iOS 7

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Θα είναι (προσωπικά για μένα) το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ να μην δουλεύει σωστά στο 4ρι.
Θα είναι και η τελευταία σταγόνα επίσης.

Γιατί ;
Σε συσκευή 3 ετών πάλι καλά που μπαίνει το 7.
Στην αντιπέρα όχθη, δεν μπαίνει το android στις αντίστοιχα παλιές συσκευές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Sorry αλλα αυτο ειναι Κινεζικό βασανιστήριο :p

Ολοκληρος mod στην πιο shiny κατηγορια του forum και εισαι με συσκευη 3 ετων;

Ζητώ δημόσια την καθαίρεσή σου!

:p

Αντί να ζητάς καθαίρεση, στείλε μου κάνα έμβασμα να πάρω κάνα 5άρι !! :a0210:

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

ε ενταξει,δεν θα πεθανω κι ολας αν δεν βαλω το νεο λειτουργικο.
Θα περιμενω οπως λεει κι ο Μιχαλης κι αν δεν,δεν τρεχει και τιποτα.

εχουμε τετοια δυνατοτητα,χωρις καποια "εμεση" πιεση απο apple για εγκατασταση του 7..?(π.χ αρνηση εγκαταστασης πολλων εφαρμογων μετα απο καποιο διαστημα..)

μα γιατι ? :p

αφου λεει η apple οτι θα παιζει θα παιζει

Θα παίζει, αλλα "πετσοκομμένο" λογω υψηλοτερων hardware specs.
Το οτι θα παίζει γενικά, ειναι εντυπωσιακό. Δες τι γινεται στον ανταγωνισμο με τις εκδοσεις λειτουργικων και τα ξαναλεμε..

εχουμε τετοια δυνατοτητα,χωρις καποια "εμεση" πιεση απο apple για εγκατασταση του 7..?(π.χ αρνηση εγκαταστασης πολλων εφαρμογων μετα απο καποιο διαστημα..)

Φυσικά. Μάλιστα, χθες προσέθεσαν νεα λειτουργια στο IOS οπου οι χρηστες παλαιοτερων συσκευων μπορουν να εγκαταστησουν παλαιοτερη εκδοση apps συμβατων με το λειτουργικο που τρέχουν..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Για να λεει η Apple οτι μπαινει στο 4αρι, θα παιζει κανονικα (με οτι ελλειψεις φυσικα αναφέρονται).

Αντί να ζητάς καθαίρεση, στείλε μου κάνα έμβασμα να πάρω κάνα 5άρι !! :a0210:

Αν υποσχεθείς οτι θα σταματήσεις να μας χαλάς τα νήματα με το chatting (οπως τωρα καλή ωρα), θα το σκεφτώ (αλλά για 5C, ε; μη μου ζητάς μετά 5S!) :p :p :p

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Φυσικά. Μάλιστα, χθες προσέθεσαν νεα λειτουργια στο IOS οπου οι χρηστες παλαιοτερων συσκευων μπορουν να εγκαταστησουν παλαιοτερη εκδοση apps συμβατων με το λειτουργικο που τρέχουν..

υπεθετα οτι θα υπηρχε καποιος..εξαναγκασμος για το 7αρι,αλλα ευτυχως δεν ειναι ετσι.
αρα δεν μας βιαζει κανεις και αυτο ειναι πολυ καλο.
οποτε βλεποντας και κανοντας...:antlers:

Για του λογου το αληθές:

http://www.fastcompany.com/3017602/...e-offers-legacy-apps-to-support-older-devices

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Για να λεει η Apple οτι μπαινει στο 4αρι, θα παιζει κανονικα (με οτι ελλειψεις φυσικα αναφέρονται).

Αν υποσχεθείς οτι θα σταματήσεις να μας χαλάς τα νήματα το chatting (οπως τωρα καλή ωρα), θα το σκεφτώ (αλλά για 5C, ε; μη μου ζητάς μετά 5S!) :p :p :p

Παίζει το 7 στο 4άρι με τις ελλείψεις που είπαμε παραπάνω.

