάζει και pressure sensors για τα επόμενα touch interfaces της (είναι προμηθευτής ένα σορό μεγάλων κατασκευαστών)
Σε λίγο όσους έχουμε κινητά θα μας συλλαμβάνουν και για ‛κατοχή ζυγαριάς ακριβείας’ :D

Να φτάσω σε σημείο να ζυγίζω με το κινητό το tracking force στο πικάπ μου και τι στον κόσμο! :rofl:

Εμφάνιση του όγκου δεδομένων στις FaceTime κλήσεις

Όπως γνωρίζουμε, το iOS 6 θα μας επιτρέπει τελικά να πραγματοποιούμε κλήσεις FaceTime μέσω των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Οι μέχρι τώρα αναλύσεις εκτιμούν ότι οι FaceTime κλήσεις χρησιμοποιούν περίπου 1,5 MB έως 7,5 MB ανά λεπτό, το οποίο για ένα πακέτο
δεδομένων ενός gigabyte μεταφράζεται σε 11 ώρες χρόνου ομιλίας για την μικρότερη κατανάλωση και σε περίπου δύο ώρες και 15 λεπτά
για την μεγαλύτερη κατανάλωση.

Στο iOS 6, όμως, δεν θα χρειάζεται να ανησυχούμε ότι οι βιντεοκλήσεις μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας θα καταναλώσουν το όριο
δεδομένων μας, καθώς ανά πάσα στιγμή θα μπορούμε να έχουμε αυτόν τον έλεγχο μέσω του ιστορικού κλήσεων:

iOS-6-beta-4-FaceTime-Settings-200x300.jpg
iOS-6-beta-4-FaceTime-Calls-Recent-History-200x300.jpg

Πατώντας σε κάποια επαφή στην καρτέλα “Πρόσφατα” μαζί με την ώρα και τη διάρκεια της κλήσης θα εμφανίζεται πλέον και η χρήση των δεδομένων.​

(πηγή)

(Send from iPad)

τ, το μονο ¨νεο¨ λειτουργικο (οχι στη βαση του ομως δυστυχως) ειναι τα νεα win 8 και τα κινητα με to νεο UI.

Αυτο μαλιστα, θα ηθελα να το δοκιμασω....
Τα δοκιμασα προ καιρου σε ενος φιλου

Απογοητευση....

Ταχυτητα καλη ΑΛΛΑ αισθητικα τραγικά (ενα κλικ ''μεσα'' σε καθε μενου (πχ ρυθμισεις) και ο εφιαλτης των win mob <= 6 ξαναζούσε)

Επίσης αυτή η ''ενσωματωση'' όλων (fb κλπ) στο λειτουργικό δεν μου πολυάρεσε (αλλα αυτό μπορει να ειναι θεμα συνηθειας απλως)

/ OT

Στην σελίδα : http://www.apple.com/ios/feature-availability/ η Apple δίνει πληροφορίες σχετικά με τις Χώρες που τα χαρακτηριστικά του νέου λογισμικού υποστηρίζει, καθώς όλες οι Χώρες δεν μπορούν να εκμεταλευτούν όλα τα χαρακτηριστικά του.

Η Ελλάδα υποστηρίζει :
  • Χάρτες: Κανονική απεικόνιση
  • Χάρτες: Δορυφορική απεικόνιση
  • Χάρτες: Οδηγίες
  • Χάρτες: Πλοήγηση
  • iTunes Κατάστημα: Μουσική & Ταινίες

Και δεν υποστηρίζει :
  • Χάρτες: Τρισδιάστατη απεικόνιση κτηρίων
  • Χάρτες: Κίνηση Δρόμων
  • Χάρτες: Τοπική Αναζήτηση
  • Χάρτες: Φωτογραφίες και Κείμενα Αξιολόγησης Εταιρειών
  • Siri: Αθλητικά
  • Siri: ενσωμάτωση του Twitter
  • Siri: ενσωμάτωση του Facebook
  • Siri: Τοπική Αναζήτηση
  • Siri: Σε ότι αφορά Εστιατόρια (αξιολογήσεις, πληροφορίες & κρατήσεις)
  • Siri: Σε ότι αφορά Ταινίες (αξιολογήσεις, πληροφορίες & ώρες θέασης)
  • iTunes Κατάστημα: Τηλεοπτικές Σειρές
  • Υπαγόρευση

Στη σελίδα που έβαλες φαίνεται ότι η Ελλάδα δεν υποστηρίζει itunes music.
Είναι δυνατόν ?

Άκυρο δεν είδα καλά

Last edited:
μερικες πανοραμικες φωτο , τραβηγμενες με το 4S...

Πατήστε επάνω στις φωτο για να τις δείτε σε πραγματικό μέγεθος [11,5mb] [15,4mb]

Last edited by a moderator: