iOS 7

Γίνεται να έχουμε αντι για άσπρο background (που καταναλώνει και πολυ μπαταρία) μαύρο ή γκρι πχ στις ρυθμίσεις..
Το άσπρο δείχνει λιγο σαν προσχέδιο.. Περα απο την έξτρα κατανάλωση μπαταρίας.

εγω ακομα απο το μεσημερι προσπαθω να το κατεβασω.μου έδειξε 8 ωρες οτι θέλει για κατέβασμα και τις έχει περάσει μεχρι τωρα.

Εγώ το πέρασα στο ipad 3 ολα μια χαρά ! εχω παρατήρησει οτι έχει λιιιιγο lag στο orientation! Κατα τα αλλα ολα μια χαρα! Για εσάς που εχετε το iphone 4 τι λέει ? εχει το ίδιο feeling απο response time σε σχέση με το 6.1 ?

Δώστε μου λίγο ακριβείς εντυπώσεις περί lagαρίσματος στο 4άρι, κυρίως οι μη Μακάδες (:D:D:D), για να δω τι θα κάνω, θέλω να το στείλω στη μάνα μου το τηλέφωνο, και όταν τη δω τα Χριστούγεννα να μη μου το πετάξει στα μούτρα. Ο μόνος λόγος που σκεφτόμουν να της το περάσω είναι για να μην της πετάει συνέχεια προτροπές για αναβαθμίσεις και τέτοια και πελαγώσει. Αλλά αν είναι τραγική η κατάσταση θα το αφήσω ως έχει.

Α... και εντυπώσεις για μπαταρία ευπρόσδεκτες (4άρι πάντα)

Last edited:
Αφού δεν μας εμπιστεύεσαι (που ειπαμε καλυτερα να μην το βάλεις) διαβασε το αναλυτικο αρθρο απο το Ars Technica:
http://arstechnica.com/apple/2013/09/new-lease-on-life-or-death-sentence-ios-7-on-the-iphone-4/

Τραγικη δεν θα είναι η κατάσταση, αλλα προφανως θα δουλευει πιο ομαλα με το παλαιότερο και λιγοτερο απαιτητικο IOS 6.

Καλημέρα σας...
Χθές βράδυ έκανα εν τέλει το update με την διαδικασία που περιγράψατε εδώ (για το 4ρι), δλδ backup -> restore (& update) -> restore from backup
Δεν αντιμετώπισα απολύτως κανένα πρόβλημα.

Αυτό που παρατηρώ από χθές όμως, και είναι αντίθετο με τα όσα διαβάζω, είναι πως δεν έχω πουθενά lag σε σχέση με το iOS 6... σε σχέση με τα 4s/5/5s δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω εμπειρία.

Το τηλέφωνο αποκρίνεται φυσιολογικότατα... :nounder:

Πολλα ενδιαφεροντα υπαρχουν Μητσο από τεχνολογικης απόψεως, αν κανεις τον κόπο να διαβασεις τα τεχνικά reviews.. ;)

καμιά γεννήτρια ρε παιδιά... τι ρουφήχτρα είναι αυτή!!! (κι έκανα όλα όσα προτείνατε για περιορισμό στην κατανάλωση)

Από χτες το βράδυ κλαίω .....πέρασα την 7 και το 5αρι μου ΠΕΤΑΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ότι θα αποκτουσα ΝΕΟ iPhone ,έχω μείνει μακακας!!!!!!

επειδή βλέπω παράπονα για τη μπαταρία σε εμένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μήπως φταίνε κάποιες εφαρμογές!!!!!