υγ : έχεις δίκιο...offtopic κ εγώ...με παρασέρνετε κ μετά σβήνω ολονών μας τα μηνύματα κ γίνομαι κ κακός.

προσωπικα θα το βαλω χωρις να διαβασω σχολια
αλλα αν η μαμα ηθελε να προστατεψει το user experience
θα εβγαζε το 4αρι απο τα υποστηριζομενα μοντελα

αλλα ετσι θα απαξιούσε το μοντελο πολυ γρηγορα

Το 4 πάντως είναι οριακά το παλιότερο υποστηριζόμενο μοντέλο από την Apple για το νέο λογισμικό της.
Αυτό σημαίνει ότι σύντομα δεν θα το υποστηρίζει, με το σύντομα να είναι γύρω στον 1 χρόνο από σήμερα, προσωπική μου βέβαια άποψη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Παίζει το 7 στο 4άρι με τις ελλείψεις που είπαμε παραπάνω.
Ναι αλλά ρε σεις τον αποθαρρύνετε τον ανθρωπο (με φοβους οτι θα σερνεται κλπ) χωρις λογο (imho)

Εκτος αν η Apple εχει αλλαξει την λογική της (κατι που θεωρω απιθανο).

Δεν νομιζω οτι θα σέρνεται, αλλα πως θα έχει λιγότερο γρηγορη αποκριση σε σχεση με το προηγουμενο IOS. Κατι τετοιο συνέβη στο 3GS οταν περασε απο IOS 5 σε IOS 6..

κι αν εγω που εχω το 4αρι,βαλω το νεο λειτουργικο και σερνεται το τηλεφωνο,δεν μπορω να επιστρεψω στο παλιο;

Αποψη μου, μην το κανεις, θα εισαι οριακος..

Θα είναι (προσωπικά για μένα) το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ να μην δουλεύει σωστά στο 4ρι.
Θα είναι και η τελευταία σταγόνα επίσης.

ε ενταξει,δεν θα πεθανω κι ολας αν δεν βαλω το νεο λειτουργικο.
Θα περιμενω οπως λεει κι ο Μιχαλης κι αν δεν,δεν τρεχει και τιποτα.

για να μην έχετε ενδοιασμούς αν παίζει ή όχι η 7 στο 4άρι
http://youtu.be/pMSGTI4rOsY

Προτεινόμενη μέθοδος εγκατάστασης :

1. BACKUP BACKUP BACKUP BACKUP
  2. Πραγματοποιήστε νέα "καθαρή" εγκατάσταση του 7. Πως ; Απλά στο iTunes πατήστε το κουμπί Restore.
  3. Αφού γίνει εγκατάταση του 7 με default ρυθμίσεις, εμφανίζεται επιλογή για setup as new device και επιλογή για restore from backup, οπότε και επιλέγεται την 2η.
  4. Ακολουθείτε τις οδηγίες στην οθόνη, βάζετε appleid, κτλ., κ σε λίγο είστε έτοιμοι.
  5. Εάν φοβάστε την παραπάνω διαδικασία κ την μικρή πιθανότητα να κάνετε λάθος, τότε απλά στο iTunes επιλέγεται την επιλογή Check for Update και αναβαθμίζει το τηλέφωνο στο 7.

Παιδια δεν ξερω αν εχει ξανα αναφερθει, απο ram πως τα παει το ios7 προσεξε κανεις αν ειναι πιο απαιτητικο;

Last edited:
κι ενα πολυ αναλυτικο τεστ του ios 7 απο το http://arstechnica.com/
αξιζει να το διαβασετε...

http://arstechnica.com/apple/2013/09/ios-7-thoroughly-reviewed/

ios7-feature-3-640x425.jpg

Last edited: