iOS 7

iOS-7-Comparison-Chart-definitivo-1.jpg

Κατι αλλο που παρατήρησα παιζοντας χθες με το IOS 7: Η τρομερη βελτιωση του Siri οχι μονο στην ταχύτητα ανευρεσης αποτελεσμάτων, αλλα και στην αναγνωριση της φωνης μου παρα την εχμμ "μη αμερικανικη" προφορα μου! :p
Επισης εχει πλεον φυσικη φωνή και σου εμφανιζει πολυ περισσοτερα αποτελεσματα απο reviews ταινιων στο rotten tomato εως πλήρες άνοιγμα/κλεισιμο εφαρμογών.
Πολυ χρησιμο για hands free χρηση στο αυτοκίνητο.

οντως ,εχει βγει απο "beta" εφαρμογη και ειναι ακριβες και γρηγορο.
ΚΑι με φυσικα φωνη….

ενα ωραιο αρθρο για την εξελιξη του siri …http://www.theverge.com/2013/9/17/4596374/machine-language-how-siri-found-its-voice

[video]http://www.theverge.com/2013/9/17/4596374/machine-language-how-siri-found-its-voice#ooid=NkYTdtZTrBuyoLnxbvkZoBijwnNDnlLh[/video]

to siri εχει γινει εξισου γρηγορο και ακριβες με το google now…
φυσικα υπερεχει πολυ σε intergartion me το λειτουργικο (ios 7).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

YG… για σενα το ειπα το backup!!!:p

Last edited:
για συμβατοτητα εφαρμογων,εχει αναφερθει κατι?
εαν γινει fullbackup στο itunes,μπορει να επιστρεψει στο 6 απο το 7 που θα εχει αναβαθμιστει?
οχι τιποτε αλλο,αλλα εχω παπαδες μεσα και πολλα αφορουν την δουλεια μου..

δεν ειναι ολες οι εφαρμογες απολυτα συμβατες… καλο ειναι να δεις απο αυριο στο app store αν εχουν αναβαθμιστει για ios 7.
Καποιες το εχουν κανει ηδη.

Σε ποιες αναφερεσαι ?

Απο οτι ειδα, ακομα και οι παλιες εφαρμογές επαιζαν κανονικά, αυτες οι μπολικες που εχω εγω τουλαχιστον..

Εγω έκανα restore απο backup και δουλευουν ολα ρολοι..

καλο αυτο..

δεν ειναι ολες οι εφαρμογες απολυτα συμβατες… καλο ειναι να δεις απο αυριο στο app store αν εχουν αναβαθμιστει για ios 7.
Καποιες το εχουν κανει ηδη.

Σε ποιες αναφερεσαι ?

απο σουιτα smart office,iums(ip camera),pdf readerpro,dropbox μεχρι προγραμματα εκτυπωσης.

**συν το novago στου αδερφου μου.

καλο ειναι να πας στο appstore απ αυριο και να δεις τι γινεται μ αυτες τις εφαρμογες.
Το dropbox που εχω κι εγω δουλευει κανονικα, για τ αλλα δε ξερω.

καλο αυτο..

απο σουιτα smart office,iums(ip camera),pdf readerpro,dropbox μεχρι προγραμματα εκτυπωσης.